Najgorsze po baclofenie nie sa mdłości, zamotanie(zaczynam 2 watek nie skonczywszy 1) tylko problemy z zasnieciem. Gdy juz zasypiam opraza mnie jakby prąd i się budzę. Gdy juz jestem bardzo zmeczony i w koncu zasne, to po paru minutachg budze sie wystraszony chuj wie czego, serce bije 140 uderzen na minute, strach jakbym mial zaraz zejsc.
Limitbreaker, paraliż senny, możesz przybliżyć? Dlaczego akurat po baclo, które zdaje się na sen działać dobrze (po 30mg śpie jak zabity). Dodatkowo brain-zaps, ja osobiście bym tak tego nie nazwał, ale na to każdy ma chyba inną definicję ;)
Diazepiny pomagają na akcje po balco i vice versa, w odstawianiu diazepin pomaga baclo.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.