16 stycznia 2025TymekDymek pisze: Baklofen to jedyny smyracz gaba po którym nie piłem alko i nie miałem ochoty nań, gdzie stosując inne substytuty chlałem ciągle — przy benzo najmocniej, przy GHB niewiele, ale też. Kiedyś tu była na forum jakaś akcja, że jakiś psychiatra się ustawiał z ćpunami na wizytę na kamerce, w zamian chyba dostawał dane z naszych postów do analizy, jakiś projekt, żeby po postach wstępnie móc diagnozować? Na oko 3 lata temu, może 4. Ktoś pamięta? Co się z tym projektem stało? Pamiętam, że prawie każdy narzekał, że jakieś zestawy leków z dupy, sam dostałem oprócz baklofenu metylofenidat, jakiś neuroleptyk i co najmniej dwie inne substancje, miałem oczywiście wszystko brać jednego dnia. Jakiś link?
Z tego co wiem nabrudzil w papierach wielu osobom wpisujac im uzaleznienie w papiery .
Wypisywal koktaile z wielu lekow a potem zostawil pacjentow na lodzie z uzaleznieniem od takiego zestawu .
Moze cos pokrecilem to prosze o sprostowanie .
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
05 kwietnia 2025Xaexon pisze: Cześć, czy tygodniowy ciąg na 100mg baklofenu dziennie może spowodować uzależnienie fizyczne?
Bardzo nieprzyjemne uczuciu ścisku w środku połączonego z rozżaleniem i giga przygnębieniem. Polecam schodzić stopniowo
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
06 kwietnia 2025ledzeppelin2 pisze:Dj Gorzelanczyk16 stycznia 2025TymekDymek pisze: Baklofen to jedyny smyracz gaba po którym nie piłem alko i nie miałem ochoty nań, gdzie stosując inne substytuty chlałem ciągle — przy benzo najmocniej, przy GHB niewiele, ale też. Kiedyś tu była na forum jakaś akcja, że jakiś psychiatra się ustawiał z ćpunami na wizytę na kamerce, w zamian chyba dostawał dane z naszych postów do analizy, jakiś projekt, żeby po postach wstępnie móc diagnozować? Na oko 3 lata temu, może 4. Ktoś pamięta? Co się z tym projektem stało? Pamiętam, że prawie każdy narzekał, że jakieś zestawy leków z dupy, sam dostałem oprócz baklofenu metylofenidat, jakiś neuroleptyk i co najmniej dwie inne substancje, miałem oczywiście wszystko brać jednego dnia. Jakiś link?
Z tego co wiem nabrudzil w papierach wielu osobom wpisujac im uzaleznienie w papiery .
Wypisywal koktaile z wielu lekow a potem zostawil pacjentow na lodzie z uzaleznieniem od takiego zestawu .
Moze cos pokrecilem to prosze o sprostowanie .
06 kwietnia 2025LiquidStranger pisze:Zależy co ktoś może uważać za uzależnienie fizyczne. Generalnie nie powinny ci grozić tachykardie, zimne poty i odrealnienie, może jeden dzień coś a la przeziębienie. Zjazdy psychiczne z kolei potrafią być w moim odczuciu dosyć srogie, zwłaszcza dla tych co wcześniej jebali sobie GABA alkoholem, gieblem albo benzo05 kwietnia 2025Xaexon pisze: Cześć, czy tygodniowy ciąg na 100mg baklofenu dziennie może spowodować uzależnienie fizyczne?
Bardzo nieprzyjemne uczuciu ścisku w środku połączonego z rozżaleniem i giga przygnębieniem. Polecam schodzić stopniowo
Zarzuciłem 50 mg o 15 .
Było w sumie spoko.
Fajna poprawa nastroju , chęć do dzialania .
Rano wstałem to oczy typowo dziwne jak po baclo
Widać że coś się brało.
O 8 wrzuciłem kolejne 50
Jestem.jakims przypadkiem że ten lek 24 h siedzi u mnie .
Rano przed wrzutka byłem rozkojarzony .
Nastąpiła kumulacja z poprzednia dawka
Coś zaczęło wchodzić na żołądek
Zjadłem z 5 gram krafomu o 13 to do końca dnia miałem rzyganko.
Mocz po baklo ciemny od razu .
Nauczony doświadczeniem skończyłem na tym moje podjazdy.
Pamiętam jak wrzucałem codziennie i te dawki się kumulowały a w rezultacie wyglądałem bardzo dziwnie . Spuchnięty na twarzy i niezborne ruchy .
Uważajcie na dorzucanie baclo. Siedzi wg mnie dlugo i dawki się kumulują.
No i uważajcie na.miksy z opłatami.
Pomyśleć że bym.wrzucil jakiś mocniejszy opioid . Zasnąłbym i udlawil się wymiocinami .
Wg mnie ten lek jest dosyć mocny i niebezpieczny .
Nie wyobrażam sobie wrzucać po 200 jak niektórzy.
Pamiętam że raz wrzuciłem przez dzień jakieś 140 mg to aż mnie oblały zimne poty , całe łóżko na którym spałem było mokre . U mnie wystąpił tako swiszczscy oddech, przyspieszona akcja serca i tzn mioklonie . Trzymałem coś w ręce i nagle taka odcinka na ułamek sekundy .
Coś jak przysypka po gieblu ale giebel zejdzie szybko a tutaj można się ładnie załatwić.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Po gieblu łatwiej o przysypkę i przypał. Do baklo wystarczą duże ilości kofeiny i idzie ogarnąć, a do giebla często kawa nie wystarczy, jak się lekko przesadzi.
Opiaty/opioidy po baklo czy gieblu, to poroniony pomysł, to fakt, ale ciekaw jestem, co szybciej przyczyniło by się do śmierci. Miks z baklo, czy z gieblem?
Mówisz, że nie wyobrażasz sobie 200mg/doba, ale sam zarzuciłeś 100mg/doba w przeciągu 17tu godzin i to bez tolerki. Daleko do 200mg/doba nie miałeś, a dodaj do tego tolerancję osoby w ciągu.
Myślę, że w tygodniowym ciągu 200mg/doba nie było by dla ciebie problemem. 50mg na raz plus powtórka za doby to spora dawka nawet dzisiaj dla mnie, kiedy jestem w ciągu gabaergików.
Najlepiej wystartować od 40mg, a kolejna dawka musi zostać pomniejszona do ok.30mg, bo faktem jest, że się baklofen przy tak wysokim dawkowaniu kumuluje.
Dawkowanie wychodzi tak, że zaczynam od 100mg dobowo, dochodzę do 600-800mg, oczarowanie światem lvl expert, uboków nie mam żadnych, jak przestaje działać to wracam do 50mg/doba, no i jak się tolerka zresetuje to od nowa
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/jurekpatryk.jpg)
Ćpali po 96 godzin, żeby cokolwiek poczuć. Fragment mocnego reportażu Patryka Jurka
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/mmnaswiecie.png)
Mówili: "Narkotyków to ja nie chcę". Dopóki ból stawał się nie do zniesienia
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/psyloszwajcaria.jpg)
Szwajcaria – jedyne miejsce w Europie z legalną terapią psychodeliczną
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/alkocbd.png)
CBD znacznie obniża głód alkoholu – pierwsze badanie kliniczne ICONIC
Alkoholowy zespół uzależnienia (AUD) jest powszechny, a skutecznych leków wciąż brakuje. Kannabidiol (CBD) zapowiadał się na obiecującego kandydata w modelach zwierzęcych – niniejsze randomizowane badanie ICONIC dostarcza pierwszych dowodów klinicznych u ludzi z AUD.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/zrzut_ekranu_z_2025-06-12_18-39-02.png)
Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood
Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/mjheart2.jpg)
Jak marihuana niszczy serce
Na Uniwersytecie Kalifornijskim w San Francisco wykazano, że przewlekłe używanie konopi - niezależnie od tego, czy są one palone, czy przyjmowane w jakimś jadalnym produkcie - wiąże się z istotnym ryzykiem dla układu sercowo-naczyniowego.