Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
benzodiazepiny-obecne (290ng/ml ) przestałem kilka dni przed szpitalem, a podobnie jak ty ciąg 1.5-2 tyg codziennie klony i midazolam.
kanabinoidy-obecne (57ng/ml) jarałem tak samo 2 tyg wczesniej,ale jeden czy 2 razy
Oczywiście są takie badania ogólne, moga zrobić szczegółowe że wychodziposzczególnie np. diazepam, klonazepam itd.
pozdro
Scierwiaz pisze: Mam pytanie jezeli zarlem benzo przez ponad tydzien ostro w duzych dawkach i nasialem poruty(zaluje ze lubie hardcore ) mam miec jakies badannia w szpitalu itd jaka jest wykrywalnosc pana klona ile on siedzi w organizmie itd??(7 paczek po 2 mg w potora tygodnia) jaka jest szansa ze mi to wykryja bo nie chce ladowac na jakis odwykach :(
A wie ktoś jak jest z wykrywalnością benzo w domowych testach na mocz (testy na opiaty i multitesty "do wykrywania amfetaminy, kokainy, morfiny, heroiny, marihuany i haszyszu")?
1. Test dwuparametrowy wykrywający obecność marihuany (THC) i amfetaminy -
Nr kat. DOA-124
2. Test pięcioparametrowy wykrywający obecność marihuany (THC), amfetaminy, morfiny (opiaty), kokainy i ekstazy - Nr kat. DOA-154
3. Test sześcioparametrowy wykrywający obecność marihuany (THC), amfetaminy, morfiny (opiaty), kokainy, ekstazy i benzodiazepin - Nr kat. DOA-164
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu
Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.