Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 134 / / 0
ripperg pisze:
Spiący napierdala kreski po 500mg w dziure. Spróbujcie jego sposobem %-D
Osoba z małą tolerancją po takiej dawce prawdopodobnie skończy w kostnicy. Myślcie jak piszecie takie rzeczy na publicznym forum.
Ostatnio zmieniony 01 listopada 2010 przez Dead Kennedys, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Dead Kennedys nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 33 / / 0
RTI-126 to jest alternatywa da mefedronu?
  • 627 / 7 / 0
TheQ pisze:
śpiący stał się gwiazdą b-k'owców ^ ^

@Dead Kennedys; a byłeś przypadkiem w dziale opiaty?
gwiazdą koparko ładowarek bo w klamie najwięcej żwiru ładuje "szotem" a normalniak padłby jak mucha.
Charlie pisze:
Więc opisz euforyczny mix tych innych substancji, który jest w tej samej klasie co mefedron.
nie ma takiego, będzie inaczej ale też fajnie. dlatego nic tak nie schodzi jak schodził mefedron, bo był prosty, imprezowy, bardzo pro-społeczny. ale co jak co euforyczną fazę oczywiście można sobie zafundować.

najlepiej mdma/koks a nie tam jakimiś legalprocho :cheesy:
  • 2814 / 14 / 0
Hyperrealista pisze:
RTI-126 to jest alternatywa da mefedronu?
Nie można tego ocenić. Substancja jest zbyt mało zbadana i dostępna. Nie ma sensu dyskusja nad nią w ten sposób obecnie.
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1179 / 9 / 0
4-MEC trochę bardziej szczypie, zaczyna się powoli coś dziać (początkowa faza wejścia może przypominać mefa), po czym po 10 minutach orientujesz się, że na zimnych dłoniach i lekkim mrowieniu skóry się skończy. Trwa to jakoś pół godz, po czym przychodzi wkurw, że nic się nie działo;] Dorzucasz i efekt taki sam.
Fakt faktem u mnie przyjęcie 2 x 100 mg spowodowało pobudzenie na jakiś czas.
Ale po co komu zwykłe suche pobudzenie? :gun:

Sory za offtop.
Zajrzyj do tematu o 4-MEC - tam jest wszystko;]
Ostatnio zmieniony 04 listopada 2010 przez pyzg, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 20 / / 0
obecnie jedyną alternatywą dla mefedronu jest niestety inny nielegal - MDMA. chociaż podobno brefedron ma jakiś potencjał, ale osobiście nigdy nie próbowałem.
  • 21 / / 0
Śpiący twierdzisz ze MEC jest najlepszym obecnie zamiennikiem mefa?? Ja wlasnie zamawiam 3g to przetestuje w sensownych dawkach. Ostatnio po g na 2osoby przypomnielismy sobie mefedronowa jazde tylko trwalo to z 10 min i nie mowie tu o mecu w pudrze. Dawki male max 100-110mg (ciezko powiedziec). Liczę że teraz po 200mg bedzie mocniej i dluzej. Oby. Na dzień dzisiejszy jedyna substancja ktora przypomniala mi jak to jest po mefedronie naprawde czuc euforie.. Test w przyszlym tyg jak potwierdza sie rewelacje zamiennik choc slabszy i krocej dzialajacy ale znaleziony.
  • 481 / 5 / 0
monikaa9134 pisze:
Śpiący twierdzisz ze MEC jest najlepszym obecnie zamiennikiem mefa?? Ja wlasnie zamawiam 3g to przetestuje w sensownych dawkach. Ostatnio po g na 2osoby przypomnielismy sobie mefedronowa jazde tylko trwalo to z 10 min i nie mowie tu o mecu w pudrze. Dawki male max 100-110mg (ciezko powiedziec). Liczę że teraz po 200mg bedzie mocniej i dluzej. Oby. Na dzień dzisiejszy jedyna substancja ktora przypomniala mi jak to jest po mefedronie naprawde czuc euforie.. Test w przyszlym tyg jak potwierdza sie rewelacje zamiennik choc slabszy i krocej dzialajacy ale znaleziony.
Potwierdze,że jest dobry :-) ale czy najlepszy ? no nie wiem :rolleyes: wczoraj dostałem tester czegoś co było w 25mg substancją psychoaktywną i 75mg glukozą i mnie wypierdoliło w kosmos lepiej niż mefedron 10x pod każdym względem :-D ,ale za chuj nikt mi nie chce powiedzieć co to dokładnie jest :scared:
Ostatnio zmieniony 05 listopada 2010 przez śpiący, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 627 / 7 / 0
śpiący pisze:
monikaa9134 pisze:
Potwierdze,że jest dobry :-) ale czy najlepszy ? no nie wiem :rolleyes: wczoraj dostałem tester czegoś co było w 25mg substancją psychoaktywną i 75mg glukozą i mnie wypierdoliło w kosmos lepiej niż mefedron 10x pod każdym względem :-D ,ale za chuj nikt mi nie chce powiedzieć co to dokładnie jest :scared:
kłamiesz :)
  • 481 / 5 / 0
ty głupi jesteś :-) byłeś,jesteś i będziesz,mam pomysł-odpierdol się raz na zawsze od mojej osoby,albo spotkajmy się face to face :-)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.