Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
Po dobrej amfie prawie nie czuć zjazdu, ja zawsze biore magnez rutinoscorbin jakiegoś owoca energetyka na otrzeźwienie i bez benzo sie obywa
  • 16 / 1 / 0
ja uwielbiam zielona herbate po pseudosnie po fetowym :P
naprawdę, jakoś pozytywnie wplywa na nastroj.
i wg mnie najlepsze na zejscie to jest sen. nawet 5h probowac usnac i zeby sie udalo przymknac oko na te 15 minut .
sen najlepszy na regeneracje.
potem szklanka soku spod ogorkow kiszonych ( ! mistrzostwo, powaznie , reguluje zakwaszenie , tona witaminy C i innych dobrodziejstw).
witaminy DOBREJ JAKOSCI. pilem hektolitry rozpuszczalnych z lidla i wiecej wyszczalem niz to warte. zainwestowac w Olimpa z chelatami. naprawde super sprawa.
no i juz walkowany browar.
ale wg mnie, sen i witaminy podstawa !
  • 22 / 1 / 0
Nie wiem czy tylko ja tak mam, czy Wy również. Bo cały czas mnie to niepokoi. Badałam się i mam ogólnie lekką arytmię serca, poza tym niedoczynność tarczycy (nie wiem czy to akurat ma jakiś wpływ).
A mianowicie jak mam zjazd taki poważny to nie mogę wstać z łóżka, od razu padam z powrotem. Poza tym kiedyś kupel zauważył, że na zjeździe odpływam, tzn. leżę w łóżku, nagle zaczyna mi walić serce tak, że nie mogę tego wytrzymać i w pewnym momencie tracę przytomność na kilka sekund i zaraz znowu jest wszystko w porządku. I to potrafi trwać koło 8 godzin.
I wtedy nawet nie mam szans zmniejszyć zjazdu, bo nie jestem w stanie wstać po jakieś tabletki, wodę, piwo, cokolwiek...
Też tak macie? Czy powinno mnie to niepokoić?
The world told us sin's not good but we know it's great
War-time full-frontal drugs, sex-tank armor plate.
  • 16 / 1 / 0
raz kolezanka miala dokladnie to co ty,
pomoglo na sile wrecz spokojny spacer po pokoju, otwarte okno itd.
jest to kwestia krazenia.
niepamietam ktore witaminy, jesli bedziesz zazywac profilaktycznie, usprawnia ci krazenie i powinny pomoc.
  • 278 / 3 / 0
PsYcHoGiRl: zdecywowanie powinno Cie to niepokoić.. Postaraj się zrobić sobie przerwe na jakiś czas i wówczas ponownie zrób badania.
  • 22 / 1 / 0
WestWisla pisze:
jest to kwestia krazenia.
Tak właśnie myślałam, że to może być kwestia krążenia, bo robią mi się wtedy strasznie sine ręce, jakby w ogóle krew nie dopływała. Może rzeczywiście czas trochę przystopować.
The world told us sin's not good but we know it's great
War-time full-frontal drugs, sex-tank armor plate.
  • 1 / / 0
  • :wall:
DymPaliKali pisze:
Plan gwarantujący spokojne przejście zjazdu

1. łykasz 25mg kwetiapiny (ażeby trochę się uspokoic i żeby serducho ciut przystopowało)
2. zrób sobie ciepłą kąpiel, dużo pluszy (witamin, mikroelementów oraz minerałów w tabletkach rozpuszczalnych), ciepła herbatka z cytryną, 600% zażycia codziennego magnezu, potasu i takich tam. W CHUJ PLYNÓW!!!!!
3. walnij 75mg kwety, zaczekaj 30-45 minut, i powinieneś iśc spac, nie podziała walnij więcej
4. pewnie się obudzisz, powinieneś już odzyskac zdolnośc do przełykania jedzenia a może nawet w dobrym przypadku trochę apetytu, a zatem zjedz coś, ciepła herbata, znów plusze (jak najwięcej ponieważ większośc witamin z nich wydalana jest w moczu) i mnóstwo płynów
5. jeśli źle się czujesz lub chcesz spac ale nadal masz trudności wal śmiało kwete, mniej-więcej 100mg
6. wstajesz trochę przymulony, ale wypoczęty, serce może nieznacznie bardziej bije, apetyt jest, wszystko ok! :yay: i właśnie zdajesz sobie sprawę że zjazd po fecie może iśc się jebac na wszechczasy (w sumie to dopóki masz kwete)

UWAGA
kwetiapina to neuroleptyk używany głównie w leczeniu schizofrenii, jest również diabelnie usypiający, tolerancja na działanie usypiające szybko wzrasta, ale również szybko opada. jak go zdobyc? mówisz że masz bezsennośc a żadne hydroksyzyny czy inne gówna nie pomagają a benzodiazepin nie chcesz brac by się nie uzależnic, potem mówisz że znajomy brał kwete i było git, lekarz nie powinien miec większych oporów, gdyż nie ma ona działań rekreacyjnych. można nią jeszcze skutecznie zwalczac skręty po benzo. na zjazd warto ją brac również z takiego powodu że bardzo podnosi apetyt, a jak wiadomo jedzenie w brzuszku zjaździk mniejszy
benzo to niebezpieczne bardzo Znam chlopaka ktory uzaleznil sie kiedy ratowal sie nimi po fecie Skonczyl z psychoza w psychiatryku
  • 223 / 1 / 0
Sposoby na zmniejszenie zjazdu:

-dużo mlecznych produktów wypijać (mleko uht, maślanka, jajka na mięko - cokolwiek) - sposób chyba najczęściej stosowany;
-tabletki z magnezem przede wszystkim i inne witaminki z apteki (bądź zwykłe, czarne prawdziwe gorzkie kakao np. orginalne Deko Moreno + kilka łyżeczek cukru - kakao zawiera dużo magnezu, od razu zrobi się lepiej);
-dużo wody mineralnej i jak najmniej alkoholu (nawet niewielka ilość alko źle wpływa przy amfetaminie);
-dobrze wietrzyć pomieszczenie, w którym się przebywa;
-prysznic pod chłodną, zimną wodą (dobrze wypluskać się, szczególnie okolice szyi, rąk i nerek);
-nie podkręcać sobie "fazy" zwiększając np. pracę mózgu: nie czytać sporo, nie rozkręcać się niepotrzebnie, położyć się na łóżku z rękami nad głową i wziąść 20 spokojnych wdechów licząc je, odstawić komórkę, komputer

chyba tyle ;)
  • 121 / 2 / 0
Na zjazd najlepszy schabowy.
Uwaga! Użytkownik krzysztofpx nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 192 / 2 / 0
Ja nie mam żadnych zamułek po białym :) Nie wiem moze mam dobry organizm :)
Jak biore to mam powera, nie śpie całą noc, rano do pracy, a po pracy zero zjazdu.
Kolejnego wieczora (późnego) ide spać i rano normalnie wstaję do roboty.
ODPOWIEDZ
Newsy
Dziewczęta piją ryzykowniej niż chłopcy

Raport informuje o rosnących problemach z alkoholem i marihuaną wśród młodzieży.

120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek

Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.

Konopie skuteczne w leczeniu migreny – pierwsze badanie kliniczne z placebo!

Według danych z badań klinicznych przedstawionych na dorocznym spotkaniu American Headache Society, inhalacja kwiatów konopi zawierających THC i CBD zapewnia skuteczniejszą ulgę w migrenie w porównaniu z placebo.