Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 41 / / 0
Witam wszystkich!
Jestem tu nowy (to moj pierwszy post) i mysle ze posiedze troche na tym forum.
Jak ma sie amfetamina do treningow na silowni?
Wiem, ze po amfetaminie sie chudnie.
W zwiazku z tym mam pare pytan:
1. Czy chudnie sie z tluszczu czy z miesni?
2. Czy da sie minimalizowac (albo calkowicie elimnowac) spadki jedzeniem na sile
3. Czy da sie minimalizowac spadki spaniem na sile (oczywiscie po paleniu mj)
4. Czy mozna cwiczyc nawachany? (kolega mowil mi, ze nie powinno sie, ale nie wiem czy to prawda).
5. Co powinno sie jesc i pic na zejsciu zeby spadki byly minimalne.

Dodam jeszcze, ze chodzi o wachanie raz na tydzien po okolo 300mg.
  • 80 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: deadline »
[quote="strength"]
Witam wszystkich!
Jestem tu nowy (to moj pierwszy post) i mysle ze posiedze troche na tym forum.
Jak ma sie amfetamina do treningow na silowni?
Wiem, ze po amfetaminie sie chudnie.
W zwiazku z tym mam pare pytan]

...
1. i z tego i z tego, tluszcz spala sie szybciej
2. zminimalizowac tak, wyeliminowac nie
3. nie
4. bez sensu, moze i w jakims sensie wzrasta wydajnosc organizmu, ale procesy kataboliczne na fecie>trening, pozatym latwo doprowadzic do niedotlenienia mozgu
5. weglowodany proste+bialko, polecam gainery, witaminy z grupy b (szczegolnie B6), magnez, potas, cynk, wapn, duzo wody mineralizowanej, generalnie rzecz biorac feta wyplukuje z organizmu wszystko co istotne, z mozgiem wlacznie
nie napisales czy zalezy Ci na masie, rzezbie, sile, spekuluje ze glownie na pierwszym
nie ma kompromisu w tej materii, albo cwiczysz, albo cpasz, nie daj sobie wmowic ze jest inaczej
Ostatnio zmieniony 02 września 2006 przez deadline, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 849 / 42 / 0
Nieprzeczytany post autor: lucyper2 »
Amfetaminy nie da się połączyć z pakowaniem. Nasilone procesy kataboliczne + brak apetytu + gorsze wchłanianie substancji odżywczych + ogólny spadek wydolności organizmu po prochu dają bardzo szkodliwe dla mięśni połączenie. Musisz wybrać czy wolisz ćwiczyć czy ćpać.

Pod żadnym pozorem nie ćwicz po prochu na siłowni. Znacznie podwyższone ciśnienie i tętno po spidzie w połączeniu z bardzo dużym wysiłkiem fizycznym może Cię zabić lub trwale uszkodzić (choroby serca, wylewy itp.). Nie jeden sportowiec zmarł od stosowania fety jako środek dopingujący.

Nie połączysz fety z pakowaniem. Jeśli koniecznie chcesz się naspidować zrób to po kilku dniach od ostatniego treningu i kilka dni przed następnym, aby organizm miał czas się przynajmniej częściowo zregenerować.
Dodam jeszcze, ze chodzi o wachanie raz na tydzien po okolo 300mg.
Za często i za dużo. Musisz wybrać fetę albo siłkę.
Uwaga! Użytkownik lucyper2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 41 / / 0
Nieprzeczytany post autor: strength »
deadline pisze:
nie napisales czy zalezy Ci na masie, rzezbie, sile, spekuluje ze glownie na pierwszym
nie ma kompromisu w tej materii, albo cwiczysz, albo cpasz, nie daj sobie wmowic ze jest inaczej
na masie oczywiscie (a co za tym idzie na sile)
Obłąkany pisze:
Po amfetaminie drastycznie spada kondycja, nawet jeżeli trenujesz regularnie.
kondycja nie jest akurat wazna, wazna jest sila (i tak pale szlugi)
deadline pisze:
lucyper2 pisze:
co za jednomyslnosc :) musze przyznac ze mnie przekonaliscie

dobra, pierdole fete, z mj nie zrezygnuje.

1. czy po krążkach z mdma tez masa spada?
2. proponujecie jakas alternatywe do fety o podobnym dzialaniu i mniejszych skutkach ubocznych?
3. czemu znam paru otylych ludzi, ktorzy wala fete 2-3 lata i jakos nie widze zeby chudli?
  • 528 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: codeine »
strength pisze:
1. czy po krążkach z mdma tez masa spada?
2. proponujecie jakas alternatywe do fety o podobnym dzialaniu i mniejszych skutkach ubocznych?
3. czemu znam paru otylych ludzi, ktorzy wala fete 2-3 lata i jakos nie widze zeby chudli?
1. - Nie wiem.
2. - Efedryna, często się stosuje na siłowniach. Możesz dostać u ludzi co handlują sterydami, albo też nabyć w aptece Tussipect.
3. Bo jak walisz długo to tak jest. Ja kiedyś załadowałem 3 setki dobrej fuki, a po paru godzinach wpierdoliłem kurczaka (całego). To nie żart.
Uwaga! Użytkownik codeine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 80 / 2 / 0
strength pisze:
deadline pisze:
na masie oczywiscie (a co za tym idzie na sile)
Obłąkany pisze:
Po amfetaminie drastycznie spada kondycja, nawet jeżeli trenujesz regularnie.
kondycja nie jest akurat wazna, wazna jest sila (i tak pale szlugi)
deadline pisze:
lucyper2 pisze:
co za jednomyslnosc ]

1. W pewnym stopniu napewno, chociazby dlatego ze po MDMA organizm bardzo szybko pozbywa sie wody
2. Efedryna, metkatynon, generalnie jednak speedy to syf.
3. Maja dobra genetyke, sa mezomorfikami i/lub maja tendencje do lapania masy.

a trawka uposledza wydzielanie testosteronu... :-D
  • 41 / / 0
Nieprzeczytany post autor: strength »
a tussipect to nie jest pochodna amfetaminy?
czy nie odchudza?

deadline:
wiem o tym, ale jak cwiczylem i palilem to jednak efekty byly (chociaz mniej sie cwiczyc chcialo) :)
o efedrynie czytalem wczesniej sporo dobrego.
a palic nie przestane, pale dlugo, a dzien w dzien to ze 2 lata... ciezko sie odzwyczaic
  • 80 / 2 / 0
tussipect to nazwa handlowa leku zawierajacego efedryne
to, ze sa efekty, nie oznacza, ze nie moglyby byc wieksze ;-) ale napewno baka nie rzutuje na treningi tak mocno jak feta, zawsze to jakis pozytyw :-)
  • 802 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
wagi pewnie troche spalisz..bedziesz mogl wiecej tez cwiczyc-ale tylko na poczatku...potem tolerancja ci wzrosnie zakladam ze zwiekszysz dawki...wkoncu kondycja zacznie spadac amfa juz niebedzie tak ladnie dzialac..niebedziesz mial sily cwiczyc a twoja sylwetka szybko straci urok..no i leb sobie zryjesz przy okazji pewnie tez.wloz troche pracy w to co robisz...zainwestuj w jakies preparaty legalne(sterydy to tez pomylka i lepiej niestosuj)...pogadaj ze sprzedawca takich odzywek cos ci poleci..albo ludzi ktorzy tez pakuja zdrowo.pewnie ze bedzie to trwalo dluzej ale o wiele zdrowiej.no i dokonasz to wlasna praca a nie jakims srodkiem huj wie jakim
PS.NA HUJ CI SILA JEZELI NIEBEDZIESZ MIAL KONDYCJI BY JEJ UZYC??? :-D ;-) :-)
Ostatnio zmieniony 10 września 2006 przez wisior, łącznie zmieniany 1 raz.
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 640 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: sieka »
codeine pisze:

Efedryna, często się stosuje na siłowniach.
Dokladnie.Syropek,kawka,2 aspirynki i jeeeeedzieeeeeesz.
"Wszystkie istoty sa wbledzie:Biora za szczescie to,co prowadzi do nieszczescia i rozpaczaja z powodu nieszczescia,ktore nim nie jest"
Życie jest dziełem sztuki
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.