Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 88 / 7 / 0
wie ktoś jak jest aktualnie z alprazolamem w tym zomirenie? rok temu działał na mnie o wiele lepiej niż afobam coś pod relanium podchodził, ale dwa miechy temu zamiast takich duzych chropowatych tablet były malutkie białe tableteczki bez przedziałki i działał mega chujowo coś jak baklofen, jak jest z nim i ceną teraz bo afobam podrozał u mnie do 38zł a zomiren był zawsze dyche tańszy...

W necie pisze tez że zomiren występuje też w większych niż 1mg, prawda to że są jeszcze 2 i 3mg?
  • 761 / 11 / 0
Alpra jak alpra... osobiście jadłem tylko Zomiren i Xanax, ale jeśli już ktoś to słyszałem, że wszystkie inne gorsze... 1mg to maxymalny kaliber zomirenu, jest jeszcze 1mg SR, o spowolnionym uwalnianiu... W Polsce wszystkie leki zawierające alprazolam występują w postaci tabletek 0,25mg, 0,5mg i 1mg i ewentualnie opcje SR... większe to za granicą. Są chyba Xanaxy 2mg...
We are all singing, all dancing crap of the world.
  • 2518 / 27 / 0
Istnieje Zomiren SR 2mg, tylko jest ciężko dostępny i w wielu aptekach nawet nie słyszano o tym leku w takiej dawce.
  • 536 / 3 / 0
Jak szybko rośnie tolerka na alpre? Jakbym codziennie brał 1mg to po jakim czasie by to było za mało?
Gdyby się brało od jednego do trzech razy w tygodniu to tolerka i tak by rosła?
Ostatnio zmieniony 13 czerwca 2012 przez M864, łącznie zmieniany 1 raz.
More is all you need

Wszystkie posty tego autora są wymysłem nie mającym odzwierciedlenia w rzeczywistości.
  • 791 / 7 / 0
tego ci nikt nie powie gdyz zalezy to od cech twojego organizmu
Knowledge itself is power, for wisely used knowledge is the most lethal of weapons
So as the shots sing out like a piper, everyones scared of the neighbourhood sniper!
  • 1743 / 25 / 0
Tolerka na alpre nie musi rosnąć wcale tak dużo. Ja 2-3 lata brałem codziennie po 1 - 1,5mg i mi stykało (często mieszałem z alko).
Jak będziesz brał z odstępami (2-3 razy na tydzień) możliwe, że mniej uzależnisz się fizycznie, tolerka i tak pewnie nieco poleci w górę.
Najgorsze jednak wjebanie się w to tak czy owak (fiz i psych.) bo odstawianie alpry to jeden z najbardziej przejebanych epizodów lekomana :-D Przy klonie masz ten plus, że długo działa i zabezpieczasz się np. karbamazepiną, przy alprze jedna zapomniana dawka i zonk, a efekty z odbicia i powroty patologicznych nieuzasadnionych lęków ciągną się miesiącami. (często odstawka alpry prowadzi do wjebania się w inne depresanty przede wszystkim alkohol i opioidy, z czego znów zazwyczaj wychodzi zależność krzyżowa).
I kółko błędnego ułatwiania życia się zamyka ;-)
Non omnis moriar.
  • 425 / 21 / 0
CZAS NA RELAMĘ.AUDYCJA ZAWIERA LOKOWANIE PRODUKTU
Nowi użytkownicy do tej pory kupowali głównie afobam
hipsterzy kupowali xanax
rozsądne ćpuny neurol i alprox
Alprox-17.80 zł
ALPRAGEN (nowość!) 14zł z groszami.Ładne niebieskie tableteczki, b.wygodnie się dzielą.
  • 410 / 23 / 0
Ja miałem o tyle pecha z alprazolamem, że mogłem zarzucić doraźnie nawet 3 mg i skutek był zerowy. Tzn. miałem tylko skutki uboczne - mocne osłabienie i plączący się język. Czyli ogólnie bez sensu. Dopiero jak zmieniłem na Lorafen to poczułem zmianę. Ale i tak benzo jakoś specjalnie do mnie nie przemawiają - kiepski ze mnie materiał na addicta %-D
Uwaga! Użytkownik krism nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1196 / 10 / 0
Było poruszane, benzodiazepiny nie służą do ćpania. To lek, a że nadużywany...
Uwaga! Użytkownik Ugh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
krism pisze:
Ja miałem o tyle pecha z alprazolamem, że mogłem zarzucić doraźnie nawet 3 mg i skutek był zerowy. Tzn. miałem tylko skutki uboczne - mocne osłabienie i plączący się język. Czyli ogólnie bez sensu.
Dopisze swoje dwa grosze. W moim przypadku, jeśli chodzi o alpre, zdecydowanie dominuje komponenta nasenna. Jedyny efekt jaki jestem w stanie odczuć po 2 mg tabletce Xanaxu to nie do opanowania senność. Zdecydowanie stosuje tą pozycje jako lek nasenny i do tego mi służy. Pół roku stosowania w dawkach 0,5-1 mg nie wywołało żadnego zespołu odstawiennego, bardziej psychika przyzwyczaiła się do dobrej jakości snu i musiała się nieco przełamać aby zasypiać bez. U mnie generuje znakomity sen, zdecydowanie i w moim przypadku jest to zdecydowanie lepsza substancja estazolam jeśli chodzi o działanie nasenne. A dodatkowo, krótkie t 1/2 sprawiają, że z rana wstaje wypoczęty, bez żadnej zamuły, świeży i wyspany. Zdecydowanie polecam dla tych którzy mają problemy ze snem.
Zablokowany
HyperTuba dodaj film
Newsy
1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.

Strzelanina w ośrodku leczenia narkomanii. Są ofiary

Grupa uzbrojonych ludzi zaatakowała ośrodek rehabilitacji narkomanów w Meksyku - podały miejscowe władze. Zginęło co najmniej dziewięć osób, a pięć zostało rannych. Do zdarzenia doszło w poniedziałek w stanie Sinaloa na północnym zachodzie kraju.