Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
1. Memantine
2. Akamprozat
3. Amantadyna
4. Magnez (suplementowalbym jeszcze wapniem, potasem i kompleksem B, przewaga magnezu moze pozbyc sie reszty)
i najlepsze:
5. DXM
6. Ketamina
7. PCP
z bogiem.
Scalono z postem napisanym przez panda » 08 lis 2010, 01:25
no i przede wszystkim alkaliczny stan ciala spowalnia rozklad amph w watrobie
Powód: Scalenie postów
I zawsze sie dziwie jednemu znajomemu, ktory sowite kreski ma w nawyku zapijac energy drinkami... ale to juz idiotyzm;]
Dla mnie kawa jak najbardziej.
Najlepszym wspomagaczem jest dzień przerwy i dobry sort :-D
Dzięki za wszystkie rady, w cugu sie sprawdzi 8-(
Najlepszym wspomagaczem jest dzień przerwy
BCAA jest to preparat dla ćwiczących sporty głównie siłowe, fitness, kolarstwo, itp.
Dowiadywałem się u swojego trenera jak dawkować; otóż między posiłkami zapodać od 3 do 5 capsów, zależnie od masy ciała. Ja polecam otworzyć capsy, wsypać do szklanki i dobrze wymieszać z odrobiną wody, ponieważ jak brałem w capsach to bolała mnie wątroba (po prostu plastik jest "bombowy").
BCAA zamienia tkankę tłuszczową w aktywny roztwór (reaktywny w trakcie wzmożonego wysiłku fizycznego oraz poprawia koncentrację)
BCAA w moim sklepie kosztuje 8 złotych za 30 capsów (listek). W sklepach z produktami dla kulturystów kosztował więcej ale bez problemu był w każdym z nich dostępny.
[EDIT]
polecam też pobiegać sobie truchtem z 15 minut a potem wziąć zimny prysznic żeby schłodzić płuca i głowę, no i przyjąć
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.