https://en.wikipedia.org/wiki/5F-AB-FUPPYCA
Kolejny fluorowiec. :(
LSD, hera, koka i hasz – podziel się z kolegami czym masz”
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Za ok tydzień, ew. tydzień z hakiem będę próbował tej dwufluorowej skurwieliny.
Samemu, patrząc na ten wzór, to juz nie wiem czy to kanna to niewypał (jak np. PX od 1 do 3) czy turbo instant karacz. W każdym razie, opiszę wrażenia.
się zapomniało się
pokrótce - w porównaniu do innych wypalaczy mózgu, które są teraz dostępne (np. adb-butinaca - ta już jest całkiem niezła) szału nie robi - taki głupiutki, lekko psychodeliczny, ale jak dla mnie to jest nawet słabsze od nm-2201 (które mnie potrafiło karać niemiłosiernie, przy vapo bielutkiego prochu
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.