Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 7 / / 0
Witam, leci do mnie 2g 3MMC i 1g EthCata.
Proszę aby ktoś zaproponował dobre proporcje jak to ładnie połączyć, dla osób ze średnio-niską tolerką?
Zastanawiam się nad 150mg 3MMC oralnie + 50-70mg EthCat sniff.
  • 34 / 1 / 0
Hmm... niewiem czy ktoś próbował, ale ciekawi mnie miks bref + metafedr. + pente. Oczywiście ostatni dodany w małej ilości w celu stymulacji. Męczy mnie jakie powinny być dawki brefa i trojeczki. Testy były przeprowadzane tylko z miksem 3 + pente. Zastanawiam się nad 60% metafe, 40% brefa (bo jakoś bromowaty słabiej na mnie działał... a z trojeczka powinny sie wzmocnic) plus pente. Oczywiscie wszystko jednoczesnie oral. Obawiam sie tylko polaczenia metafu z 4bmc (ktory na mnie slabo dzialal...).
Jeżeli ktoś próbował takiego miksu (oral) to prosiłbym o podpowiedź z dawkowaniem, bo niewiem o ile obniżyć dawkę 3&4. Mam dziwne przeczucie ,że podbije to strasznie serotoninę i dopaminę w tym 3 składnikowym miksie. Tym bardziej, że 3&pente bardzo mocno zadziałały w niedużych dawkach przyjęte oralnie. Dochodząca do tego 4 bmc wzmocni jeszcze działanie, więc myślę nad ograniczeniem mixa sero do 75% dawki(tej meta-pente) z w.w. proporcjami + pente w niezmienionej ilości.
Obawiam się także, że zmniejszenie ilości trójeczki osłabi działanie penteka, a nie znam wpływu czwóreczki na niego. Dość ryzykowne byłoby zwiększenie dawki pente (która notabene solo w takiej ilości nie działa tak jak w drużynie). Przy takim oralu zawsze można dosniffać 'siły', ale to już inne działanie i obawiam się ,że mogą wystąpić skutki kardio.

scalono. korzystaj z funkcji Edytuj - surveilled
Lajtovy pisze:
Witam, leci do mnie 2g 3MMC i 1g EthCata.
Proszę aby ktoś zaproponował dobre proporcje jak to ładnie połączyć, dla osób ze średnio-niską tolerką?
Zastanawiam się nad 150mg 3MMC oralnie + 50-70mg EthCat sniff.
Nie wiem jaka postać tych odczynników. Osobiście nie polecam łączenia różnych metod podania (co nie znaczy ,że sam tak nie próbowałem). Obiekt doświadczalny z niską tolerancją (bo średnią byś miał to wątpię, tu dawki już dużo większe lecą). Najlepiej moim skromnym zdaniem, testy powinny być przeprowadzone przez przyjęcie obu substancji w ten sam sposób. Ethcata i 3MMC wpakować do kapsułki żelowej lub spożyć w postaci bombki.
Co do ilości substancji ,jeżeli nie próbowałeś żadnej z nich (lub próbowałeś tylko kota) to proponuje 50-90mg kota i 80-120mg metafedronu zarzucone razem. Żadnego próbowania sniffem wcześniej czy coś. Jak masz jeszcze słabą tolerancję to proponuję zarzucenie dawki z najmniejszego podanego zakresu. Zobaczysz jak zadziała. Gdy za słabo, możesz dawkę zwiększyć następnym razem. Radzę uważać z dorzucaniem 3 MMC oraz gdy już trzeba to dorzucać w mniejszych dawkach niż przyjęte na starcie. Osobiście uważam ,że powinno się dorzucać do max. 2 razy. Więcej nie ma sensu... Przeprowadzone testy pokazują zmniejszenie efektów działania z każdym dorzutem (tolerancja), oraz rosnące parcie na dorzucenie kolejnych dawek. Bywa i tak ,że przez dorzucanie użytkownik potrafi pochłonąć 3g ethcata w weekend (mimo niskiej tolerancji, szczególnie na imprezach suto zakrapianych alkoholem).
  • 3206 / 175 / 0
pentedronu nie polecam. Prędzej etylofenidat. Zwała po pentedronie zaczyna się tuż po wciągnięciu.

Odrobina to ok. 30mg oral wraz z 3MMC, zarówno dla pentedronu jak i EPH.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2428 / 90 / 0
Cicho kuhwaa ! nie znosz sie ćpunie %-D
etylofenidat chhujjjjjjjj... w sumie pentedron też sie tutej nie popisze... , jak któryś chuj ma ttroche pentylonu to niech zapierdli znim mixa ^_^ bo aż sam jestem ciekaw efektu :blush:
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 240 / 4 / 0
Jak bref + ethcat? Ogólnie coś, żeby pobudzić podczas działania brefa.
  • 2334 / 9 / 0
Ja bym wolał amfę, ew. bufedron w małej dawce. etkat to imo chujnia po całości, ale jak Ci się podoba do jebnij kreskę, jak wejdzie brefedron i powinien się nadać jako przyspieszacz.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 240 / 4 / 0
Właśnie bufedron kiedyś darłem i kompletnie mi nie spasował, niepokój, smutek, cholera wie ocb.
Pozostaje mi etkat albo EPH bo nic innego nie mam.

Edit: a może a-PVP?
  • 174 / / 0
posiadam pierwy sort a-pvp male dawki juz kopia ladnie , robiac miksa 50:50 z pentedronem wzmocni sie dzialanie ?, czy moc pozostanie ta sama co a-pvp solo tylko zwiekszy sie dawka ?
  • 240 / 4 / 0
posiadam pierwy sort a-pvp male dawki juz kopia ladnie , robiac miksa 50:50 z pentedronem wzmocni sie dzialanie ?, czy moc pozostanie ta sama co a-pvp solo tylko zwiekszy sie dawka ?
Dwa dopaminergiki, działające dość podobnie... łącząc 100mg tego i 100mg drugiego (przykładowo) IMO powinieneś uzyskać to, co po 200mg któregokolwiek... ale nie znam się.
  • 157 / 10 / 0
Ktoś próbował mix etylonu z 3-MMC ? Zastanawiam się właśnie nad takim połączeniem. Ktoś może poradzić czy najpierw wrzucić 3-MMC i dorzucić po czasie etylon, odwrotnie, czy może obie substancje zmieszać i wrzucić razem tylko w mniejszych dawkach? No i przede wszystkim, jak działanie takiego miksu?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.

Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.