Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
Posiada ktoś informację jak ma się leczenie Atomoksetyną do rekreacyjnych używek? Z tego co się dowiedziałem to SNRI, ale mało danych o połączeniu tego z innymi narkotykami, czy występują jakieś negatywne i niebezpieczne interakcje?
22 stycznia 2022zaqzax pisze: Odgrzebuje ten temat, czy łączenie atomoksetyny z małymi dawkami MPH ma sens ?
Czy sama atomoksetyna byłaby równie skuteczna co MPH w ADD oraz dystymii ?
sama atomoksetyna mnie nie stymulowała, natomiast pozwalała ukierunkować bardziej skupienie, utrzymać je na dłuższy czas, polepszyła pamięć i kilka jeszcze mniejszych pozytywnych efektów. teraz metylofenidat z rana pozwala mi lepiej wystartować i zabrać się do pracy, lepsza wydajność fizyczna i poprawa nastroju. Atomoksetyna w sumie też pozytywnie wpłynęła na nastrój.
Podsumowując - MPH bym dorzucił do atomoksetyny w formie CR na początek w dawce 18 i zobaczyć jak to będzie przez 4-6 dni
Bo nie wiem jeszcze co myśleć o tym leku , na pewno lepiej się czuję niż biorąc edronax( reboksetyna ) , ale z drugiej strony HR^^ 100 nie schodzi ....
Fuzja - D5
Jaka jest odpowiednia dawka metylo poprawiająca nastrój?
Niemcy w obliczu "fentanylowej fali". Eksperci biją na alarm.
Badania nad psychodelikami blokują przepisy?
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
Policjanci zlikwidowali laboratorium mefedronu w Otwocku
Otwoccy policjanci w tym roku zlikwidowali już trzecie laboratorium produkujące „białą śmierć”. Tym razem policjanci zlokalizowali laboratorium na tyłach jednej z otwockich posesji. Mundurowi zatrzymali 48-latka podejrzanego o prowadzenie pojazdu pod wpływem środków odurzających, posiadanie oraz wytwarzanie znacznych ilości środków odurzających. Policjanci zabezpieczyli mefedron, 4-CMC, oraz 140 litrów 4-metylopropiofenolu. Podejrzany na wniosek Prokuratury Rejonowej w Otwocku trafił na 3 miesiące do aresztu. Grozi mu kara do 20 lat pozbawienia wolności. W sprawie prowadzone jest śledztwo przez Prokuraturę Rejonową w Otwocku.
Zmiany w mózgu u użytkowników marihuany mogą wynikać z innych czynników, twierdzą naukowcy
W miarę jak marihuana zyskuje popularność zarówno w celach medycznych, jak i rekreacyjnych, rośnie potrzeba zrozumienia jej długofalowego wpływu na zdrowie, szczególnie na strukturę i funkcje mózgu. Najnowsze badanie opublikowane w czasopiśmie BMJ Mental Health rzuca światło na tę kwestię, sugerując, że zmiany w mózgu związane z marihuaną mogą nie mieć charakteru przyczynowego. To odkrycie otwiera nowe wątpliwości dotyczące wpływu marihuany na zdrowie, które mogą być kluczowe dla dalszego kształtowania polityki zdrowotnej.
Stał bez spodni, zamierzał wstrzyknąć sobie heroinę
Do niecodziennej sytuacji doszło na Pradze-Południe. Strażnicy miejscy patrolujący dzielnicę dostrzegli mężczyznę, któremu brakowało dolnej części garderoby. Okazało się, że zamierzał wstrzyknąć sobie heroinę.