Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 7 / / 0
Witam! :mniam:
Biorę amfetamina regularnie od dłuższego czasu wcześniej tylko okazjonalnie. Od dłuższego czasu odczuwam ból w miejscu prawej nerki. Ból najbardziej doskwiera mi podczas chodzenia lub większego wysiłku. Utrzymuje się to od tygodnia do dwóch a potem znika i za jakiś czas znów pojawia się na taki sam czas. Pierwsza moja myśl to wina fety ale po odstawieniu ból i tak ciągle wraca. Możliwości pójścia do lekarza rodzinnego po skierowanie podczas tej epidemii nie mam A wydaje mi się że i tak specjaliści nie przyjmują. Nie ukrywam że jest to uciążliwy ból i po prostu nie wiem co robić albo od czego to może być. :płacz:
Nikkix :zombie:
  • 6 / / 0
Mam podobnie bo za każdym razem kiedy biorę większe ilości fety boli mnie prawa nerka, im więcej wezmę tym bardziej boli, ale akurat u mnie po odstawieniu ból mija
  • 7 / / 0
A oprócz odstawienia pomogło może coś innego?

nie cytujemy Posta ktory jest " nad nami"
Miki12
  • 6 / / 0
Na pewno picie duuuużej ilości wody, może własnie boli cię przez to że nie dostarczasz organizmowi odpowiedniej ilości wody a na wystrzeleniu powinno się pić z 3 razy wiecej
  • 247 / 26 / 0
Może to być kamica nerkowa.
%-D
  • 133 / 17 / 0
Mam ten sam problem tylko tyle że mnie bolaą obie nerki i chce się lac a jak pójdę się odlac to parę kropel poleci i nerki jeszcze bardziej bolą. A co najbardziej dziwne że dzień wcześniej na fecie też co chwilę chciało się lac tylko ze wtedy akurat od chuja leciało.
Uwaga! Użytkownik SINMAIN nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 247 / 26 / 0
@up to napewno kamica. Mialem to samo. Ból jak skur.... Ataki potrafią trwac kilka godzin. Do tego gorączka i wymioty. Poród się udał bo na usg został tylko piasek w obu nerkach :) Idz na usg jamy brzusznej.

Aha. Bóle i poród odbył sie na trzeźwo, podczas mojej 2 letniej abstynencji od dragow. %-D
%-D
  • 7 / / 0
To co teraz robić? Bo jak wiadomo lekarze przyjmują telefonicznie a raczej z tym przez telefon mi nie pomoże...
  • 247 / 26 / 0
W razie mocnego ataku kolki to dzwonić po karetkę lub jechac na sor.
Doraźnie i przy malych bólach moze pomoc nospa, rowatinex i fitolizyna. Przeciwbólowo pyralgina. Rowatinex i nospa to był mój codzienny stack 2-3x dziennie. Fitolizyna podobno zakwasza organizm i po 2tyg trzeba zrobić 2tyg przerwy. Do tego pic dużo wody żeby wypłukać kamienie.
%-D
  • 7 / / 0
Dzwoniłam do przychodni, lekarz potwierdził kamicę nerkową, przepisał mi no-spe forte i antybiotyk cipronex więc zobaczymy jak będzie po tym
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.