Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 11 / / 0
Ja jarałem zielsko gdy mi to się stało wszystko znikło to co się stało. Moje pytanie jest takie czy ktoś nadal ćpa po tym
  • 1797 / 245 / 0
Niech ci to @Czoug wytłumaczy hehehe
  • 55 / 2 / 0
20 kwietnia 2025nCuX pisze:
Nie psychoza po stymulantowa trwa krótko wszystko po wyżej tygodnia to już raczej shizofrenia.
Nie da jednoznacznie powiedzieć ile trwa psychoza po narkotykach
  • 1335 / 337 / 13
Ile by nie trwała to prędzej czy później przechodzi %-D
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 1877 / 194 / 0
Psychoza amfetaminowa to chrzest bojowy każdy początkujący adept przez to przechodzi niemniej nie lękajcie się ponieważ szansa na psychozę maleje proporcjonalnie wraz z długością ciągu. Po paru miesiącach adept awansuje na wtajemniczonego zyskując immunitet na krzywe jazdy stając się jednocześnie po prostu przyjebany %-D
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Zaburzenia odżywiania: marihuana i psychodeliki pomagają skuteczniej niż konwencjonalne leki

Pionierskie badanie osób żyjących z zaburzeniami odżywiania wykazało, że marihuana i substancje psychodeliczne, takie jak grzyby czy LSD, najlepiej łagodzą objawy u respondentów, którzy leczyli się za pomocą leków bez recepty.

Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.

Okultystyczne rytuały czy "zabawa" pod wpływem medycznej marihuany? Co wydarzyło się na Górze Cment

"Wszystko wskazuje na to, że ktoś uczynił sobie z cmentarza miejsce zabawy. Jak niebezpiecznej? Nie wiadomo. Być może pod wpływem leczniczej marihuany, której sprzedaż prowadzona jest tylko na receptę. Opakowanie po takim leku, leżało wśród świec, lampek, kartek z dziwnymi, niemożliwymi do odczytania tekstami, ale też monetami, drewnianymi figurkami i chustami."