Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1599 / 47 / 0
Chce wam opisać pewną sytuacje w czasie pracy bo jestem chory na padaczke i chyba uzależniony od benzo, wziełem 6 mg bromazepamu(sedam), potem po pracy jeszcze 20 mg diazepamu(relanium), A wiadomo benzo obniża popędł płciowy i tego dnia się jeszcze nie masturbowałem, chyba po 3 godzinach od wziącia relanium poszłem do agencji towarzyskiej nic nie piłem, już na samym początku sposobała mi się jakas laska i wziełem ją na godzine bez gumek najpierw robiła mi loda potem troche rękami i języczkiem potem sie spuściłem troche na jej język i troche na mnie, i to jeszcze nie był koniec potem ona się obtarła i dalej jechaliśmy nawet przez chwile się kochaliśmy w gumkach a potem usiadłem na niej i trzepałem sobie nad nią, po jakimś czasie się znowu spuściłem na jej piersi,to trwało w sumie 45 min, a jeszcze napoczątku nie dodałem że to był mój pierwszy raz z dziewczyną, co wy o tym sądzicie i możecie dAwać tutaj wątki z tym związane jak u was baedzo benzo obniża popęd płciowy.
http://tomi001.prv.pl
  • 126 / 3 / 0
pol90 pisze:
co wy o tym sądzicie
Że żal mi Ciebie.

A ogolnie to benzo w malych dawkach wydluza stosunek, ciezej jest dojsc, no a w duzych tymczasowa impotencja. Przynajmniej u mnie. Na libido nie ma wplywu raczej.
Uwaga! Użytkownik We Are Scientists nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 286 / 5 / 0
Która benzodiazepinka nie osłabia zainteresowania seksualnego?
;)
  • 3169 / 363 / 0
Żadna.
  • 1743 / 25 / 0
Wszystko co psychoaktywne prócz niebieskich tabletek osłabia libido %-D
  • 1488 / 21 / 0
Nie zgodzę się.
Po miksie benzo + alkohol u mnie następuje spotęgowanie popędu. Wiadomo, że jak się przesadzi, to nawet zwykłe chodzenie będzie wyzwaniem, ale w ilościach normalnych nie zmienia to stanu rzeczy ;)
  • 70 / / 0
w huj tez myslalem ze po benzo moge byc panem przestworzy ale jak ze sie kurwa zdziwilem jak dwie noce temu po Xanaxie sr wcale kurwa nie w takiej duzej dawce i po 2 szampanach ni huja nie mogl bryknac, jedyne co mi zostalo to przewrocic sie na bok i zajebac benzowego komara tak wiec watchout na to gowno bo mozna sie niemilo zdziwic, fakt ze nie jest to stuprocentowa kapitulacja ale do kurwy, normalnie bryka mi odrazu a tu po chwili czasu ni huja NI HUJA ;]
Uwaga! Użytkownik matthew90 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1599 / 47 / 0
Jedynie chyba Bromazepam. Na jego ulotce w efektach ubocznych jest napisane, że lek może obniżać lub podwyższać popęd płciowy.
  • 554 / 5 / 0
a w praktyce obniża czy podwyższa ?
Proszę o kontakt ludzi z lubelskiego, łączmy się Wszystko powyzej jest wytworem wyobrazni.
  • 1599 / 47 / 0
Raczej podwyższa.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".