Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 509 / 2 / 0
Z góry przepraszam, jeżeli temat już był.

Jakie potrawy (składniki odżywcze) polecacie na amfetaminowe ciągi, albo np. nazajutrz po jednonocnym mittingu i zainstalowaniu porannej dojebki antyzwałowej, co byłoby odpowiednio przyjazne żołądkowi a jednocześnie nie przyspieszało metabolizmu zażytej amfetaminy?

Słyszałem o zgubnych właściwościach nabiału, ale to chyba podanie zza śmietnika...
za mną, zapraszam, pierdol głosy tłumu.
  • 3854 / 314 / 0
Nieprzeczytany post autor: Procent »
http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=170 Amfetamina - Zmniejszenie zjazdu. Temat do kosza.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 76 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Twain »
Chyba koleżko nie zrozumiałeś Pani.Przeczytaj 2x jeszcze %-D A co o tym nabiale słyszałaś?Ja na taki dzień jak piszesz to nudle knora litr mleka i do przodu aż mi feta nie zejdzie i będę normalnie jadł ,ale śniadanie takie i witaminki dla pakerów %-D I nie narzekam,że mi schodzi.
Bóg stworzył człowieka, ponieważ rozczarował się małpą. Z dalszych eksperymentów zrezygnował.
  • 3854 / 314 / 0
Myślę, że temat do kosza. Takie problemy jakie wypisał Laska, można roztrząsać w temacie do jakiego podałem link.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 76 / 1 / 0
Procentee na moderatora! %-D Sorry myślałem że to panna pisze jeszcze "wczorajszy" jestem.Ogólny też dobry do tego. 1:0 dla Ciebie :-D
Bóg stworzył człowieka, ponieważ rozczarował się małpą. Z dalszych eksperymentów zrezygnował.
  • 509 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: The Cane »
Twain pisze:
A co o tym nabiale słyszałaś?J
Właśnie niewiele, coś tam w z kontekstu, w ogóle niewiele o tym słyszałem.
No i pozwalam sobie jednak uważać, że temat, do którego podałeś link, traktuje o czym innym.

ps:
Spojrzałem na temat o zmniejszaniu zjazdu, i nie sposób zauważyć, że jego autor pyta o coś dokładnie przeciwnego, niż ja powyżej.
Ostatnio zmieniony 22 grudnia 2009 przez The Cane, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 3854 / 314 / 0
Fakt, może temat 'Amfetamina - Zmniejszenie zjazdu' miał trochę inne założenia na początku, jednak przez jego 18 podstron chyba udało się nakreślić co jest dobre na zjazd po jednorazowym braniu tudzież ciągu.
  • 509 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: The Cane »
Procentee pisze:
co jest dobre na zjazd po jednorazowym braniu tudzież ciągu.
Ponownie podkreślam, ze mi chodzi o odwleczenie zjazdu w czasie, a nie zniwelowanie jego nieprzyjemnych skutków.
  • 76 / 1 / 0
Ja jak ćpam drugi dzień np. ,tylko ja zawsze śpię potrafię po 250mg takiej "średniej" mocy kreseczce śpię prawie normalnie za 3 h .,rano litr mleka ,może zupa jakaś nudle i prysznic gorący to jeszcze mnie trochę klepnie potem krecha ze 150mg i do wieczora na spokojnie .No ale bardzo rano nie wstaje słyszałem kiedyś dawno ,jak zaczynałem ,że wit C zmniejsza banie no ale może tylko bajka to jest i chuj wiem...

Czy to taka zjeba u Ciebie,że jest Ci zajebiście tak w "sam raz" i lubisz taką fazkę?ogarniasz normalnie i lepiej Ci niż normalnie ?
  • 1067 / 204 / 0
Nieprzeczytany post autor: czajnikof »
Kumpel zawsze maślankę wpierdzielał, popijał kefirem. Ogólnie przetwory mleczne. Dużo płynów. Dobrze jest też pochlipać ciepłą zupkę, kiedy kanapka staje w gardle.
I don't do drugs. I am drugs.
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...