Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 146 / / 0
Ja mialem tak:
1dzien: 200mg alfy
2 dzien: nic
3 dzien: 400mg alfy
4 dzien: 600mg alfy
5 dzien: nic
6 dzien: nic
7 dzien: (poznym wieczorem) w sumie 2, 5 g ethcat, pente, etylofenidat, mef)
Caly czas czulem dzialanie alfy nawet e 5 i 6 dniu, dochodzilem do siebie ze 3 dni ;)
Od tamtej przygody czysto u mnie, poza jednym razem, dalo mi wycisk ;)
  • 720 / 12 / 0
200 3,4dmmc+ 50mg penta? ma sens? jak dawkowac, jakies odsepy miedzy dawkami?

Planuje wrzucic penta i jak juz wejdzie dojebac 3,4? a moze odwrotnie ?
  • 8 / / 0
divide pisze:
Ja mialem tak:
1dzien: 200mg alfy
2 dzien: nic
3 dzien: 400mg alfy
5 dzien: nic
6 dzien: nic
7 dzien: (poznym wieczorem) w sumie 2, 5 g ethcat, pente, etylofenidat, mef)
Caly czas czulem dzialanie alfy nawet e 5 i 6 dniu, dochodzilem do siebie ze 3 dni ;)
Od tamtej przygody czysto u mnie, poza jednym razem, dalo mi wycisk ;)
ethcat, pente, etylofenidat, mef waliles razem? ja zrobilem mixa po 0,5 kazdej z tych co wymieniles plus a-pvp do jednej taszy i dziwna faza ziomek sie porzygal po 1 giecie a mi blyskalo otoczenie jak po benzydaminie glownie za sprawa eth-cat mysle.. ktora substancja byla najbardziej odczuwalna u ciebie?
Go Hard Or Go Home
  • 13 / 1 / 0
Tak jak w przypadku 3mmc (kolega nad tobą o tym pisze). Razem oral, a dawki jakie podałeś mogą być.
  • 1049 / 10 / 0
dawki smieszne, 3-4dmmc wez 300mg i 80mg pente. Tylko juz wspolczuje Twojemu sercu.
  • 720 / 12 / 0
po pente moze i wspolczujesz. Po 3,4 odczuwam bardzo maly wjazd na serce. Zadnej tragedii. Pente jeszcze nie probowalem ale wiem ze moze byc nieciekawie pod tym wzgledem. Dawki takie smieszne bo to bedzie sampel :). Chyba ze dojdzie cos jeszcze euforycznego to wtedy zrobi sie ciekawszy mix.
  • 31 / / 0
speedcore pisze:
Jak się czułeś po przerobieniu takiej ilości w jeden dzień?
  • 146 / / 0
Zrobilem razem 0,5 etylo, 0,5 ekota 0,5 pente 0,5 alfa-mefa 0,5 analoga 4MEC. Podzielilem na 6 kresek, sniffowalem po 2 na raz co 2 godziny, najsilniej pierdolnelo w serotonine i tu nie wiem czemu, pewnie przez te 2 ostatnie substancje no i bylem WYJEBANY Z DOPAMINY po tych 3ch dniach na alfie bo gram to duzo ;) nawet po takiej 2 dniowej przerwie. Oczywiscie zasnalem dopiero 6h po ostatniej kresce.
  • 105 / 6 / 0
Wtorek godzina
21:00 5mg pentedronu
22:00 40mg pentedronu
Środa
3:00 25mg alfy-PVP
8:00 25mg alfy-PVP
10:00 25mg alfy
13:00 25mg alfy
15:00 25mg alfy po czym dostałem Psychozy
17:00 25mg alfy
zaczęlem bać sie ludzi , nie mogłem sie wysłowić , wydawało mi się że każdy na mnie patrzy
zasnęłem dopiero o 1:00 i spałem dwie godziny póżniej męczyłem się cały dzień nie mogąć zasnąć zapijałęm alkocholem , zasnęłem o godzinie 20 i spałem do 10 rano w piątek, Fizycznie czuje się ok ale coś nie tak z moją głową jestem nie ogaarnięty czuje się jakbym nie był sobą i boje się towarzystwa ludzi , czy możliwe że uszkodziłem sobie coś w mózgu ? jak dojść do siebie? Miałem 2-miesieczną przerwe od alfy i wiem że wziąłem tego za dużo ale wtedy nie panowałem nad sobą. czy jakieś minimalne dawki pomogą mi dojść do siebie ?
  • 377 / 3 / 0
Mózgu sobie raczej nie uszkodziłeś. Musisz uważać z alfą. Ja mam tak zawsze po amfetaminie (Po tym mogę poznać, czy to faktycznie było białko), że po dokładnie 2 dniach od ostatniego zażycia dostaję psychoz, paranoi i częstych ataków paniki. Czasami dołączają się do tego lekkie drgawki i trwa to 12-24 godziny. Potem wyżej wymienione problemy mijają, jednak przez parę dni mam lekkie uczucie depresji/nieogaru.

Masz może jakieś benzodiazepiny/neuroleptyki? Będą bardzo pomocne, teraz a w szczególności w ew. przyszłych podobnych sytuacjach. Kiedy Ci się zdarzy coś takiego proponuje tabletkę włożyć pod język (Szybki efekt).

W chwili obecnej dodatkowo możesz przeciwutleniacze zastosować (Nie wiem czy to pomoże, ale na pewno nie zaszkodzi i oczyści organizm). Zjedz 2g witaminy c i 600mg magnezu. Unikaj kofeiny i innych stymulantów. Szczególnie nie stosuj czegoś takiego jak małe dawki. Teraz musisz się oczyścić z metabolitów, a nie dokładać. Możesz zastosować jeszcze prekursory neurotransmiterów (5-HTP, L-Tryptofan, L-Tyrozyna)

Życzę powodzenia w dochodzeniu do siebie. Jeśli problemy nie znikną a w szczególności będą się nasilać przez 2 tygodnie bez zastanowienia do pana doktora od głowy.
Whole life is about "up" and "down".
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.