Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Hej,
Mam taki problem, choruje na nerwice serca i ogólnie nerwice lękową. Z fizycznego punktu widzenia serce mam zdrowe ale oprócz leków SSRI zażywam od niedawna Beto 50 ZK po pół tabletki dziennie czyli około 23,5 mg bursztynianu metoprololu . Czy gdybym chciał zapalić sobie normalnie marihuane albo skuna (który bez bb spowodujec tachykardie przez tą cholerną nerwice) i niczym sie nie martwić?
Dzięki za odpowiedź ;-)
  • 3454 / 1110 / 0
Miks marihuany z metoprololem może skutkować tachykardią zatokową, co nie powinno być szczególnie niebezpieczne, ale psychicznie dolegliwe na pewno. Jeśli już zdecydujesz się na palenie polecałabym palić małe dawki marihuany zmieszane z tytoniem. Ściągaj malutkie maszki i obserwuj swoją reakcję.

Bless ya :liść:
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.