Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Niestety przez popularność mefedronu a raczej pochodnych jakość samej amf się zmniejsza bo ludzie przerzucają się na "kryształ".
  • 5012 / 886 / 0
Ja jestem dinozaurem, pamiętam czasy jak nie było mefedronu a amfetamina przeżywała swoje czasy świetności :)
  • 20 / / 0
Coś w tym jest rynek się zmienił i razem z nim jakość amf już nie ta co kiedyś.
  • 3 / / 0
Dobrzy ludzie, a na wydajność w robocie co będzie lepsze? Miałam do czynienia tylko z mefedronem a zastanawiam się jak z tą amfą jest. Zapowiada mi się ciężki tydzień i myślę jak się wesprzeć ;)
  • 448 / 118 / 0
sniezka duzo lepsza,(do wiekszosci zajec, ale bezposrednio po ketonach moze sie wydawac slaba, oczywiscie zakladajac ze dostaniesz fete o przyzwoitej jakosci, po prostu nie dziala tak intensywnie.
  • 12 / 4 / 0
16 lutego 2026MiCaraLily pisze:
Dobrzy ludzie, a na wydajność w robocie co będzie lepsze? Miałam do czynienia tylko z mefedronem a zastanawiam się jak z tą amfą jest. Zapowiada mi się ciężki tydzień i myślę jak się wesprzeć ;)
ketony do pracy w ogole sie nie nadaja. z pewnoscia feta bedzie lepsza, ale jak nauczysz sie pracowac z takim wspomaganiem, to masz prosta droge do wjebania sie w towar. no i sam towar musialby byc w miare czysty, a dawki male
  • 3 / / 0
wczorajfreezin9moon pisze:
sniezka duzo lepsza,(do wiekszosci zajec, ale bezposrednio po ketonach moze sie wydawac slaba, oczywiscie zakladajac ze dostaniesz fete o przyzwoitej jakosci, po prostu nie dziala tak intensywnie.
Właśnie ja tak z natury mam dość wysoką tolerancje i szukam czegoś co mnie będzie bardziej stawiało na nogi niż mef:) Ciężko teraz o dobrą fetę?
  • 723 / 121 / 0
@MiCaraLily mefedron to nie jest używka do roboty - to po pierwsze. Może Ci się tak będzie wydawać na początku ale szybko się zorientujesz, że tak naprawdę chuja robisz, a tak naprawdę łapiesz zajawkę na jakąś pierdołę. W ogóle ketony to nie są 'narzędzia' do roboty.
amfetamina też się do tego średnio nadaje. Owszem, da się na niej ogarnąć rzeczy, ja na przykład uwielbiałam się po niej uczyć, mogłam to robić godzinami w klasie maturalnej. Później na studiach napisałam na fecie pracę dyplomową %-D Ale problem jest taki, że po pierwsze, nie wiadomo, czy to tak u Ciebie zadziała, a po drugie - przy takiej częstotliwości zalecane są małe dawki, z niewielkimi dorzutkami. I teraz ważna sprawa - jak się przyzwyczaisz do tego, albo zaczniesz wpierdalać więcej i się nie opanujesz to się wjebiesz i będziesz mieć problem. A jak przestaniesz to brać to będziesz mieć zjazd i zapłatę za to jak to zajebiście szło %-D Trzeba to przewartościować
Będzie dobrze, chłodzę głosy złe jak lód szampana
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną

To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.

CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów

Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.

Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia

Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.