http://en.wikipedia.org/wiki/6-APB
dejvis pisze:Pod koniec tego tygodnia powinienem otrzymać 4 sztuki 6-APB. Oficjalny vendor właśnie napisał, że doszła do niego kasa. Test w sobote, relacja w niedziele wieczorem. (Zdjęcia kamerką laptopową jak tylko otrzymam produkt).
dodano strukturę, nazwę systematyczną i link do Wikipedii - surveilled
dodano strukturę w czytelnym białym kolorze, nowy załącznik - 31.03.2023 - 909
Dwa tygodnie temu zjedliśmy z mężem te kapsułki z osławionym benzo fury no i niestety nie polecam.Kompletna lipa,zero euforii,zero gadatliwości,zero miłego samopoczucia. Już dawno nie czułam się tak zawiedziona.Ot zwykłe kręcenie we łbie ,trochę spocenia i po sprawie mimo ,że trwało to kilka godzin. Mój mąż cały czas czuł się na granicy rzygania- ja nie,ale było mi zimno ,miałam spocone stopy zimnym potem czego nienawidzę. Myślę ,że można to było porównać do stanu jaki czują dzieciaki po wypiciu kilku piw,no kielichów. Niestety mnie to nie zadowala ,od narkotyków oczekuję dużo ,dużo więcej.
W następną sobotę ponowiłam próbę i wciągnęłam połowę kapsułki do noska,no i jeszcze gorzej,zero objawów.NIC.
Ostatnia szansa-niedziela,pojechaliśmy na mały spacer,mąż odpuści BF więc jeszcze raz na pusty żołądek stestowałam i nadal lipa,śladowe doznania z poprzedniego tygodnia i wkurwienie na maksa ,że znowu daliśmy się nabrać na jakieś gówno.
To w skrócie tyle,kupiłam 4 kapsułki i więcej tego nie zrobię mimo ,że znalazłam sklep ,który sprzedaje też w prochu to coś.
baltazargabka pisze:I jak tam otrzymales owe 6-apb i testowales moze? Patrzac po tym co ludzie pisza w necie, ciezko nawet stwierdzic czy to na pewno ta substancja o czystosci poszczegolnych parti nie wspominajac, chory juz jest dla mnie fakt ze wg pewnej kliki realnie dostepne jest to tylko w formie tych ich pseudotabletek.dejvis pisze:Pod koniec tego tygodnia powinienem otrzymać 4 sztuki 6-apb. Oficjalny vendor właśnie napisał, że doszła do niego kasa. Test w sobote, relacja w niedziele wieczorem. (Zdjęcia kamerką laptopową jak tylko otrzymam produkt).
Euforia troche mniejsza jak mefedronowa... takie uczucie mini orgazmow co 20 sekund, ale ogolnie wydaje mi sie ze jest neurotoksyczny bo do siebie dochodzilem 3 dni.
Wizuale ala LSD przy 2 tabletce - falujacy obraz zmiana sposobu myslenia.
Ogolnie to spodziewalem sie czegos znacznie lepszego chociaz jest to na dzien dzisiejszy najlepszy RC dostepny w uk...
Kategorycznie nie bede zamawiac wiecej tylko zajme sie szukaniem czystego MDMA...
na początek zauważę, że w czasie kiedy ja kupowałem 6-APB ponoć produkowało je tylko jedno laboratorium, było sprzedawane przez 5-6 stron z uk jako różowa (albo pomarańczową :) już nie pamiętam) tabletka o dużej wysokości małej średnicy. pakowana w kolorowe, szczelne foliowe opakowanie. w każdej tabletce miało być 100mg 6-APB (ponoć optymalna dawka) a jak podawali użytkownicy bl całe tabletki różniły się wagowo (270-320mg). ja sam ich nie ważyłem, nie zauważyłem też różnicy w rozmiarach (a miałem ich 4) ale też nie porównywałem ich wielkości.
przechodząc do sedna: jeśli ktoś zakupił proszek lub coś od nieoficjalnego dostawcy to jest wielkie prawdopodobieństwo, że nie było to 6-APB. większość sklepów sprzedających 6-APB to oszuści chcący zarobić na hypie tej nowej substancji, niektórzy ponoć sprzedają nielegalne w niektórych krajach 6-APDB. produkcja 100mg sampli dla kilkudziesięciu osób trwała kilka miechów, po kolejnym miesiącu miała być pierwsza dostawa lecz zaczęto tylko zbierać darmowe pre-ordery i przesunięto datę, potem znowu ją przesunięto... aż minął kolejny miesiąc i w końcu produkt pojawił się w sklepach. dostawa okazała się jednak o wiele mniejsza niż przypuszczano (przynajmniej w moim sklepie) i sklep pomniejszył pre-ordery (np. z 4 pillsów miałem dostać 1, ale przespałem e-maila i info na stronie o kilka dni, bałem się nawet, że uznali że po miesiącu czekania olałem sprawe i wysłali mojego pre-ordera komuś innemu
także proszę zweryfikować czy na pewno mieliście 6-APB. dodam jeszcze, że niektóre z powyższych info nie są sprawdzone lecz według mnie wielce prawdopodobne i że od miesiąca nie interesowałem się tą substancją (dziś lub jutro to nadrobię) więc przez ten czas mogło pojawić się kilka nowych faktów
opis działania jutro, pisze ten wall of text ujebany jak świnka już chyba ponad 1,5h i mam dosyć czytania po 15 razy poprzednich zdań i poprawiania ich :-D dodam, że opis będzie bardzo nieobiektywny, ogólnie to zjebałem sprawę i trochę zmarnowałem 4 pillsy, ach ta moja silna wola...
zresztą podam oficjalną stronkę: http://www.benzofury.com (tak wiem, że to również sklep ale biorąc pod uwagę wszystkie te oszustwa i banalność adresu myślę, że może zostać gwoli wyjątku potwierdzającego regułę :))
Po co pakuja to w jakies "tablotkopodobne" cholerstwo? Pierwsze probki zostaly ludziom rozeslane w formie proszku, ktory latwo jest zwazyc, wstepnie przetestowac czy nawet miec porownanie do kolejnej otrzymanje partii, ja nie widze nic co by sklanialo do zastosowania takiej formy sprzedazy oprocz checi zysku i ukrywaniu czegos. Poczekam na obiektywne wyniki badan tego co to moze byc, a jesli jest to faktycznie 6-APB to czy sa podstawy do twierdzenia ze partia mogala byc mocno zanieszczyszona jak sugeruje sporo osob..
Czekajcie cierpliwie na obszerniejszy raport ;-)
w niektórych sklepach jako 'benzo fury' jest sprzedawane 4-desoxy-MDA, które, z tego co pamiętam, zbyt pochlebnych recenzji nie miało
ITheWitchfinder pisze:ok czekamy , na zagranicznych forach duzo uzytkownikow reportuje srednie "kwasne" efekty wizualne i lekka psychodele mozesz to potwierdzic ?
I ładuję się czasem do godziny!!! Może to zgubić wielu mefiarzy oczekujących błyskawicznych efektów.
Zieleń pisze:M-B, jaki wpływ ma nienasycenie wiązania w pierścieniu furanowym na działanie tegoż środka?
w niektórych sklepach jako 'benzo fury' jest sprzedawane 4-desoxy-mda, które, z tego co pamiętam, zbyt pochlebnych recenzji nie miało
[ external image ]
6-APDB
[ external image ]
6-APB
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/nowenarkogis.jpg)
Coraz więcej Polaków przedawkowuje nowe narkotyki. Raport GIS
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/mmnaswiecie.png)
Mówili: "Narkotyków to ja nie chcę". Dopóki ból stawał się nie do zniesienia
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news/klefedronfabrik5.jpg)
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/5514.jpg)
Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]
Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/mandarynki.jpg)
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował
"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/10_lat_dla_producenta.jpg)
10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok
Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.