Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 305 / 40 / 0
Wziąłem dzisiaj dwie dawki i fakt faktem nieźle pobudza. Jednak chciałem go przyjąć głównie w celu stabilizacji poziomu stresu i lęków, a takiego działania póki co nie uświadczyłem. Ale jest to całkiem niezła alternatywa dla Modafinilu. Najbliższe trzy dni będę pracować po 14 godzin i zobaczymy jak się sprawdzi w takiej sytuacji.
  • 1 / / 0
14 marca 2020maniak pisze:
Zamówiłem ze sprawdzonego sklepu, gdzie brałem Modofanil i Armodafinil. Dam znać po weekendzie.
I jak?
  • 37 / 6 / 0
08 kwietnia 2021GOD pisze:
14 marca 2020maniak pisze:
Zamówiłem ze sprawdzonego sklepu, gdzie brałem Modofanil i Armodafinil. Dam znać po weekendzie.
No i jakie efekty?
Takie że zapomniałem o tym w ogóle. Stosowałem to bez łączenia z modafinilem czy armodafinilem i praktycznie nie czułem jakiegoś konkretnego wpływu ani na pobudzenie, ani zwiększoną pewność siebie. Na to liczyłem. Teraz chciałem dorzucić raz jeszcze do zamówienia ale zamiast tego dodałem listek armodafinilu. Podobno wzmacnia działanie stimów, aktualnie jadę od 3 tygodni na PEA + Selegilina i mogło by to dodać mocy ale za drogie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.