Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
Anthony Henderson pisze:Czy benza wywołuje napady padaczkowe?? Bo czasami przejawia się ten motyw.
Dla mnie bezpieczna dawka to ok 2/3 grama. I w zupełności wystarcza. Można zmiksować z większą ilością dexa, dla ciekawszych doznań.
london5 pisze:Mam nadzieję , że robiłaś ekstrakcje ;) Podobno nikt na forum nie przeszedł przez "magiczna bramę" 7 saszet. A może po prostu nie dał rady o tym napisać. Tak więc 7 saszet nie wziął nikt chyba. ;D pozdro
Tak, czy inaczej, skąd wiesz, ze nikt nie przekroczył "magicznej bramy"? Może istnieje wiele takich osób, które nie udzielają się w tym wątku :)
Innym razem zarzucilem 5g benzydaminy i nie mialem zadnych problemow, nie mam pojecia do dzisiaj c moglo wywolac taki atak padaczkowy. Dodam ze z tego co pamietam tamtej pamietnej nocy zjadlem tez troche anafranilu sr75.
\
ale za bezpieczna dawke benzy uwazam 3g bo takiej ilosci nic mi sie nigdy nie stalo, fakt faktem delirka byla ogromna.
pozdrawiam
LeśnySpenser pisze:Myślę że 4 saszetki to optymalna dawka nawet dla nowicjusza.
Czy świadek może odmówić odpowiedzi na pytania w sprawie o narkotyki? Analiza art. 183 K.p.k.
Konsekwencje płynące z rozporządzenia MZ ograniczającego pacjentom dostęp do medycznej marihuany
Brazylijskie służby znalazły narkotyki na polskim statku. Ponad 100 kg kokainy
Brazylijska marynarka wojenna ujawniła na polskim statku "Polsteam Łebsko" 134 kilogramy kokainy. Narkotyki miały zostać przetransportowane do Maroka. Wiadomo, co dalej z polskim masowcem
Narkotykowy proceder w centrum przemyśla przerwany przez CBŚP
Funkcjonariusze CBŚP wspierani przez kontrterrorystów rozbili zorganizowaną grupę przestępczą powiązaną z pseudokibicami, która w centrum Przemyśla „w biały dzień” handlowała narkotykami. Zatrzymano dwóch mężczyzn i zabezpieczono narkotyki o wartości 1 mln PLN. Sprawę nadzoruje podkarpacki pion PZ Prokuratury Krajowej w Rzeszowie.
Syrop "przyjaciel matek". Dzieci spały jak zabite, niektóre nigdy się nie budziły
Syrop dla dzieci na bazie opium i alkoholu? A może preparaty z kokainą lub heroiną na różne dolegliwości? To produkty, które w minionych wiekach były powszechnie stosowane zarówno w uspakajaniu oraz leczeniu dzieci, jak i dorosłych. Dopiero z czasem okazało się, że preparaty te bardziej szkodziły niż pomagały.