Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi kwasu barbiturowego – np. fenobarbital.
Więcej informacji: Barbiturany w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1180 / 5 / 0
Na odstawkę proponuję gbla + baklofen, a w międzyczasie proponuję dorzucać fenibut popijając wódką. Jak cyrk to cyrk na gaba.
Ostatnio zmieniony 10 września 2013 przez kowalskii, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1488 / 21 / 0
Poki co to moje pierwszw i ostatnie berbi, jaki skolowalm. W Knajpie kodeinowej opisalem miks 40 mg Rolek, 900 mg Kody, Alko i oczywiscie fenobarbital od weterynarzy, Mialo byc 3000 mg, ale farmaceuta sie jebnal na recepte na wlewki i wydal mi drugie 3 paki barbi. Miks by, zajebisty, pierwszy raz noddowalem przy tak banalnej dawce Kodeiny,Alkoholu i Diazepamu. Barbiw ilosci jak sie pozniej okazalo zjadlem duzo wiejenn, niz oczekiwalem, a dowodem na pozio ukurwienia bylo zimne cialo, a potem po pobudcezaczalem sie panicznieubierac w garniak na obrone(ktora juz byla)
Moglem przyjebac o tych 40 mg Diazepamu nie 200 (albo 300mg) tylko od razu 600 mg Luminalu. Jadacdo Polski w autokarze 3 cwiartki ojabalem zcala paczka 1000 Luminalu.
Weterynarz strasznie sie przejal moim psem i rzekl, ze te leki to ju dozywotnio %-D
Z czegom wielce rad.

EDIT: Nigdy kurwa wiecej tej TRUCIZNY. Przewracam sie, nie widze dobrze daleko i blisko, przypal na maksa. Mam przydzielane mam od siorki 10 mg relanium, wiec jeszcze sobie popcpam. Wczoraj pogotowie, dzis juz lepiej. Ale co Non madrego odjebal? Jak mu lekko przeszlo to dokurwil 1000 (tak, tyiac mg) Fenobarbitalu, 18 mg Bromka, nieco wodki i lece spac, bo o 5 wstaje.
NIE POLECAM barbituranow, gdybym mial do dyspozycji bzd a barbi, to jasne, ze benzo.

Wczoraj cisnienie 200/130 i tetno 123. LOL
  • 237 / 4 / 0
Nie wiedziałem gdzie spytać więc tu pytam. Czy przyjete 200 luminalu w 48h temu moze miec wplyw na dzialanie 120~ mg mdma w pigulce? Bo nie chce tego cuda zmarnowac ;-)
  • 952 / 3 / 0
Z mdma moze byc podobnie jak z mefederonem ze splyci dzialanie lub nie odczujesz ale po takim czasie ja bym jadl , a jak nie chcesz to mi oddaj , masz w koncu blisko do mnie :D
"Mieszkam w wieży Babel a piętro niżej mieszka diabeł"
Gdy idę wyrzucić śmieci przybijam mu grabe"
Niesiemy dla was bombe te znaki wróżą wojne
  • 420 / 2 / 0
Widzę że ostatnio pewni użytkownicy mieli możliwość spróbowania fenobarbitalu z pewnego źródła, ale taka moja refleksja - oceniać barbiturany na podstawie luminalu, to jakby oceniać benzodiazepiny na podstawie wysępionych od lekarza klonów czy znalezionej u babci paczki oxazepamu. Barbiturany naprawdę posiadające potencjał rekreacyjny - Pentobarbital, Cyklobarbital, Barbital, Tiopental czy Heksobarbital są, może i dobrze, poza zasięgiem (legalnym) większości użytkowników H. Zostańcie przy benzo, bo zabawa z ciekawszymi barbi kończyła się często na cmentarzu.
  • 718 / 75 / 22
Znalazłem w pewnej apteczce barbituran pod nazwą IPRONAL (Proksybarbal, Proksybarbital, węgierski Vasalgin). Jeszcze z zeszłego wieku, 1999. Nie znalazłem wyszukiwarką nic na temat tego specyfiku. Na wiki jest opis dość zachęcający, bo nie uwala do snu: http://pl.wikipedia.org/wiki/Proksybarbal
Próbował ktoś to barbi?
PS. Nie mam dużego doświadczenia z tą grupą - próbowałem Luminal (zmuła) i Cyklobarbital w Reladormie (gut pozitiw) od czasu do czasu, a nawet w ciągu, bo zakupiłem w 1992 roku 500 tab. (pięćset!) od ruskich na bazarze, poszło przez jesień i zimę.
  • 137 / 1 / 0
Ja mam papiery na epi, poprosilem mojego lekarza o luminal 100mg i dostałem :) na wstęp poszła ćwiara herbaty + 300mg fenobarbitalu i.... MAAAASAAAKRA :D
  • 420 / 2 / 0
Na mnie fenobarbital nigdy jakoś spektakularnie nie działał, dawki 100 - 500 mg plus alko i czasami też benzo i nic nadzwyczajnego, nawet lorazepam robi gorsze dziury w mózgu i zachowaniu. Jak pisałem kilka postów wzwyż - luminal to tylko namiastka starych, dobrych barbituranów do których już prawie nie ma dostępu. Chociaż należy postępować z nim ostrożnie, to jednak ciągle barbi.
  • 137 / 1 / 0
@ up
Myslisz zapewne o Reladormie ( cyklobarbital + diazepam),to dopiero jest (raczej było) cudenko. :gun:
A co do feno, to w moim odczuciu benzo spłyca faze po barbi, nie wiem czemu i jak ale za kazdym razem jak miksowalem luminal z np. clonami, mialem słabsza bombe niz bez tych clonow... nie wiem moze tylko ja tak mam
luminal_100
  • / / 0
bo tak jest napisane na ulotce luminalu ze benzo osłabia jego działanie i to jest chyba ten powod
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".