Dział służący dyskusji o pozostałych odmianach roślin, np. afrodyzjakach, ziołach snu, czy ziołach o właściwościach uspokajających i sedatywnych a także o substancjach pochodzących z organizmów zwierząt.
Czy uważasz ,że Ashwaganda działa?
1.TAK
100
62%
2 .W miksach
4
2%
3.Trochę
36
22%
4.Nie
22
14%

Liczba głosów: 162

ODPOWIEDZ
  • 4295 / 698 / 2117
4F-MPH działa stymulująco na układ, ashwagandha działa odwrotnie – uspokajająco i przeciwstresowo. Teoretycznie ich działanie może się równoważyć. Jedyne, co mi przychodzi do głowy to substancje te mogą być metabolizowane przez podobne enzymy wątrobowe (cytochrom P450).

Teoretycznie jednoczesne stosowanie może wpływać na ich metabolizm, co może zwiększać ryzyko działań niepożądanych. Jeżeli nie ma ogólnie żadnych negatywnych objawów dzień po, to możesz spokojnie stosować.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 213 / 12 / 0
Właśnie chodzi o to, by zażyć ashwa pol godziny przed snem, kilka godzin po wrzucie fenidatu.
Dziękuję za odp! Łap karmę! Miłego dnia!
Dawniej dzieciaki wychowywały się przy Panu Kleksie
Teraz wychowują się przy Panu Deksie
  • 736 / 87 / 22
Poświęciłem się dla Was i spożyłem potężną dawkę ashwy: 90 kaps. po 666 mg ekstraktu firmy E... Efekt: na początku fajny czill, później rozdrażnienie, zaburzenia koncentracji (nawet w gry typu "dopasuj 3" nie mogłem grać), swędzenie, kilkunastokrotne wybudzenia w nocy. Na pewno nie nadaje się do ćpakowania :)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.