Wątki traktujące o muchomorze czerwonym (Amanita muscaria).
Amanita Muscaria vs. Psilocybe Semilanceata
Amanita Muscaria
36
26%
Psilocybe Semilanceata
95
67%
Żaden z tych
10
7%

Liczba głosów: 141

ODPOWIEDZ
  • 62 / 2 / 0
Jedno i drugie póki co szło w minimalnych ilościach.

Ok. 30 lysic
Banan na ryju, śmiechawka (taka naturalna), zachwyt pięknem natury. Smiech na widok kociaków, ich mlaskania gdy piją mleko :)
Efekty w małym stopniu pozostają przez długie tygodnie- ja już jestem miesiąc po a uśmiech ciągle wraca na wspomnienie tamtych wydarzeń.
Jestem weselszym człowiekiem po tamtym doświadczeniu; czasem w pracy czy w szkole mi się pytają "dlaczego się tak ciągle uśmiechasz?" to ja z uśmiechem odpowiadam "lepiej abym płakał?" choć czasem mam ochotę powiedzieć, że to grzyby mnie tak odmieniły.

3 czerwone kapeluty
Lekkość ciała, łatwość w chodzeniu, poruszaniu się, wyostrzone zmysły. Poczucie rześkości tak jak byś spod prysznica wyszedł na powietrze po burzy + jeszcze trochę.

Pytanie powinno brzmieć "co wolisz?". Tak jak powiedzieli przedmówcy- to są zupełnie inne substancje i nie ma porównania. Jeden lubi sok pomarańczowy a drugi wiśniowy. Jeden woli azjatki a drugi murzynki :P

Osobiście cenie psylocyby za ten pełen pozytyw, radość. a szczególnie za to, że ten pozytyw zostaje na długi czas. Muchomora cenię chociaż jeszcze mi wiele nie pokazał, jednak czuję, iż mają one moc ogromną- gdy pójdzie 7 to jakiś TR się znajdzie
  • 224 / 4 / 0
kolory Cię zaatakują, jebniesz najbardziej kolorowego hafta w życiu, po bredzisz o tym jak kot chce Ci zjeść buty, a buty są wielkości kosmosu, a ty będziesz się zmieniał z malutkiego robaka bojącego się kota w cyklopa z kutasem na głowie, na koniec stwierdzisz jednym zdaniem że "łóżki krynką piaskownice baraki" i będziesz trwał w swoim niebywale błyskotliwym stwierdzeniu jakbyś dostał objawienia, na koniec pierdolniesz się na podłogę i zaczniesz pływać po pokoju kwicząc jak świnia...
Z perspektywy osoby 3 wygląda to niezbyt ciekawie, ale jak się to przeżyje samemu to dostrzega się jakiś wypaczony sens swojego zachowania, ciekawe na czym to polega;p
  • 62 / 2 / 0
Nie tego się spodziewam, ale przyjmę jeśli mi jest pisany taki trip.
Mieliśmy się kiedyś zgadać- może muchomorek?
  • 224 / 4 / 0
z tego co pamiętam miałeś się dostać na taśmę produkcyjną acodinu ;p
jak Ci idzie ten ambitny plan?
  • 5299 / 104 / 0
Ja myślę, że oba gatunki grzybów rosną pod znakiem klepy bez trzymanki, a już najlepiej jest je zmiksować. 60 psylocybów, 5 muchomorów i galop. 60 psylocybów naraz, muchomory już powoli najlepiej po tryptaminowym peak'u żeby jakoś to ogarnąć. Nie zalecam nocą, można się przestraszyć :) Dla hardkorów polecam założyć słuchawki na uszy i posłuchać jakiś dark ambientów
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 116 / / 0
Dark Ambient przy takim miksie i takiej ilości to już ostro... Chyba sam bym się nie odważył
  • 1817 / 106 / 0
to sa zupelnie rozne i nieporownywalne jazdy jak pisaliscie ale prawdziwy trip po muchomorach to jest jazda ta tamten cudowny swiat tak naprawde lysiczka brakuje do prawdziwego mistyczno-duchowego przezycia na muchomorach tyle ile kawie do amfetaminy,a bralem i te grzyby i te i nie powiem lysiczki tez sa wspanalie ale z widzeniem i doswidaczeniem smierci klinicznej po muchomorach nawet niestaja,i chyba kogos pojebalo zeby miksowac muchomora z lysiczkami na 50% to sie skonczy zgonem jak chapniesz z a duzo muchomorkow,zreszta taki miks jest i kurewnie niebezpieczny i bardzo ale to bardzo ryzykowny dla zycia i zdrowia,nierobcie tego.
  • 85 / 3 / 0
wygląda na to, że pill próbował i żyje nadal, czyli, że należy do tych 50%? %-D Ktoś jeszcze próbował takiego miksu?
  • 2244 / 22 / 0
Jak już gdzieś pisałem, zdarzają się przypadki miksów, od których koza by się porzygała. Tych grzybów nie da się porównać.
  • 1474 / 15 / 0
Chodzi Ci o miks muchomora konkretnie z grzybem łysiczką czy np mogło by na jej miejsce wejść 4-aco-dmt?

Bo jeśli chodzi o trip połączenia tych substancji to gorąco polecam, ale co do łączenia z łysiczkami to nie wiem bo nie jadłem...

Ale jak będe mógł to opirdole z 3 albo 5 kapeluszy i z 30 maks do 50 łasić plus do tego może i nawet doprawia szczyptą DXM'u i w między czasie trawą czy (ŁO BOŻE!) Salvią D. :gun:

To bedzie usiała być jazda nie z tej ziemi na pewno, ale żeby sie nie kończyła zjeżdżaniem pod ziemie w drewnianej obudowie %-D
Ostatnio zmieniony 12 września 2010 przez Qlim, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Będzie minimalna cena za gram alkoholu? Czarny scenariusz dla browarów

Ministerstwo Zdrowia analizuje możliwość wprowadzenia minimalnej ceny za gram alkoholu, co skutkowałoby głównie wzrostem cen piwa. To spełnienie marzeń przemysłu spirytusowego - mówią piwowarzy - informuje wtorkowy "Puls Biznesu".

Rewolucja w leczeniu bólu po 20 latach. FDA zatwierdza przełomowy lek

Suzetrygina to pierwszy od ponad 20 lat nowy lek przeciwbólowy, który nie jest opioidem i nie powoduje uzależnienia. To przełom w leczeniu ostrego bólu, dający pacjentom bezpieczniejszą alternatywę w obliczu trwającego kryzysu opioidowego.

Polska prezydencja rozpoczyna prace horyzontalnej grupy ds. Narkotyków w Radzie Unii Europejskiej

Polska objęła przewodnictwo w Horyzontalnej Grupie ds. Narkotyków (HDG) w ramach prezydencji w Radzie Unii Europejskiej na pierwsze półrocze 2025 roku. Przewodniczącym HDG został podinsp. Michał Aleksandrowicz z Centralnego Biura Śledczego Policji, a jego zastępcą dr Artur Malczewski z Krajowego Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom. Działania w ramach prezydencji to efekt wspólnej pracy Centralnego Biura Śledczego Policji oraz Krajowego Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom.