Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 190 / 20 / 2
Hejka stimozwierze! %-D

A co myślicie o miksie amfetaminy z bromokrypytną?
Moim zdaniem bromokryptyna powinna podbić euforię (ofc nie tylko na amph, powinna działać na wszystkie substancje dopaminergetyczne).
Jedynie pytanie pada o tutaj, jak to miksować?
Brać bezpośrednio ze ścierwem czy kilka godzin wcześnie? A może dalej efekty dopiero widoczne po np. tygodniowej terapii?
Bromokryptyna jest silnie działającym agonistą receptora D2, czyli wiąże się z tym receptorem i daje takie efekty jak dopamina. Receptor można porównać do zamka, a agonistę do klucza, który ten zamek otwiera. W przypadku agonistów receptorów dopaminowych są one kluczami wykonanymi na wzór dopaminy. Lek wiąże się także z receptorami D1.
Bromokryptynę lubią ją przypisywać psychiatrzy ponieważ hamuje wytwarzanie i wydzielanie prolaktyny, dzięki czemu mogą sprawdzić czy zaburzenia psychiczne nie są powodowane przez wysoki poziom prolaktyny.
... W hiperprolaktynemii zmniejsza stężenie prolaktyny. Wykazuje działanie przeciwdepresyjne. ...
PS. Moim zdaniem powinna też pomóc ogarnąć zjazdy po wszelkich dopaminergetykach.
Uwaga! Użytkownik kacper791 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 11 / 2 / 0
Nie wiem czy brałeś kiedyś bromokryptyne ale ona sama w sobie ma mnóstwo nieprzyjemnych efektów takich jak nudności, bóle brzucha, wymioty i ogólna zmula, między innymi dlatego zaleca się jej branie tuż przed snem żeby zniwelować sajdy. Podsumowując nie wiem jak to się sprawdzi z twoim mixem, solo na zbicie prolki tragedia, milion razy lepiej cabaser działa. Jak stestujesz to weź opisz jak tam działanie
  • 14 / 4 / 0
Ja biorę właśnie bromokryptynę razem z modafinilem. Właściwie żadnych efektów ubocznych.
To combo zbija mi ładnie prolaktynę i nie zamula. Stonowane pobudzenie i dobra motywacja.
No i wygrałem w piłkarzyki z mistrzem firmy, co mi się wcześniej nie zdarzało ;-)

A kiedy brałem bromokrypt. przed snem, to smart-watch mi pokazywał gorsze parametry snu potem.
Ale mam rozpoznane ADHD, więc może mój mózg działa odrobinę inaczej i stąd to wszystko :)
  • 856 / 201 / 0
Co gość... jak na to wpadł xD Apomorfina też pewnie podbija. Podobnie jak fenelzyna i moklobemid xDD. Sorry musiałem. :D
ODPOWIEDZ
Newsy
Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.

Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.