Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
Anthony Henderson pisze:Czy benza wywołuje napady padaczkowe?? Bo czasami przejawia się ten motyw.
Dla mnie bezpieczna dawka to ok 2/3 grama. I w zupełności wystarcza. Można zmiksować z większą ilością dexa, dla ciekawszych doznań.
london5 pisze:Mam nadzieję , że robiłaś ekstrakcje ;) Podobno nikt na forum nie przeszedł przez "magiczna bramę" 7 saszet. A może po prostu nie dał rady o tym napisać. Tak więc 7 saszet nie wziął nikt chyba. ;D pozdro
Tak, czy inaczej, skąd wiesz, ze nikt nie przekroczył "magicznej bramy"? Może istnieje wiele takich osób, które nie udzielają się w tym wątku :)
Innym razem zarzucilem 5g benzydaminy i nie mialem zadnych problemow, nie mam pojecia do dzisiaj c moglo wywolac taki atak padaczkowy. Dodam ze z tego co pamietam tamtej pamietnej nocy zjadlem tez troche anafranilu sr75.
\
ale za bezpieczna dawke benzy uwazam 3g bo takiej ilosci nic mi sie nigdy nie stalo, fakt faktem delirka byla ogromna.
pozdrawiam
LeśnySpenser pisze:Myślę że 4 saszetki to optymalna dawka nawet dla nowicjusza.
Kokaina podróżuje przez Atlantyk w bananach. Porty nie radzą sobie z kontrolą
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD
Co ćpają polskie nastolatki. "Te rzeczy są na wyciągnięcie ręki, prawie leżą na ulicy"
Pierwszy legalny klub marihuany w Niemczech rozdaje własnoręcznie wyhodowany susz
Pierwszy legalny klub marihuany w Niemczech: Mała miejscowość w Dolnej Saksonii zapisuje się na kartach historii jako pierwsze miejsce w Niemczech, gdzie członkowie klubu „Cannabis Social Club” (CSC) mogli legalnie odebrać samodzielnie wyhodowaną marihuanę. Wydarzenie to jest teraz szeroko komentowane jako pierwszy w Niemczech przypadek legalnego udostępnienia marihuany poza celami medycznymi.
Od dziś fentanyl i marihuana niedostępne w receptomatach
Fentanyl i marihuana są na liście substancji, których nie można kupić poprzez receptomaty. Dziś wchodzi w życie rozporządzenie ministra zdrowia w sprawie środków odurzających i substancji psychotropowych.
Medyczna marihuana dla psów i kotów? Brazylia jest na tak!
Krajowa Agencja Nadzoru Zdrowia w Brazylii podjęła niedawno ważną decyzję o zmianie rozporządzenia SVS/MS 344/1998. Ma to na celu umożliwienie regulacji produktów na bazie medycznej marihuany dla zwierząt przez brazylijskie Ministerstwo Rolnictwa i Hodowli.