Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1736 / 18 / 0
Witam

Interesuje mnie kwestia sprawdzenia czystości/jakości amfetaminy. Czy istnieją jakieś testy na zawartość amfetaminy w 'amfetaminie'? Coś w rodzaju paska uniwersalnego do badania ph hehehehehe?
Czy istnieje jakiś sposób sprawdzenia czystości amfetaminy? W sensie wlewamy jakiś "tester" porównujemy ze skalą i wiemy mniej więcej ile % amfetaminy jest w tym ścierwie :) Czy coś w tym stylu.

huj wie jak to jeszcze inaczej mogę powiedzieć :). Chyba wiadomo o co chodzi. Mile widziane opinie osób znających się na rzeczy.

Proszę o poważne odpowiedzi. Jeśli ktoś chce być w huj zabawnym klaunem pisząc jakieś bzdury tutaj to niech spierdala gdzie indziej.

Pozdro i dzięki za odpowiedzi
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Wciągam lewą dziurką, mija godzina i już wszystko wiem :P
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 437 / 20 / 0
Nie raz już była opisywana tu ekstrakcja acetonem. Usuwa dużo niechcianych treści z wapna.
NIECH CO KRWAWY HEGEMON?
NIECH ŻYJE
!!!

Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy

Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
  • 1736 / 18 / 0
Proszę o poważne odpowiedzi. Jeśli ktoś chce być w huj zabawnym klaunem pisząc jakieś bzdury tutaj to niech spierdala gdzie indziej.
Gegemon|Krwawy pisze:
Nie raz już była opisywana tu ekstrakcja acetonem. Usuwa dużo niechcianych treści z wapna.
czyli jest opcja tylko zrobienia ekstracki acetonem, odparnowania acetonu i zważenia...

Nie ma czegoś takiego, żeby przy zakupie sprawdzić czy towar jest dobry? Najlepsze by bylo coś a'la miernik ph ;)
Ostatnio zmieniony 07 lutego 2008 przez Mr.LaTacha, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 352 / 97 / 0
Nieprzeczytany post autor: TenTyp »
z tego co mje sie wydaje to mozna to jakos temperatura sprawdzic. tzn stopic jakas ilosc amph, ale to musialbys miec palniczek z pomiarem temp. nie wiem, jednak dokladnie co i jak
Zwierzęta i ludzie może nie są podobni
Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
  • 153 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zdeblo »
u mnie jeden kolo sprawdzał taką lampką jak się banknoty sprawdza - miał w breloczku, i amph różniło się znacząco od syfów w tym świetle
. Ale nie pamiętam dokładnie jak to robił

to co prawda nie chemiczna metoda, ale może się przydać
"Pokonałem naziola! " :D
Hyperreal extra Woodstock team '09

CHWAŁA KOGO!

Godom po ślonsku, jym kwasa, kurza ziele, zajebiiiiiiiiiście sie bawia - jestem okej? :D
  • 803 / 6 / 0
Zdeblo pisze:
u mnie jeden kolo sprawdzał taką lampką jak się banknoty sprawdza - miał w breloczku, i amph różniło się znacząco od syfów w tym świetle

to co prawda nie chemiczna metoda, ale może się przydać
Dowiedz sie o szczegóły. Ja pocwicze temat promieni UV wsród ludzi z fakultetem.
  • 1736 / 18 / 0

hmmmm jeśli to prawda to nie jest to chyba jakaś wyjątkowa technika.
Po prostu świecisz i amfetamina w świetle wygląda inaczej.
A co jeśli jest kolorowa?

hmmm trzeba bedzie potestować
  • 198 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: czeslaw187 »
Juz wiem trzeba by bylo wkraplac roztwor freebase amfy do roztworu kwasu siarkowego w obecnosci jakiegos zasadowego miernika. Wtedy otrzymamy stezenie roztworu freebase i v'oila. Mamy ilosc amfy freebase w roztworze.
Uwaga! Użytkownik czeslaw187 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1736 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mr.LaTacha »
a jak mamy siarczan amfetaminy czyli ogólnie biały proszek?

Ogólnie to w handlu rzadko kiedy można freebase kupić, w ogóle, rzadko kiedy jest taki zakup możliwy i sensowny...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.