- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
adii92
Nie chodzi tu o materiał. Mi chodzi czy są jakieś skutki, tak jak napisałeś wcześniej że np wzrost ciśnienia, chodzi też właśnie o To Czy jeśli czuje że przestaje na mnie działać powoli to mogę sobie walnąć kawkę i czy to np poprawi mi skuteczność... nie na codzień nie pijam kawy. Tylko w ostateczności żeby mnie podniosła na nogi czasami rano. i jeśli tu mowa o zwale.. jest jakaś możliwość żeby ta zwała była mniejsza...?
na zwale czy jak cie puszcza mozesz sobie wypic np wale po poludniu i cos wieczorem a raNO siedze z laska, z ciotkom czy z kims przy kim nie moge sobie posypac niemoge tego zrobic z roznych powodow bo niemam co bo jestem z kims albo cos itp -wtedy pije kawe zeby mi bylo lepiej, zebym nie zamulal i zebym sie kurwa nie trzasl jak to kiedys zrobilem... :D jak sobie walniesz zaraz po fecie to ci napewno poprawi skutecznosc :D a tak juz na marginesie to se pomysl kawa podnosci cisnienie czy cos takiego po fecie masz w huj wysokie . zawal albo ostre walenie na sedesie :D pozdr
w ogóle z kosmosu chyba takie rzeczy Łona bierze;) ale parę głupich fal przy takim się zdarzyło - zwłaszcza jak w szerszym gronie i można chórem też - to polecam;D
Kofeina - dla mnie mit - jeszcze przed amfetaminą, nigdy na mnie nie działała zbyt intensywnie (na samopoczucie - to chyba bardzo minimalnie, wręcz homeopatycznie);/, no nie wiem to jakaś tolerancja wrodzona, może mam ThePower do zamieniania legalnych ścierw w placebo zaraz po ich wchłonięciu:D a może bajki tu piszę... a może moi staruszkowie pijali za dużo kawy i razem z genami i grupą krwi dostałam też kawę:D cholera wie, bynajmniej 2-3 siekiery potem ide spać:P uuułłłłaaaa... ;] nic mnie nie powstrzyma, no chyba że tylko A*latralalala hehehe.... :-p
próbowałam też innych wynalazków z kofeiną jakieś dropsy, tabsy, cukierki, proszki... oo! po tych ostatnich nawet lekko mrowiło ale tam takie... igranie z nerwem na małą skalę, jeszcze krótko, pff.
kofeina + tauryna + w cholerę chemii = znaczy się drinki energetyczne - przerobiłam; po ok. 3-4 dobach dziobania na tajgerze, redbulu, ajsqulu i innym syfie w ilościach na dobę liczonych od 1- LITRA wzwyż wliczając rozpęd, charakter i mega zacięcie - coś tam mnie podtrzymało faktycznie, ale szybko złapałam tolerancję. Dobiwszy tygodnia gdzieś tak (sypiając coś tam po drodze ale i ćpając te drinki, za dużo) to po takim "ciągu" nic już nie dawało - prócz lekkiej pikawki i małej delirki palców u rąk ( :nuts: i jak tu w takich warunkach cośkolwiek...) oraz zmęczonego żołądka dlatego z-chilout'owałam z tym ścierwem, nie wątpię że moje trzewia poczuły wdzięczną ulgę... po czym miałam coś na kształt zjazdu - na 3 dni nakryłam się kołdrą i cześć;/
Mieszając kofeinę z amfetaminą:
*kiedy na-fali: to w sumie chyba tylko dla smaku - np. automatowa kawa z Shell'a, bez cukru jest mniam, lubię też chemiczny smak tajgera, o'zona i podobnego im świństwa ale to też tylko jak piszę - 'na smak' średnio ze 2 puszki po' a żeby coś pomagało czy psuło, nie zauważyłam u siebie, tylko smacznie jest
*na zjeździe - nigdy. To murowane przeboje z pikawą, żołądkowe historie, bardziej zajeb**ne samopoczucie (jeśli jest taka możliwość że jest na tyle mniej... że może być bardziej... w innej wersji wydarzeń zielono mi.. albo śpię, a wtedy to raczej nie pije kawy) ... tak czy inaczej, podziękował ;/
przepraszam mały offtop, ale nie zupełnie bo o tytule topica, ostatnio widzę modne są Topiki matematyczne to taki Topic może... (kolor) + (kolor)? Mieszać, czy lepiej nie... ktoś by założył (bo ja chyba dzisiaj raczej lepiej nie;D) więc jakby ktoś - to ja zaraz chętnie mu powiem napiszę i to wszystko przekleję w tri-migi że choć zupełnie niechcący... przez kobiecą słabość do braku decyzji co do kolorów zapachów smaków... wynikł pewnego razu tam albo na przykład dzisiaj;D taki niespodziewany experience że white + ecru to takie zmieszane bardzo dżii;D takie przyjemne kolorystyczne 'cafe Late';D nie wiem jak tam w innych... ale w kwestii samopoczucia nie żeby zaraz durszlaki czy tam coś ale bardziej hmmmm.. bardziej że - pięknie wyszło czy coś w ten deseń i dać duży plus;DDD dla wyniku hehehe ale radośnie wyszło mi to pisanie;D, chyba zacinają mi key'e z średnikiem i dużym-dy, to niech ta przypadłość będzie na minus więc ale taki no tyci - miniminusek;D o, i po co komu kofeina?
By the way.. amfa to syf dla kompletnych idiotów..
Ja oczywiście nie jestem takim szatanistycznym skurwysynem, żeby robić takie wyjebki, Ba Ja nawet w życiu nie sprzedałem nikomu żadnej nielegalnej substancji. Więc kochane dzieci, to co tutaj napisałem to tylko czysta teoria i nie należy robić tego w domu :finger:
aaaa.... zapomniałem o porwaniu przez cyganów.... niedosyć, że się ślimakożerca boi wszędobylskich arabów i innego islamskiego elementu to mu mówisz o porywających cyganach. Podejrzewam, że Xanax to on je na śniadanie z mlekiem jak płatki.
![[mem]](https://hyperreal.top/wtf/memy/b/be45f7f8-0766-4553-b078-47dbabb1fab3/Screenshot_20240906_224040_Instagram.jpg?X-Amz-Algorithm=AWS4-HMAC-SHA256&X-Amz-Credential=nxyCWzIV8fJz5t5dUSIx%2F20250502%2FNOTEU%2Fs3%2Faws4_request&X-Amz-Date=20250502T095202Z&X-Amz-Expires=3600&X-Amz-SignedHeaders=host&X-Amz-Signature=5263edd929b25e3a7061141b8e54b99ac8e4f2feffe671eac772721a3d1a481f)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/psiloshrooms25.jpg)
Psychodeliki mogą wspomagać onkologiczną psychoterapię i leczenie alkoholizmu
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zrzut_ekranu_z_2025-01-17_11-55-24.jpg)
„Wokół marihuany medycznej wciąż jest wiele stereotypów, a największą bolączką jest dezinformacja”
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/a12a216cf97460608e37260bc2663020f9aa0a82.jpg)
Dlaczego Portugalia może być europejską stolicą medycznej marihuany?
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/krysztalowycamping_0.jpg)
Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu
Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/diler_warszawa_15.jpg)
18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy
Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/jalowki.jpg)
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie
Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.