Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Najlepsza z benzodiazepin to:
Diazepam
43
20%
Klonazepam
38
17%
Alprazolam
44
20%
Lorazepam
21
10%
Midazolam
5
3%
Nitrazepam
4
2%
Flunitrazepam
5
3%
Temazepam
2
1%
Inna
19
9%

Liczba głosów: 181

Zablokowany
  • 1285 / 30 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
takie użalanie się Timelessa (w innym wątku) to charakterystyczny objaw wpierdalania dużych ilości benzodiazepin, widać kiedy jest nimi zajebany, sam podobnie pierdoliłem po lorafenie albo neurolu, ale po typowo nasennych benzodiazepinach jak noctofer takiego zachowania nie zaobserowałem dlatego bardziej je lubie :* w ogole jak sie człowiek trochę wyrobi to te typowo nasenne działają najlepiej i najwolniej rośnie na nie tolerancja 3mg Noctoferu + browarek i swiat jest piekny :)
a wiec moje ulubione benzodiazpiny to te nasenne mieszane z niewielką ilością alkoholu.
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 239 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: puchatek »
imo najlepsze to alprazolam i bromazepam.już po 0,5mg alprazolamu można odczuć jego działanie.1mg już fajnie robi.więcej jak 3mg nie ma sensu brać bo już człowiek jest bardziej zajebany niż wylajtowany,chociaż możemy mieć złudzenie że everything is under control.bromazepam równie dobra benzodiazepinka i o długim okresie pótrwania :cool: .dawki 12-18mg są optymalne.

dla tych co lubią mocne jazdy i sponiewieranie polecam lorazepam i klonazepam.fajnie urządzają te leki.po nich już trochę trudniej normalnie funkcjonować i jesteśmy bardziej odcięci od rzeczywistości.chociaż i tak wszystko zależy od dawki.2mg klonazepamu już konkretnie urządza.

nie próbowałem : chlordiazepoxydu,oxazepamu,midazolamu,medazepamu,klorazepatu potasu,lormetazepamu,klobazamu,nitrazepamu,flunitrazepamu,temazepamu,tetrazepamu.

puchatek is clean from benzo for 7 months,yet...
Uwaga! Użytkownik puchatek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1199 / 7 / 0
Lorazepam sila nie przebije clona - tego 2mg wystarczy dla osoby bez tolerancji nawet bez popijania alkoholem zeby sie zalatwic(kazdy podmuch wiatru nawet ten najlzejszy powoduje zmiana kierunku chodzenia o 3 m ;)).
Klorazepan/Klorazepat - łagodne przecwilękowe dzialanie, wymieszany nawet z alko działa słabo.
Jezeli chodzi o sile i zdolnosc rozpierdalania to chyba wszyscy sie zgodza ze clony ew. lorazepam.
A o przyjemnosci uzywania to mozna dyskutowac dalej bo kazdemu inne benzo pasuje ;).

Takie porownanie mi przypasowalo - skoro bromazepam działa zdecydowanie lecz łagodnie(hasło jak z reklamy) to clonazepam przybiera tytuł predatora, rozpierdalacza niczym rambo z dodatkowym cheatem na niesmiertelnosc ;).
Ostatnio zmieniony 28 czerwca 2007 przez prawie_martwy, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1199 / 7 / 0
Temazepam kolego chyba co nie ? ;)
  • 110 / 1 / 0
jak dla mnie zdecydowanie najlepszy jest lorafen
na drugim miejscu na równi są diazepam i klonazepam . ale żadne z nich nie może sie jak dla mnie równać z lorafenem, lorafen jest jednak troche inny od pozostałych benzodiazepin, i działa zdecydowanie lepiej (w każdym razie na mnie) no i jego cena też nie odstrasza tak jak np cena alprazolamu(a zwłaszcza xanaxu...)
bardzo lubie też zolpidem , ale to już nie ten wątek . ale jakbym miał wybierać mędzy lorafenem a zolpidemem to bym sie musiał długo zastanawiać ... całe szczęście że pytanie tyczy sie tylko benzodiazepin :-)
a tak swoją drogą to by mi sie teraz przydał lorafenik 2,5mg bo coś spać nie moge ; trzeba będzie sobioe cosik skołować jutro (a włąściwie to już dziś :-D )
Uwaga! Użytkownik violator@85 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 18 / / 0
Nieprzeczytany post autor: KWASTEL »
SIGNOPAM

zaebist4e . tylko po cztery dniach juz pozniej slabo dziala Wlasnie szybko od tych na sen rosnie tolerancja.
Uwaga! Użytkownik KWASTEL nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 622 / 25 / 0
KWASTEL pisze:
SIGNOPAM

zaebist4e . tylko po cztery dniach juz pozniej slabo dziala Wlasnie szybko od tych na sen rosnie tolerancja.
Fajne, fajne benzo, lajtowe ale i tak mi się podoba. Po 4 tabletkach było spoko, znalazłem kiedyś w koszu na przeterminowane leki ;)
Uwaga! Użytkownik opiate warrior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
midazolam bralem przez 8 mcy 150 mg na noc, 2 tyg detox k.....a, ale juz luzik, teraz alprazolam 7 mg na dobe + heminevrin I JEST GIT
Uwaga! Użytkownik psychozal nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 88 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pocisk »
jak dla mnie clonazepam, lorafen ale musze tego gówna w chuj zjeść, diazepam i te afobamy, xanaxy to konkretne dno jak was nie kopią benzo to zolpidem napewno a fazka jest w chuj leprza właśnie jestem na 2 rozpuszczonych ;D
Uwaga! Użytkownik Pocisk nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 369 / 12 / 0
Ja sobie jadę na Lorafenie jakiś czas. Ten mocniejszy wychodzi ekonomiczniej i jedna tabletka wystarcza mi na lęki. Podobają mi się też te lekkie zaburzenia wizualne i taka charakterystyczna atmosfera. Jak jestem na lorazepamie, to mniejsza chęć na opiaty, ale też mam skłonności do robienia głupich rzeczy, np. kradzież pieniędzy czy właśnie kołowanie morfiny mimo mocnego postanowienia poprawy. Lubię sobie potem sączyć meliskę, bo jakoś mi niedobrze. Puknąłbym znów sobie setkę, ale to może jutro albo trochę później, żeby się znów nie wpieprzyć. Lorafen rządzi, niczego innego już nie szukam.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.