po tym na przyklad ze jest to osoba w miare zdrowa, na ciele i umysle ktora nie zamierza w najblizszym czasie podejmowac jakichs ryzykownych dzialan, np. nadmierne spozycie alkoholu.
Czyjes zdrowie cenie rownie wysoko jak wlasne. Dlatego nie zaplanowalbym sesji w sytuacji kiedy przypuszczalbym ze ktos moze mnie potrzebowac.
Nie zdecydowalbym sie rowniez na sesje wtedy kiedy przypuszczalbym ze cokolwiek moze ja zaklocic. Do zabawy uzylbym czegos co nawet w przypadku uzycia zbyt duzej ilosci pozwala na jako takie funkcjonowanie w normalnej rzeczywistosci.
Slawek pisze: Dlatego nie zaplanowalbym sesji w sytuacji kiedy przypuszczalbym ze ktos moze mnie potrzebowac.
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
@pokolenie Ł.K. musiałeś mieć całkiem ciekawie. I tu akurat nie zgadzam się ze Slawkiem ;-) Nowe przeżycia, przygody, śmieszne lub straszne wydarzenia podczas tripa to coś pięknego. Urozmaicają i pozwalają się przeżyć w całkiem inny, nieznany sposób.
Slawek pisze: Aby ''wylaczyc'' prawie natychmiast dzialanie lsd przydatna jest torazyna. Nie nalezy tego w zadnym wypadku robic!!!
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.