Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad spróbowaniem benzydaminy. Dostraszają mnie jednak jej znaczne efekty.
Chciałbym mieć CEV-y i efekt poświaty za ruchomymi żeczami.
Czy jeśli wezmne pół opakowania Tantum Rosa to takie żeczy się pojawią?
Pozdrawiam
gringo85 pisze: dopiero po 2g ;-) polecam, bo jak już się truć tym gównem to w wiekszych dawkach
Teraz planuje, przy sprzyjających okolicznościach 3g+900mg dxm
Jedyna możliwośc to spróbowanie w nocy, w swoim ciemny pokoju, w którym będzie właczony komputer.
To może mi ktoś doradzić ile mam tego wziąć żeby osiągnąć to co chce?
A jak to wygląda po 0,5g? A czy oprócz dużycz źrenic i "chodu pijaka" występuje coś jeszcze? Ile ile taka faza po 0,5g trwa? Bo mam nadzieje ze jak zjem to około 24 to o 5 nad ranem zasne. A ile to wchodzi?
pól saszetki to za mało. weź te jedną, czyli te 0,5g. będą powidoki i jakieś małe przesłyszenia + zajebisty klimkacik. bezprzypałowo. nie ma chodu pijaka (w takiej dawce), ani dużych źrenic (w ogóle ja nigdy ani po benzie, ani po dxm nie miałem dużych źrenic). jak planujesz na noc to zjedz to wcześćniej, to wtedy o 5 może zaśniesz. silnie stymuluje.
a na prawdziwe halucynacje 2-2,5g albo 1,5g+zolpidem
co do benzy to postaraj się namówić jakiegoś kumpla, weźcie po 2g na łebka i w drogę na noc do lasu (z latarkami jak wolicie - ja wolę bez
a jeżeli nie masz możliwości w chacie to odradzam, bo czasami można sie tak wystraszyć że wypierdolisz na dwór z pokoju o 24 :-D po tym gównie jakoś tak się zmienia nastawienie psychiczne że łatwo się czegoś wystraszyć..
ale ja to akurat lubię i uważam za duży plus benzy ;]
o minusach nie będę gadał ^_^
Jak już chcesz "coś" poczuć to przynajmniej ten jeden gram a to i tak polecam mnieć deksa bo ci się znudzi faza szybko a deks przełamnie złe samopoczucie benzowe i podbije psychodelę znacznie :-D
Ostatnio po jakichś trochę ponad 0.5g (na oko to liczę) i 750mg deksa żałowałem, że nie mam deksa więcej bo faza wypas była, czułem się kosmicznie, inaczej niż po samym deksie i zupełnie inaczej niż po benzie :-D
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
Nowe Światło na Marihuanę: Badania potwierdzają jej rolę w walce z uzależnieniami.
Piła: Z marihuaną przyszedł do policjantów
Funkcjonariusze Wydziału Kryminalnego zatrzymali dwie osoby poszukiwane w jednym z mieszkań w centrum Piły. Podczas czynności do tego samego mieszkania przyszedł inny mężczyzna, który nie spodziewał się tam widoku policjantów. 29-latek posiadał przy sobie marihuanę i też został zatrzymany - informuje sierż. szt. Wojciech Zeszot z KPP w Pile.
Różowa kokaina. Australia podmieniła transport narkotyków
Pięciu mężczyzn usłyszało zarzuty po tym, jak australijskie władze udaremniły zakrojoną na szeroką skalę operację przemytu narkotyków.
Handlował narkotykami na bazarze. Diler działał pod przykrywką stoiska z akcesoriami do telefonów
Policjanci z Wydziału Operacyjno-Rozpoznawczego Komendy Rejonowej Policji Warszawa VI zorganizowali akcję, podczas której zabezpieczyli znaczną ilość środków odurzających. Przejęli heroinę, mefedron, kokainę, tabletki clonazepamu oraz egzysty. Łącznie mundurowi zabezpieczyli blisko 119,84 gramów zabronionych prawem środków odurzających. Policjanci zatrzymali również 60-latka, do którego należały narkotyki.