Substancje stanowiące pochodne kwasu γ-aminomasłowego (w tym gabapentynoidy) – m.in. baklofen i pregabalina.
ODPOWIEDZ
  • 62 / / 0
Nieprzeczytany post autor: BabyShambles »
Weź odjeb się od tego baclofen'u i nie pytaj się jak idiota co powiedzieć lekarzowi żeby ci dał tabletki kurwa, które każdy ćmok dostanie. Wystarczy powiedzieć: poproszę coś na rozluźnienie mięśni, miałem mydocalm forte i nie działał (w innym przypadku dostaniesz benzo wiec jeszcze lepiej) - nery ci baclo przeczesze, wątrobę, zrucają cię i nie będziesz brał.
I saw two shadow men on the Vallance Road
Said they'd pay me for your address
Oh I was so bold

I said you see these two cold fingers
These crooked fingers I show
You a way to mean no
  • 1069 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: anonimus »
Dziś kupiłem i spróbowałem baclo. Najpierw wzialem 30 mg i nic nie czułem. Dorzuciłem po 30 min 20 mg i tez nic szczególnego nie czułem. teraz jestem na 80 mg i dopiero zaczynam czuć działanie, ale szału nie ma, dopiero jak dorzuciłem do tego 150 mg kody to jest fajnie.

ktos sie orientuje czy mozna to w nos zapodac?
Ostatnio zmieniony 17 września 2009 przez anonimus, łącznie zmieniany 1 raz.
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
  • 1241 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: ooo »
baclo sie rozkreca powoli i faze daje minntka przytulasna milusna BEZ KOPA ... proponuje 1 dzien 50-60mg drugi 70-80mg 3 50-60 mg i tak se leciec ;) bajka :D ale dla konesera ... zbyt wysokie dawki to spanie lub zyganie jak ktos juz dognie

p.s. pokochasz jak nie przesadzisz i orginal dziala jednak super gentryki roznie bywa ale i spotkalem sie z syfem z arabii ze o matko
Uwaga! Użytkownik ooo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 67 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: paroxetinum »
zauwazyliscie ze po obfitym balecie z baclo na odstawce (na drugi dzien jeszcze trzyma) w 3 dniu czuc lekki zjazd i kapcia na mozgu?:P nie wiem czy to poprostu nie jest powrot do hujowej rzeczywistosci ale tak jakby moje odczucie to ze zjezdza pod cienka czerwona liniie jakby kac , nic sie niechce :P..
Uwaga! Użytkownik paroxetinum nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 329 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Green Hulk »
Nie zauważyłem. Jedyny "kac" jaki miałem po tym to niekontrolowane skurcze mięśni. I tolerka jednak trochę rośnie. Po GABA podobnych (w tym alko) następnego dnia czasem czuje jeszcze swojego rodzaju sztywność emocjonalna (taka pustka w głowie, niska elastyczność personalna).
Mnie trzyma ok 5-7 godzin, ładuje się ze trzy; następnego dnia już nie czuje działania - jak z rana zapodam to na wieczór działanie już zanika.
Ostatnio zmieniony 03 października 2009 przez Green Hulk, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Green Hulk jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 67 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Giet »
napisałem kiedyś że na 1raz zjadłem 150mg i nic nie poczułem potem 3dni potem zjadłem 200 i tak mnie wykręciło że ja pierdole- traciłem co chwile przytomność zamykam oczy widze fragment snu otwieram widze ten sam fragment aż w końcu zasnołem przy przejebanych drgawkach potem następny dzień żygałem i faza nie schodziła aż mnie zawieźli na d-tox, leżałem pólprzytomny a stara czytała moje gg ja pierdole stwierdziła ze jak sie nie wyprowadze w kilka dni mam jechać do ośrodka. Co za gówno to jaka jest dawka dla mnie skoro dla was jest dobze 50, 150 wogule nie czuje a po 200 jest dramat? pierdole ten syf moze tak mnie wykrecilo to 200 bo zazywałem wtedy rispolept domięśniowo
Uwaga! Użytkownik Giet nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1069 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: anonimus »
ja po 100 mg mam az za dobrze i rzygam
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
  • 577 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: cpunex »
Ja 1 dzien 120 mg mowie cos slabo na drugi dzien 180 i bylo juz po mnie %-D Zasnalem a jak sie obudzilem to syf na chacie bo chcieli na detox dzwonic :D
  • 67 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Giet »
Byłem dziś u psychiatry i powiedziałem mu że byłem na dtoxie po baclofenie, okazało się że pracuje tez na dtoxie i mówił że mają dużo pacjentów po baclo i że to bardzo niebezpieczny lek, jeden z tych po których mają najwięcej zgonów więc lepiej z nim uwazać...
Dalej nie czaje jak mogłem po 150mg nic nie czuć a po 200 trafić na dtox pojebany lek pierdole go juz
W sumie nie wiem skąd mają tyle zgonów po tym, po 200mg żygałem pół dnia a żeby sie przekręcić to pewnie trzeba zjeść znacznie więcej niż dawka relaksacyjna ale może było z nimi tak jak ze mną że za 1razem końska dawka nie zadziałała a następnym zjedli duzo więcej, też chciałem zjeść drugie tyle niż to 150 które nie zadziałało dobze że tu weszłem i przeczytałem że jecie znacznie mniej...
Uwaga! Użytkownik Giet nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1154 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
hmm moze moderatorzy podniosa ten post wyzej bo niestety potwierdzam :

MIX BACLO + TRAMAL + AMFA = OIOM

Ja mialem szczescie, bo bralem dokladnie to co napisales wowczas (czyli tramal, amfe i baclo) i do tego jeszcze benzo (klony glownie). Efekty byly takie, ze raz stracilem na chwile (nie wiem na ile dokladnie, ale 5 minut na pewno) przytomnosc siedzac na lawce na pasazu w TESCO czekajac na dziewczyne. Nagle sie ocknalem, kupa ludzi kolo mnie, ochroniarze sie pytaja czy wezwac karetke, ludzie sie pytali czy czasem cukrzycy nie mam. Ogolnie masakra. Wyszedlem jakos z tego TESCO. Cale szczescie moja dziewczyna sie spoznila i spotkalismy sie przed wejsciem. Od razu zaczaila, ze cos ze mna nie tak, a ja nie dosc, ze bylem nacpany to jeszcze mialem strach w oczach przez ta sytuacje. Druga utrate przytomnosci mialem w tramwaju. Jechalem na uczelnie. Wtedy bralem amfe, baclo i benzo (trama nie). Cala trasa ode mnie wynosila ponad 15 przystankow, a ja mialem wysiasc na okolo 10-tym, a obudzil mnie motorniczy na zajezdni (czyli na ponad 5 przystankow stracilem przytomnosc plus tyle czasu co mnie budzil motorniczy, podejrzewam ze jakies 20 minut utraty przytomnosci).

Chodzily pogloski i ludzie pisali na hajpie, ze baclofen wzmacnia amfe. Ja nie czulem wzmocnionego dzialania, a co sie dzialo po takim miksie napisalem powyzej. W zadnym wypadku nie bierzcie baclofenu z amfetamina!
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.

Narcos Holandia. Rekordowa liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych

O ponad 10 proc. wzrosła liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych – informuje holenderska policja. W 2024 r. wyeliminowano aż 167 takich przybytków. Dla porównania w Polsce w tym samym roku odkryto 85 przestępczych laboratoriów. Wzrasta też liczba składowisk nielegalnych odpadów po produkcji narkotyków, zagrażających środowisku.