Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
1. Memantine
2. Akamprozat
3. Amantadyna
4. Magnez (suplementowalbym jeszcze wapniem, potasem i kompleksem B, przewaga magnezu moze pozbyc sie reszty)
i najlepsze:
5. DXM
6. Ketamina
7. PCP
z bogiem.
Scalono z postem napisanym przez panda » 08 lis 2010, 01:25
no i przede wszystkim alkaliczny stan ciala spowalnia rozklad amph w watrobie
Powód: Scalenie postów
I zawsze sie dziwie jednemu znajomemu, ktory sowite kreski ma w nawyku zapijac energy drinkami... ale to juz idiotyzm;]
Dla mnie kawa jak najbardziej.
Najlepszym wspomagaczem jest dzień przerwy i dobry sort :-D
Dzięki za wszystkie rady, w cugu sie sprawdzi 8-(
Najlepszym wspomagaczem jest dzień przerwy
BCAA jest to preparat dla ćwiczących sporty głównie siłowe, fitness, kolarstwo, itp.
Dowiadywałem się u swojego trenera jak dawkować; otóż między posiłkami zapodać od 3 do 5 capsów, zależnie od masy ciała. Ja polecam otworzyć capsy, wsypać do szklanki i dobrze wymieszać z odrobiną wody, ponieważ jak brałem w capsach to bolała mnie wątroba (po prostu plastik jest "bombowy").
BCAA zamienia tkankę tłuszczową w aktywny roztwór (reaktywny w trakcie wzmożonego wysiłku fizycznego oraz poprawia koncentrację)
BCAA w moim sklepie kosztuje 8 złotych za 30 capsów (listek). W sklepach z produktami dla kulturystów kosztował więcej ale bez problemu był w każdym z nich dostępny.
[EDIT]
polecam też pobiegać sobie truchtem z 15 minut a potem wziąć zimny prysznic żeby schłodzić płuca i głowę, no i przyjąć
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.