Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi kwasu barbiturowego – np. fenobarbital.
Więcej informacji: Barbiturany w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 343 / 3 / 1
Odkopie temat, i powiem krótko i nawet wtrące znak zapytania. Z czy to się kurwa je? A dokładnie jak. Chodzi mi o najefektywniejsze wykorzystanie tego, jeśli ktoś się orientuje to byłbym zobowiązany :hug:
póki co ide walnąć ~200mg w klame w ramach próby ^_^
"Lets go Batman and Robin. Rob a pharmacy on the comedown."

Spoiler:
  • 17 / / 0
coś o syntezie może... to chyba łatwiejsze od marcepana
  • 6182 / 437 / 12
@sztefan: szukaj, następnym razem: weronal-t23059.html
„Hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i hasz – podziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 17 / / 0
sorry, zapomniałem dopisać, chodziło mi o ewentualne reakcje syntezy z wykorzystaniem gotowego kwasu barbiturowego
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Hiszpańska policja rozbiła komórkę kartelu. "To była twierdza marihuany"

W ostatnich latach Hiszpania stała się jednym z głównych punktów tranzytowych narkotyków do Europy. Jej strategiczne położenie na Półwyspie Iberyjskim — z długą linią brzegową, portami o ogromnym znaczeniu handlowym i Cieśniną Gibraltarską, przez którą prowadzi kluczowy szlak między Afryką a Europą — sprawia, że kraj ten jest szczególnie narażony na działalność międzynarodowych mafii narkotykowych. Najnowszym tego dowodem jest rozbicie w Walencji komórki tzw. Bałkańskiego Kartelu, jednej z najaktywniejszych organizacji przestępczych Europy Wschodniej.

15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii

Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.

Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.