Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 23 / / 0
sptkaliście się kiedyś z takaformą białgeo?\
nie chodai mi o piksy na fecie a cxzysta amph w malukithuch tablekach, klepiaca subtelnir, porzandnie i długo
ostatnio mialem okazje spoboesv i jesem mil zasokczonh
  • 509 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: The Cane »
Tak, mogliśmy się spotkać w Stanach Zjednoczonych w latach 60tych ;-)
za mną, zapraszam, pierdol głosy tłumu.
  • 1067 / 205 / 0
Nieprzeczytany post autor: czajnikof »
Sam nie użyczyłem, chyba że w niektórych piksach, była jako domieszka. A moja wychowawczyni z internatu, twierdziła że amfa jest rozprowadzona głównie w tej postaci. Ale ona stara była, więc to nie nasze czasy %-D
I don't do drugs. I am drugs.
  • 10 / / 0
Amfe to jakoś tak głównie w prochu...
W tabletkach? U nas? Nie słyszałem i nie spotkałem się nigdy (poza dropami).

Może to jakieś psychotrzepy były?:P

Albo co jest w niektórych krajach na recepte:)
Uwaga! Użytkownik wojciech0trice nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1069 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: anonimus »
moze to było ecstasy ale biała pilla bez znaczka? ja jedynie tez w dropach sie spotkałem z apmh ja pierdole nigdy wiecej tych jebanych różowych omeg ...
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
  • 438 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: kwik763 »
Nima tabletek fety bo przeca każdy lubi napierdalać kreski w kindebała %-D
777 - nowy, lepszy Szatan.

Czemu MDMA jest tak trudno dostępne? Przecież zarobiliby na tym kupę kasy...
  • 10 / / 0
A jest jakis lek w Czechach. W Polce mozna go miec, ale nie wolno nim handlowac.
I ogolnie cos tam kiedys czytalem ze on speeduje normalnie jak biale.
To jest lek na odchudzanie.
Trzeba poszperac na ten temat troche, bo nazwy nie pamiętam.
Uwaga! Użytkownik wojciech0trice nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1069 / 11 / 0
Meridia tak sie nazywa ten lek

Od jutra rzucam.
  • 989 / 35 / 0
Różowe mitsubishi były prawdopodobnie całe na fecie.
Nie pokonasz kobiety w kłótni, to niemożliwe. Nie wygracie, bo jeśli chodzi o kłótnię, to my mamy pod górkę. Bo my musimy mówić z sensem.

xzx
  • 1069 / 11 / 0
Meridia 15

Sibutramina - lek anorektyczny (hamujący łaknienie), stosowany w leczeniu otyłości (obesitas). Mechanizm działania polega na hamowaniu wychwytu zwrotnego noradrenaliny, serotoniny i dopaminy. Nasila poposiłkowe uczucie sytości oraz zwiększa wydatek energetyczny, prawdopodobnie zwiększając termogenezę, co łącznie prowadzi do zmniejszenia masy ciała nawet do 25 kg/ m-c.

W przeważającym stopniu lek wywiera efekt poprzez swoje metabolity. Sibutramina oraz jej metabolity nie wykazują działania cholinolitycznego, przeciwhistaminowego; charakteryzuje się małym powinowactwem do receptorów serotoninowych, adrenergicznych, dopaminowych, benzodiazepinowych i do kwasu glutaminowego.

Od jutra rzucam.
ODPOWIEDZ
Newsy
Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.