Deliriant. Nazwy generyczne: Tantum Rosa, Tantum Verde, Difflam
Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 93 / / 0
A po gramie mój wygląd będzie wskazywać że jestem pod wpływem? Można dorzucać jak DXM?
a 25 groszy pi pi ma?
  • 187 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: yaba »
2 saszety to nic wielkiego, a w dzień to już w ogóle. W nocy jeszcze nawet poklepie, ale fajerwerków też sie nie spodziewaj. Wygląd nie, zachowanie raczej też nie zdradzą bycia pod wpływem. A co, chcesz benzową sigmę sobie zrobić? Pewnie można.
Żadna z informacji zawartych powyżej, która dotyczy miejsc, osób bądź zdarzeń nie ma odzwierciedlenia w rzeczywistości i jest w całości fikcyjna. Wszelka zbieżność z prawdziwymi miejscami, osobami lub zdarzeniami jest niezamierzona i przypadkowa.
  • 2876 / 99 / 0
dorzucac mozna tylko nie wiem czy za bardzo jest sens. Na dobrą sprawę 100% mocy dawki czujesz po jakichś 3-4 h, więc coś takiego byłoby tylko przedłużeniem fatalnego benzowego zjazdu... albo zaryzykuj słabą jazdę, albo odważ się na mocniejszą, w dorzucaniu nie widzę logiki.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 8 / / 0
bylbym ostrozny z wydawaniem sadu co do tego czy wyglad i zachowanie nie wskaza na nacpanie. benza ma to do siebie ze w kazdej chwili cos moze nacpanego bardzo przestraszyc, itp. sam osobiscie rowniez wygladam niezbyt trzezwo na benzydaminie.
Uwaga! Użytkownik hundRegrav nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 104 / 0
Pewnie tolerka istnieje jak na wszystko inne ;] Trzeba by było się Billa spytać o opinię. Jadłem benzę raz i to z dexem. DXM+benza to jest to. Raczej nie powtórzę doświadczenia z benzą, bo to istna chujnia jest pomimo nietypowych nocnych wizuali w świetle lamp, w parku południowym pewnego miasta. Już się wolę gały nażreć. I tańsza i w smaku lepsza, a ten zapach... hmmm. Osobiście uważam, że cipacz tak zwany, to jest dla desperatów lub znudzonych ludzi i naprawdę mocno znudzonych ;] Są inne lepszaste rzeczy...
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 91 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: Anatol »
Borys pisze:
Anatol pisze:
Destylacja polega na tym, że na każdą saszetkę potrzebujesz ok 25-30 ml wody (1/4 szklanki), koniecznie chłodnej... samej wody z cipaczem nie szłoby wypić, jest okropna.
Kurwa 1/4 szklanki?! Właśnie wlałem do szklanki 1/4 wody i wsypałem 2 saszetki i obie mi się całkiem rozpuściły. Jak nie wiesz ile to jest 25ml to nie pierdol głupot bo przez ciebie straciłem 2 saszetki szmato.
Nic ci nie poradzę że kretyn jesteś i nie umiesz doczytać. Moja intrukcja była jana i oczywista. Zweryfikuj ją z innymi i nie lej ciepłej wody debilu. Po za tym nie ćpaj tego, bo to gówno.
"Nikt nie spodziewa się hiszpańskiej inkwizycji"
Jestem wytworem swojej wyobraźni, moje posty też.
  • 1069 / 11 / 0
Lol jasne, że widać, że się jest na benzie 8-( - ma się takie oczy właśnie bynajmniej ja, a tego kontrolować się nie da, poza tym zachowujesz się jak opętany, wystarczy, że skręcisz głową zobaczysz błysk i idzie się nabawić shiz. Btw po 2 nic ci nie będzie za bardzo ostatnio brałem i nic szczególnego, za to po 3 u mnie jest hardcore.
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
  • 187 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: yaba »
Kilka ciekawych rzeczy, które mogę zaobserwować po 3 saszetach:
-patrzenie się w półświetle na swoje odbicie w lustrze owocuje zmienianiem się kształtu twarzy w jakieś zombiaki i inne demony
-po ciele latają robale, jednak nie są one wkurzające; da się je kontrolować, np. mówię: "teraz będzie ćma", to ćma odlatuje z ramienia, itd.
-zrobotyzowany dźwięk.
Może ktoś jeszcze ma coś podobnego, to pisać.
Żadna z informacji zawartych powyżej, która dotyczy miejsc, osób bądź zdarzeń nie ma odzwierciedlenia w rzeczywistości i jest w całości fikcyjna. Wszelka zbieżność z prawdziwymi miejscami, osobami lub zdarzeniami jest niezamierzona i przypadkowa.
  • 1607 / 1024 / 7
Ja w ogóle w lustrze nie widziałam swojego odbicia.
Okazało się potem, że stałam pod odpowiednim kątem - dlatego też zobaczyć nie mogłam.
Lubię fazy przeszywane strachem...
𝕊𝕥𝕒𝕪 𝕨𝕚𝕝𝕕, 𝕄𝕠𝕠𝕟 𝕔𝕙𝕚𝕝𝕕.. 🌙
  • 2876 / 99 / 0
CATCHaFALL pisze:
Ja w ogóle w lustrze nie widziałam swojego odbicia.
Okazało się potem, że stałam pod odpowiednim kątem - dlatego też zobaczyć nie mogłam.
Lubię fazy przeszywane strachem...
Delikatne napięcie jest ok ("kurde, miałem wrażenie, że ta szafka się zatrząsła :scared: "), delikatny klimat schizofrenika też w porządku ("jak to.. mówicie, że tych wszystkich zwierzątek tutaj nie ma :( ?" ) ale bez przesady. Co za dużo to niezdrowo.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.