Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
u mnie bezsennosc nie wspomagana armią znieczulaczy (gamma+alkohol+leki przeciwbólowe i papierosy) potrafi trzymać dwie doby.
Po dzisiejszym robię przerwę
BTW Robiłeś ekstrakcje ? bo smak aż taki najgorszy nie jest :P idzie wytrzymać a jak sie w bombkach robi to w ogóle nie czuć
No kurde, to jest obrzydliwe, nawet wspomnienie tego smaku wykręca. Nie ma co pchać tego w siebie na siłę, jeśli na sam widok zamkniętej saszetki tantuma jest zniesmaczenie. ;-)
dawajrowa pisze:Bo 2 saszetki to za mało żeby benzydamina pokazała na cą ją stać ^_^ co najmniej ale to co najmniej 3-4saszetki . Z Alkiem lepiej tego nie łączyć bo może powodować "krwawienia żołądka" chociaż świetnie sie komponuje ujebać sie alkiem po 1g benzydaminy nie da sie :D
BTW Robiłeś ekstrakcje ? bo smak aż taki najgorszy nie jest :P idzie wytrzymać a jak sie w bombkach robi to w ogóle nie czuć
Nom masz rację , benzydamina i alkohol to wybuchowa mieszanka , tylko z umiarem , faza jest mega spotęgowana , jeżeli po benzydaminie myślałeś jako tako trzeżwo to po tym zapomnij o tym ;) Sama faza to odrealnienie i mega pizda hehe ale strasznie wchodzi na sprawność ruchową po samym cipaczu kiwie na boki a jeszcze z alko to hoho
london5 pisze:dawajrowa pisze:Bo 2 saszetki to za mało żeby benzydamina pokazała na cą ją stać ^_^ co najmniej ale to co najmniej 3-4saszetki . Z Alkiem lepiej tego nie łączyć bo może powodować "krwawienia żołądka" chociaż świetnie sie komponuje ujebać sie alkiem po 1g benzydaminy nie da sie :D
Nom masz rację , benzydamina i alkohol to wybuchowa mieszanka , tylko z umiarem , faza jest mega spotęgowana , jeżeli po benzydaminie myślałeś jako tako trzeżwo to po tym zapomnij o tym ;) Sama faza to odrealnienie i mega pizda hehe ale strasznie wchodzi na sprawność ruchową po samym cipaczu kiwie na boki a jeszcze z alko to hoho
Na początku napiszę że wcześniej miałem duże doświadczenia z DXM+baq , zawsze noc, las i spore dawki , więc się szczególnie nie bałem.
Wczoraj zarzuciłem pierwszy raz benza i powiem że warto!
Ok 21.15 z soczkiem poszło najpierw 1000mg, po paru minutach jak mi chęć na :kotz: bełta przeszła dorzuciłem kolejne 500 (1g+0.5g)
Zaznaczę tylko że to na 60kg masy ciała.
Smak okropny, nie da się tego wyraźić w słowach , nigdy nie miałem niczego gorszego w ustach (mimo że rozpuszczone w soku multivitamina) to nawet mała ilość benzy całkowicie zmienia smak soku więc polecam do szklanki soku do 2g, wypic jak najszybciej najlepiej za jednym razem z zatkanym nosem - wlewając sobie to jak najdalej do gardłą byle tego w usach nie czuć, a następnie zapić bardzo mocną! herbatą .
Pierwsze parenaście minut to nie wiem czy placebo się włączyło, ale czułem się jak po typowym stymulancie np fetce. po około pół godzinie zaczeło mi się robić błogo .
Przez godzinkę lekko odczuwalny ból brzuchala, bulgoty w flakach.
22.10 - około tej godziny zaczęło już wchodzić , czułem się bardzo ociężale, jak by mi coś na głowie siedziało ale nie było to jakieś nieprzyjemne uczucie
Nie wiem jak określić to zjawisko , ale przy nagłym spojrzeniu w którąkolwiek stronę, zaczeły się robić takie jak by smugi szare, jakieś światłą przebijały , mózg pracował chyba na trybie energooszczędnym :-D
23.00 - no to już było ciężko serducho bije mocno, patrząc w jakikolwiek przedmiot w ciemnym pokoju i wpatrując sięw niego przez ok 3-5 sekund przedmiot się przesuwał , obracaał w powietrzu (jak bym nim sterował siłą woli),, lub poprostu odlatywał i wlatywał w ścianę i znikał.
koło 23.20 - wyszedłem do ubikacji, ciemne przedpokoje a ja siędzę w kibelku i rozkminiam, mam uchylone drzwi i widzę przedpokoje, w pewnym momencie pojawia się w przedpokoju piękny obraz 8-( Zielona, letnia cienka sukienka- lewitująca w powietrzu i długa od sufitu do podłogi, a do tego była cała w pieknych kwiatach. nei za badzo się przestraszyłem jednak dało mi to do myślenia, wróciłem do pokoju i bawiłęm się dalej
W pewnym momencie na biurku obok monitora(patrzałem w monitor) pojawia mi się w ciemnościach KOT :D a dokładniej to kot z bardzo złą miną i większym niż normalnie łbem. no to tojuz się poschizowalem, machłem ręką i zniknął
Akcji było sporo,jeśli nie chcecie na takie fazie wychodzic z pokoju do wc(a to będzie konieczne) nie radzę sikać do butelki na siedząco
Widziałem sporo rzeczy i jestem bardzo zadowolony, może dlatego że potrafiłem to w miarę kontrolować, pojawanie kresek przed oczyma przeźroczystych to była norma, tak samo kłębków szarego dymu wydobywającego sięz podłogi i patrzącego się na mnie jak by chciał sprowokować 8-(
Dodam jeszcze że benz był po ekstrakcji w wodzie, wyszło chyba bardzo dobrze jak na 1 raz bo nie były wyczuwalne żadne grudki soli, i po skosztowaniu na palec nie było wcale czuć słonego tylko gorzkie :)
Bardzo podobalo mi się to że wizje można mieć prz takiej dawce w każdym momencie w którym sięchce, wystarczy na coś popatrzeć i JUZ działa !
Zejścia - właśnie je przechodzę
O SPANIU MOŻNA ZAPOMNIEĆ to już mówię z góry :)
Zejsćia jak narazie oceniam jak najbardziej podobne do feetki , czujesz sie jak kupa na chodniku, nic sięnie chce, jesteś zmęczony - a twoje oczy mimo to są szeroko otwarte i cie nosi :)
łatwiej to określić jak np zmieszał by ktoś speeda z dobrą baku, z jednej strony chce się coś robić, jesteś silny a z drugiej nic się nie cche tylko poleżeć - czyt. choojnia na maxa takie nie wiadomo co.
Podsumowując
CENA: b. korzystna
SMAK: tragiczny, poniżej oceny
Wejscia - przyjemne
trip - Super !
zejścia - trudne.
Pozdrawiam
![[mem]](https://hyperreal.top/wtf/memy/6/670251d6-df0f-4886-bf03-08b6bda902f8/ciacrack.png?X-Amz-Algorithm=AWS4-HMAC-SHA256&X-Amz-Credential=nxyCWzIV8fJz5t5dUSIx%2F20250430%2FNOTEU%2Fs3%2Faws4_request&X-Amz-Date=20250430T062002Z&X-Amz-Expires=3600&X-Amz-SignedHeaders=host&X-Amz-Signature=a70878a3b22038886e85f4b2da2f9ac8a79d588bcf7a67120a12bc900b06f89f)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/a12a216cf97460608e37260bc2663020f9aa0a82.jpg)
Dlaczego Portugalia może być europejską stolicą medycznej marihuany?
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/psiloshrooms25.jpg)
Psychodeliki mogą wspomagać onkologiczną psychoterapię i leczenie alkoholizmu
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/cannaheart.jpg)
Marihuana zwiększa ryzyko rozwoju chorób serca
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/3-448290.jpg)
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków
Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/trafiloimsie.jpg)
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną
Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/mandarynki.jpg)
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował
"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."