Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 49 / 1 / 0
Na pewno często, w szczególności młodsi, ale również bardziej doświadczeni użytkownicy, łapiemy się na tym, że brakuje nam praktycznych umiejętności w posługiwaniu się "dragami". Często nowa myśl - zasłyszana od kolegi, dilera, czy też po prostu, taka, która wpadła nam do głowy - okazuje się bardzo pomocna. Podzielmy się nimi, za pomocą forum!

Rada #1

Substancja: lorazepam [Lorazepamum] 1mg, 2,5mg

Czasem, gdy jesteśmy na odwyku lub lekarstwo nam się kończy, postanawiamy przepołowić tabletkę, aby przyjąć połowę dawki [odpowiednio 0,5mg lub 1,25mg ( :-p -w moim, jak sądzę również większości forumowiczów będzie to 1,25mg :o) )].

Może się zdarzyć jednak, że pigułka rozłupie się na nierówne części, lub - nie daj Boże - straci cenne odłamki. Hahaha! Do tej pory w takiej sytuacji wpadałeś w panikę? Większa część oczywiście ok ^_^ , ale mniejsza nie zaspokoi potrzeby. 8-(

Od dziś jest na to sposób!

Wystarczy, że nierówno podzieloną tabletkę zostawisz sobie na dzień, kiedy i tak miałeś wziąć dwie połówki. Na jedno wyjdzie!

Teraz wystarczy, że jeszcze raz podzielisz nową tabletkę (tylko tym razem uważaj Adamie Słodowy! :cheesy: )
-(...) a mój wnuczek zostanie pilotem.
-A skąd pani wie?
-Macza szmatę w benzynie, wącha, i woła - "ale odlot babciu"..

ej. no? huj!

ejnohuj

i dużo KIECZUKU szefowo
  • 472 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: P-paranoi »
Genialne...
Uwaga! Użytkownik P-paranoi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1154 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
A co wujek zrobisz jak masz ostatnia tabletke? I chcesz koniecznie przyjac ~1,25mg? Rady z dupy wziete. Tak jakby napisac komus: stlukla ci sie lufka do palenia? Nic prostszego! Kup sobie nowa!
  • 200 / 1 / 0
Rada #2

Nażarłeś się dragami ale Twój brzusio mówi: "Wypierdalaj!".
Nic prostszego! Od dziś mamy na to sposób!
Dokładnie zbieramy wymiociny (aby nic się nie zmarnowało), odpalamy nasz mobilny chromatograf cieczowy i "filtrujemy". Prawda, że proste?!
Smacznego!

W następnym odcinku dowiecie się jak odzyskać ćpanie z kupy i moczu.

%-D
  • 920 / 162 / 0
z niecierpliwoscia czekam na nastepny odcinek... po huj ma sie To marnowac jak mozna wykozystac ponownie. Taki recycling tylko bardziej pozyteczny. Zaczynam juz zbierac niezbedne materialy. Mam tylko pytanie czy kupa lezaca tydzien nadaje sie do odzyskania psylobicyny? prosze o odpowiedz bo mama mówi ze potrzebuje miejsca w zamrazarce i nie wiem czy zwolnic czy nie %-D
Uwaga! Użytkownik wonszgrzybojad nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 129 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Karlos »
Ja się ucieszę jak poznam sposób wytrącenia kodeiny z moczu :-)
Uwaga! Użytkownik Karlos nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 173 / / 0
Nieprzeczytany post autor: malitakatana »
ja poproszę o sposób wytrącenia THC z włosów i tłuszczu. %-D
Psyc[H]oaktywni
  • 381 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fasolkaaa »
A ja poproszę ekstrakcję MDMA z potu %-D
"MDMA intrigued me because everyone I asked, who had used it, answered the question, 'What's it like?' in the same way: 'I don't know.' 'What happened?' 'Nothing.' And now I understand those answers. I too think nothing happened. But something seemed changed."

Alexander Shulgin, PiHKAL
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
a ja poproszę o sadzonke kwasowca, tak żeby mi kartoniki rosły na drzewie :D
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 200 / 1 / 0
Chcesz sadzonkę "Babowca Rowerowca" czy "Rollingusa Stoneusa" ?
Ostatnio zmieniony 09 sierpnia 2007 przez zaśmiechany kapelutek, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.