Napój o działaniu psychodelicznym, zawierający DMT – sposoby przyrządzania, opisy rytuałów, rady i wątpliwości.
Więcej informacji: Ayahuaska w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1413 / 572 / 0
No i po co piszesz jak chuja wiesz :cojest: aya to dobre narzedzie dla tych , co umieja z niego skorzystac . Potrafie odroznic DMT od meskaliny a tak sie sklada , ze teraz ceremonie odbywaja sie niemal wszedzie w Europie tylko nie wszyscy umieja to zrobic poprawnie .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 2 / / 0
Osobiście bardzo chciałbym spróbować ale nie chcę się nadziać na jakieś oszustwo albo podróbę, także jak ktoś może kogoś lub coś polecić to będę wdzięczny :)
  • 1 / / 0
Podbijam temat. Ma ktoś informacje na temat ceremonii, w Polsce, Czechach, najlepiej ciągu najbliższego miesiąca? Znalazłem parę stron, ale wpisy kończą się w 2017r.
  • 491 / 60 / 0
@trzyk89 na fejsie masz grupy, np. "aya uzdrowienie", "aya medytacja", na których znajdziesz informacje na ten temat. jeśli nie będzie postu z aktualną rozpiską, to pytaj bezpośrednio admina.
  • 3 / 2 / 0
05 lutego 2020trzyk89 pisze:
Podbijam temat. Ma ktoś informacje na temat ceremonii, w Polsce, Czechach, najlepiej ciągu najbliższego miesiąca? Znalazłem parę stron, ale wpisy kończą się w 2017r.

Niecałe 2 lata temu byłem a ceremonii w Nydku (Czechy). Płaciłem 1500pln i w cenie były 2 albo 3 ceremonie (nocne), wyżywienie i nocleg. Ogólnie bez zastrzeżeń. Po wpisaniu w duckduckgo frazy "tribu nydek" powinna wyskoczyć ich strona i znajdziesz tam wszelkie informacje.
Pozdro 💪
  • 2 / 1 / 0
Jestem tutaj nowy, więc na wstępie chciałbym się przywitać.

A więc... Witam ! :D

Od dłuższego czasu interesuje mnie temat ayahuaski. Niestety, nie stać mnie w obecnej chwili, żeby odbyć wyprawę "do źródeł".
Czy gdzieś w naszym kraju, lub jego granicach istnieje możliwość (najlepiej legalnie) uczestnictwa w ceremonii?

Będę wdzięczny za wszelką pomoc :)
  • 444 / 274 / 0
Jak legalne, to nie w PL niestety. Czechy to dobra opcja, szczególnie jak mieszkasz na południu.
Pokażę Wam to, czego nie ma.
  • 1 / / 0
Ma ktoś z Was pojęcie, czy Szamani w Czechach podczas tego "wirusa" świadczą dalej usługi? Jeśli tak to kogo polecacie. Znacie cenę? Ceremonia jest grupowa, cxy indywidualna?
  • 2 / / 0
Podbijam temat jakby ktoś coś miał wiarygodnego.
  • 4 / / 0
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Zwierzęta spożywają alkohol częściej, niż nam się wydaje

Spożycie alkoholu wśród zwierząt jest bardziej rozpowszechnione, niż sądzimy – uważają naukowcy w University of Exeter, University of Calgary i College of Central Florida. Przypominają oni, że etanol jest obecny niemal w każdym ekosystemie, należy więc przyjąć, że prawdopodobnie jest regularnie spożywany przez większość zwierząt odżywiających się owocami i nektarem. Swoje wnioski uczeni opublikowali na łamach pisma Trends in Ecology & Evolution.

Marihuana rekreacyjna na Florydzie pozostanie nielegalna, w referendum zabrakło 3%

Marihuana rekreacyjna na Florydzie nadal będzie nielegalna pomimo, że za jej legalizacją dla osób powyżej 21 roku życia opowiedziało się 57% głosujących. Referendum odbyło się w ramach wyborów prezydenckich. Co ciekawe za liberalizacją prawa konopnego głosował będący Republikaninem Donald Trump, który udział w wyborach brał właśnie na Florydzie. Jest to o tyle ciekawe, że gubernator stanu Ron DeSantisa i przywódcy Republikanów z Florydy byli przeciwni zmianom i wydali na kampanie przeciwko legalizacji zioła wiele milionów dolarów. „Legalna marihuana to jedynie zyski dla korporacji i smród marihuany na ulicach.” – twierdzi DeSantis.

Pierwszy krok do legalizacji marihuany? Posłowie koalicji powołali zespół w Sejmie

Ryszard Petru i Klaudia Jachira pokierują specjalnym zespołem, który zajmie się depenalizacją posiadania niewielkich ilości konopi – dowiedziała się „Rzeczpospolita”. O swoich planach informują póki co oszczędnie.