Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 992 / 50 / 0
dzis to co dostalem to masakra puchaty %-D proszek o smaku cytrynowo-gorzkim, po wciagnieciu straszny bul

scalono - surv

wielki bracie niemoge edytowac, a chcialem dodac: ze dziala bardzo szybko, z czym to mogli zmieszac?
prochy wciagales w proch sie obrucisz
  • 1817 / 107 / 0
Po pierwsze "Ból" a nie "Bul", taki ort aż razi w oczy,a po drugie dostałeś ładnego wałka.
  • 677 / 2 / 0
Hehe też kiedyś widziałem coś takiego mokry puch walił szczurem ale po wciągnieciu smak cytrynowo-gorzki właśnie , jakby ktoś to namoczył w kwasku cytrynowym lub w jakiś tabletkach czy witaminkach rozpuszczonych o smaku cytrynowym, szajs jakich mało oczywiście nie wziąłem to były stare czas i ziomek jakiś polecony przez kolege kolegi xd przyjechał i to właśnie tak sie kończą takie "git opcje" :-D
Uwaga! Użytkownik Nycomed nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 33 / / 0
Ło kurwa jaki temat.... feta jest gorzka w chuj. Czuje się gorzycz i ma specyficzny fetowy zapach, niektórzy mówią że pachnie jak dzbuk ale dobra (czysta) feta ma zapach ledwo wyczuwalny . tyle. :old:
  • 54 / 1 / 0
Hyperrealista, poważnie ktoś porównuje zapach futra do zgniłych jaj? Za cholerę nie widzę podobieństwa, chyba że patrząc przez pryzmat tego jak oba zapachy są "przyjemne" dla nozdrzy. :-D Ale, ale, nawiązując do tego co napisałeś; najmocniejszy szurek który miałem przyjemność trzaskać był właśnie praktycznie bezwonny, strasznie suchy i sypki. Ja, przyzwyczajony do standardów u nas panujących (silnej mysiej woni) miałem już ochotę wrócić do deala i oskarżyć go o wałek, gdy otworzyłem worek wróciwszy do domu.

....jakież było moje zdziwienie, kiedy po naprawdę malutkiej rybce wyk*rwiło mnie na orbitę, na dobre kilka godzin. %-D O ile pamięć mnie nie myli, wtedy ten worek wystarczył mi na jakieś dwa dni euforycznej, energicznej przepełnionej ciarrrrami i przemyśleniami pizdy. Niestety od tamtego czasu nie spotkałem się ponownie z takim ścierwem, a szkoda, bo chętnie bym znów skosztował. Teraz zazwyczaj furam tylko gdy pojawia się (względnie) mocarny sort, wilgotny i kurewsko pachnący szczurem. Z powodu konsystencji nazywa się go u nas masłem. :-p Rzuty są dość rzadko, ale zawsze z tego samego źródła i zawsze o tej samej mocy. Sort jest przewidywalny, aktywny i ogólnie polubiłem go. Dla niektórych z Was pewnie i tak byłby słaby, ale patrząc na realia panujące tutaj to prawdziwy rarytas. :diabolic:
[align=]PSYCHODELA![/align]
  • 3523 / 51 / 0
Mój nos jest już tak styrany,że nie rozpoznaję smaków ani zapachów konkretnych sortów %-D
  • 762 / 37 / 0
Gdy ja trafiłem kiedyś na sort 90%+, nieopodal muzeum, to jebał zgniłym stęchłym jajem
Jedna torebka gramowa, ucięta, rąbałeś setki, trójka osób miała miłą całą noc :-)
  • 3523 / 51 / 0
Wydaje mi się,że rozpoznawanie smaku i zapachu to doświadczenie zupełnie osobnicze. Wrażenia jednej osoby mogą się różnić diametralnie od innych osób. Np. tylko ok 20% procent ludzi odczuwa smak migdałów po zetknięciu z cyjankiem potasu. Reszta populacji już tego nie ma. Ciężko więc odróżnić dobry towar używając do tego języka. Dobry towar sprawdza się w praktyce ;-)
  • 19 / / 0
Issachar pisze:
Hyperrealista, poważnie ktoś porównuje zapach futra do zgniłych jaj? Za cholerę nie widzę podobieństwa, chyba że patrząc przez pryzmat tego jak oba zapachy są "przyjemne" dla nozdrzy. :-D Ale, ale, nawiązując do tego co napisałeś; najmocniejszy szurek który miałem przyjemność trzaskać był właśnie praktycznie bezwonny, strasznie suchy i sypki. Ja, przyzwyczajony do standardów u nas panujących (silnej mysiej woni) miałem już ochotę wrócić do deala i oskarżyć go o wałek, gdy otworzyłem worek wróciwszy do domu.
Tak właśnie pachnie siarkowodór.
Spoiler:

Widzę, że przez Wasze nosy i przełyki przeszło trochę towaru, więc może mi powiedcie co kiedyś brałem. Otóż zapach miało nie chemiczny bardziej jak jakaś roślina może lawenda, ale nie jestem teraz pewien, było w formie mniejszych i większych grudek dosyć łatwo rozpuszczało się w wodzie jak dałem na język to piekło trochę, ale nie jakoś tak bardzo tak samo w nosie, kolor biały.

Po zażyciu lekka euforia, spałem 4h przez dwa dni i byłem wypoczęty, raczej mogłem usiedzieć miejscu bo w ten dzień akurat się uczyłem, chęć rozmowy z drugim człowiekiem :-) Zjazdu w sumie nawet nie miałem, po jakiś 15 h byłem po prostu śpiący, ale nie jakoś tak mocno .

Co to może być jakaś pochodna amfetaminy czy po prostu słaby towar ?
  • 9 / 1 / 0
Kto się orientuje co to mogło być - stafik kompletnie bezwonny, bezsmakowy, w ustach strasznie suchy i "piaskowaty", z problemem rozpuszczający się w wodzie, mocno puszysty i dość mokry, po aplikacji ledwo robi, za to na spływie siadający bardzo sucho, wywołując odkrztuszanie?
Masakra co się na ulicy dzieje - 2/3 ludzi robi wałki :nuts:
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...

Ekspertka: nikotyna ma większy potencjał uzależnieniowy niż heroina

Nikotyna ma bardzo duży potencjał uzależnieniowy, jest on nawet większy niż w przypadku heroiny - powiedziała PAP prof. Dominika Dudek, psychiatra. Dodała, że jej używanie ma niekorzystne skutki zdrowotne. Wskazała też, że nikotyna działa silnie na układ nagrody powodując wydzielanie się dopaminy.

Medyczna marihuana kontra bezdech senny

Według danych opublikowanych przez badaczy z Minnesota Office of Cannabis Management, 40 proc. pacjentów z obturacyjnym bezdechem sennym (OSA) uczestniczących w stanowym programie medycznej marihuany doświadczyło znaczącej i trwałej poprawy jakości snu po rozpoczęciu terapii konopiami.