Deliriant. Nazwy generyczne: Tantum Rosa, Tantum Verde, Difflam
Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 472 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: P-paranoi »
Hmm, juz 2 godziny i nie weszla faza. Na poczatku taki lekko odmienny stan, teraz trzezwy jestem.
Uwaga! Użytkownik P-paranoi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Mieciu »
a ja zezarłem te dwie saszetki plus DXM plus coś przecwbolowego bo mnie brzuch bolał...i opużnienie totalne ze wsztstkim,...chyba zwymiotuje.....

EDIT:
i jeszcze raz ja...nie wiem czy to efekt benzy czy dxm ale jak zamkne oczy to widze wszystko!!! ej normalnie mam oczy zmknięte a widze swoje meble komp wszystko!! pisze to zamknietymi oczami potrafie widziec przez zamknięte powiekii!! allee czaddd !!!!!!!!!!
Ostatnio zmieniony 19 stycznia 2008 przez inmda, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Mieciu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3248 / 354 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
tak od razu benzydamine i dxm zezarles - zle, latwo sie pozygac.

chusteczka głównie po to by nie czuc smaku.

PS. Mieciu hehe to glownie dxm ale benzy wzmacnia to.
Ostatnio zmieniony 04 lutego 2007 przez jogurt, łącznie zmieniany 1 raz.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 472 / 10 / 0
Mieciu pisze:
i jeszcze raz ja...nie wiem czy to efekt benzy czy dxm ale jak zamkne oczy to widze wszystko!!! ej normalnie mam oczy zmknięte a widze swoje meble komp wszystko!! pisze to zamknietymi oczami potrafie widziec przez zamknięte powiekii!! allee czaddd !!!!!!!!!!
Czesto tak mam przed zasnieciem - przy zamknietych oczach widze wszystkie kontury w pokoju, ale to, o czym ty mowisz, jest po prostu 'unfuckbelievable' :)

Kurcze, kiedy trip sie zaladuje - cekam, czekam i nic :/
Uwaga! Użytkownik P-paranoi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3248 / 354 / 2
jak ty ja zaladowales to w filtrze od kawy to moze przedluzylo, ale same 2 saszetki to robia haluny przedewszystkim, najpeirw trza je chwytac potem same sa.

I czy dobrze ekstrakcje zrobiles?

Pozdrawiam %-D
  • 472 / 10 / 0
Mialem juz lekkie przywidzenia, jakies delikatne ksztalty, ale pozniej faza zeszla. A co do ekstrakcji: Zalalem dwie saszetki Tantum Rosa 50 ml chlodnej wody, dlugo mieszalem, przelalem przez filter, na ktorym sie osadzila benzydamina (nie bylo jej duzo) i polknalem - wydaje mi sie, ze ciezko cos tutaj spieprzyc :)
Ostatnio zmieniony 04 lutego 2007 przez P-paranoi, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 884 / 30 / 0
jogurt pisze:
same 2 saszetki to robia haluny przedewszystkim, najpeirw trza je chwytac potem same sa.
Niekoniecznie. W tym wątku już opisywałem swoją przygodę z benzydaminą - ekstrakcja z 4 saszetek przez torebki od herbaty. Benzydaminy wyszło bardzo dużo, ale przez kilka bitych godzin nie wypatrzyłem w zasadzie ani jednej halucynacji.
Za to fajne smugi za ciałem ;) Niestety nic ponadto.
Uwaga! Użytkownik Night Garden nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3248 / 354 / 2
P-paranoi mysle ze zjebales ekstrakcje bo powinno byc jej duzo - 1g, sam wiem ze to duzo ja musialem na 3 dzielona chusteczke jesc a to i tak gigantyczne. Czy woda po ekstrakcji byla przejrzysta?

A ty nightgarden, moze miales wiecej soli, u mnie zawsze byly haluny po benzy.

Pozdrawiam %-D
  • 472 / 10 / 0
Fuck, rzeczywiscie - na gram to nie wygladalo. W takim razie co zle zrobilem, ze benzydamina ie nie osadzila na filtrze? :/

Edit: wiem, chyba woda byla niewystarczajaco zimna. No nic, zaraz sprobuje z kolejnymi saszetkami:) Przed chwila mialem to, o czym mowil Night: lekkie smuzenie, bardziej podobne do tych po pigulach niz po dexie, ale juz przeszly.

Edit2: Tak, to bylo to - teraz osadzilo sie znaaaacznie wiecej. I tym razem rozpuscilem to w herbacie - na sama mysl o przelykaniu tego filtra zrobilo mi sie niedobrze:) Smak nie jest najgkrszy, tylko troche mi gebe wykrzywilo :)

Let's spin that shit :)
Ostatnio zmieniony 04 lutego 2007 przez P-paranoi, łącznie zmieniany 4 razy.
  • 3248 / 354 / 2
nie wiem co zrobiles zle, wiesz jak to robic wiec przeanalizuj.

Pozdrawiam %-D
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

Turcja: Całe miasto na haju po spaleniu 20 ton marihuany przez policję w centrum miasta

W tureckim mieście Lice 25 000 mieszkańców zostało nieumyślnie odurzonych dymem z marihuany po nieprofesjonalnej akcji spalania 20 ton marihuany. Sprawdź, co się wydarzyło.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.