Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Witam wszystkich, jako że pierwszy mój post to wybaczcie jakieś niedociągnięcia etc.
dziś w nocy nagle pojawił się problem z oddaniem moczu i dodatkowo cholerne szczypanie hełmu;) uświadomiłem sobie też że od rana właściwie mimo picia z tym że niewiele, do teraz raz w nocy tylko byłem ilość dostateczna/średnia. ilościowo zapodałem do 2000w ciagu 6/8 godzin (jak mam brak zajęć nie licze sie z czasem:/) w sumie tak mniej więcej bo odmierzam na pomponie 2 ml 3-4 kreski standard czasem 6-7 zaszaleje;) w ciagu 6 godzin przed odkryciem a ogólnie to wale z drugi tydzien naokrągło. 5 g od wtorku do rana standard od pół roku. ma ktoś jakąś radę/wyjasnienie?
wiem że zlewam kwestie ile i kiedy ale dopiero teraz sobie uświadomiłem i zmienie, zaraz mnie tu nie niszczcie, chyba że po tym jak ktoś pomoże na problem.
Uwaga! Użytkownik wyczochrany nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
problem zniknął sam z siebie, im dłużej siedze i działam na tym pizganiu tym bardziej mnie ciekawi co to jest. przyjemne samopoczucie łatwośćkontaktu fajne odbieranie otoczebnia, analogie miedzy swiatasm9io i zrozumienie, zero potrzeb snu, jedzenia, picia, ale uboczne to ucieczka czasu
I NIEDA sie ukryć czuję sie niezgorzej i nie widac zmeczenia...
Uwaga! Użytkownik wyczochrany nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 583 / 6 / 0
nie zakladaj tematu, bylo wiele razy poruszane.to normalne ze po stymulantach jest problem z pecherzem od skurczonych naczyn krwionosnych.
  • 1141 / 9 / 0
Od takich i innych to jest odpowiedni wątek w zdrowiu.
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...