Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Słuchajcie potrzebuje nie oceniania a rady, w swoim życiu mam częstą styczność z 3mmc mniej więcej raz na miesiąc/dwa miesiące.
W swoim życiu przedawkowałam już 3 razy
Pierwszy raz: wzięłam za dużo na raz ze względu, że brałam dość często więc od dużej dawki zesztywniałam zaczełam mieć drgawki piana z ust itp.
Drugi raz: znowu za dużo na raz i znowu podobna sytuacja
Ale trzeci raz: miałam 4 giety na całą imprezę i zażywałam tak jak zawsze ale po prostu miałam więcej dla siebie i nie zwiększałam dawek tylko cały czas podobne a jednak znowu przedawkowałam ta sama historia co wyżej.
Nie wiem czy wiecie o co mi chodzi, chodiz o to że trzecim razem na raz nie brałam więcej żeby osiągnąć efekty tylko podobnie co pierwszy raz tego wieczoru. W tamtych dwóch przypadkach przedawkowałam bo wziełam na raz za dużo. Czy myślicie, że trzeci raz przedawkowałam bo wziełam po prostu dużo tego wieczoru czy jak?
Ostatnio zmieniony 21 marca 2024 przez surveilled, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: poprawiono brzmienie tematu
  • 1 / / 0
Miałem ziomka co mówił, że też mu leciała piana z pyska po krysztale. Ogólnie to syf największy, więc jak walisz parę gramów tego gówna, a przecież na początku wystarcza z 100-200 mg żeby się upierdolić, to się nie dziw, że występują takie dziwne skutki uboczne. Może to też było związane z jakimiś odpadami, które wytwarzają się w czasie produkcji. Ja bym odstawił na jakiś czas.
Uwaga! Użytkownik lysy3875 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 70 / 12 / 0
Drgawki piana z ust… czy myślicie, ze przedawkowałam? ☠️ mam wrażenie, ze chcesz usłyszeć, że możesz śmiało ćpać dalej tylko uważać na dawki, ale moim zdaniem to powinnaś zrobić kompleksowy zestaw badań i odstawić to gówno przede wszystkim…
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.