Amfetamina - Zewnętrzne oznaki użytku
Moderator: Stymulanty
Uwaga! Użytkownik koks666 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Uwaga! Użytkownik dziubelp nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Wkrótce zapalimy sobie legalnie zioło? Posłanka mówi, dlaczego tym razem to może się udać
"Jak to policeman przeszukuje mnie? Przecież mam prawo nosić to, co chcę" – możliwe, że już niedługo teza z piosenki Jamala stanie się rzeczywistością. Przynajmniej jeśli chodzi o słynną zieloną używkę. Powstał Parlamentarny Zespół ds. Legalizacji Marihuany, na którego czele stanęła posłanka Beata Maciejewska. W wywiadzie DLA natemat.pl opowiedziała, jak dekryminalizacja zioła miałaby wyglądać w praktyce.Jetro Willems jako dziewięciolatek przemycił narkotyki do Holandii
22-krotny reprezentant Holandii, Jetro Willems, opowiedział pewną historię dotyczącą jego dzieciństwa. Zawodnik Eintrachtu Frankfurt przyznał się do przewożenia samolotem narkotyków.Uwaga! Użytkownik jst nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Poza tym takie rzeczy to ja mialam na samym poczatku, ćpaj ziesiak dalej a zobaczysz ze cera to mały pikus jak ci zaczną wypadać zęby, lepiej juz zacznij zbierać kase na denstyste.
Uwaga! Użytkownik spokoloko nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
spokoloko pisze: cera to mały pikus jak ci zaczną wypadać zęby, lepiej juz zacznij zbierać kase na denstyste.Racja.Siedzisz sobie i i zapierdzielasz szczęką ostro a tu nagle wypluwasz pół zęba.Patrzysz na niego i stwierdzasz... o kurwa jedynka :scared:
Na
szczęście dentyści potrafią zdziałać cuda :-D
Uwaga! Użytkownik fukamoto nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Uwaga! Użytkownik Joe.White nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zauważcie taki jakby osad na zębach jakiś czas po wciąganiu, nawet jak myliście wcześniej zęby.
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
Jean Cocteau
przeciez szkliwo jest zbudowane przede wszystkim z wapnia....
Uwaga! Użytkownik Joe.White nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Uwaga! Użytkownik papawer somniferum nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Na czacie siedzi 1936 uczestników Wejdź na czata