Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 85 / 5 / 0
Kupiłem afobam w aptece i dostałem afobam (Frontin) w słoiczku . Na ulotce pisze tylko afobam a na samym słoiczku tylko frontin .Pięknie się prezentuje.. mam takie pytanie czy afobam ten w blistrach jest identyczny do tego afo/fro w słoiczku ? Wiem że alpra to alpra ..chodzi mi o to czy kształt tabletek i kolor jest taki sam ? Czy substancje pomocnicze są takie same. Są to dwie nazwy tego samego produktu , afo znana w Pl , fro w innym kraju europejskim ale i u nas można kupić .. (Tak pytam , z ciekawości ..) bo nigdy afobamu nie kupowałem i nie wiem jak wyglądają te w blistrach
  • 867 / 253 / 0
Z wyglądu o ile pamiętam są identyczne w blistrach i w słoiczku.
Raz półgłówka uwierał podgłówek, całą noc doskwierał mu ból,
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
  • 2803 / 361 / 0
Mogą się rozmiarem tabletki delikatnie różnić ( zależy jaka dawka tabletki ) np xanax pfizera tabsa 2mg jest większa niż tabsa 1mg
  • 867 / 253 / 0
W zależności od dawki różnią się rozmiarem, nie tylko Xanax, Alprox to samo i inne pewnie podobnie. Ale w pytaniu chodziło chyba o taką samą dawkę tylko wersja w blistrach vs słoiczkowa.
Raz półgłówka uwierał podgłówek, całą noc doskwierał mu ból,
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
  • 85 / 5 / 0
Oczywiście że chodziło mi o porównanie blistry vs słoiczek (dawka ta sama) To oczywiste że dawki się różnią rozmiarem .. pozdrawiam
  • 119 / 46 / 0
Tabletki polskiego Afobamu są takie same jak węgierskiego Frontinu.
Jestem życiem, które pragnie żyć, pośród życia, które pragnie żyć.
  • 1873 / 304 / 0
Frontin to to samo co Afobam, tylko jest w słoiczkach szklanych (mi się nie podobają, wolę ten alproxu bo jest zajebisty, ale pomimo że uważam że każdy generyk to 1 pies, akurat alprox mi podpada jakoby słabiej działał).
Z innej beczki po raz kolejny potwierdzam z doświadczenia, że na mnie 1mg alprazolamu zawsze podziała lepiej niż 2 mg. Po prostu czuję po 1-ce ten high, wszystko się chce, dziś z rana obudziłem się w stresie to ta amplituda smopoczucia w kilka chwil dała po prostu orgazm. Natomiast ostatnimi dniami chodziło po 2mg, raz nawet 3mg wziąłem i wtedy to zamuła amnezja i spanie nic więcej- bida faza ponadto łatwiej uzależnić ogranizm.
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 3219 / 548 / 0
Strasznie to gowno uzależnia.
Nie wiem czy to moje obyczaje ale przez miesiąc znkly paczki z dwóch wizyt u magika.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 46 / 1 / 0
Wytłumaczcie mi co wy w tym widzicie? Próbowałem każdej benzo i nie widzę w tym żadnego pożytecznego działania:/
  • 765 / 50 / 1
@xwojax
Prawdopodobnie dlatego, że jesteś zdrowa. Przewijał się już ten temat, tu kiedyś. Najlepszym narkotykiem jest to dla osób które mają problemy z lękami, kontaktami z ludźmi itp.
Osoby zdrowe z tego co wiem, to też mogą się tym zrelaksować, ale potrzebują dawek dużo wyższych,
Ja po leczeniu, nie czuje już lęków, ale nadal jak zarzucę alprę to czuję taki napływ radości, nie wiem jak to nazwać.
Wiadomo, że dawki też mają tutaj znaczenie, nie spodziewaj się cudów po 0.5 mg.
Krótko- to nie jest dla każdego.
Teraz najważniejsza rada, nie zaczynaj z tym ! Ja mam ciągi z przerwami, setkę razy obiecywałem, że nigdy nie wrócę. Ale przychodzi moment, że mam nerwy rozszarpane i po prostu tego potrzebuję. To uzależnia fizycznie jak chuj, ale psychicznie jeszcze mocniej.
Wóz ma swoją specyfikę. Żeby ruszyć wrzucasz trójkę, luz to opcja parkowania, wsteczny to dwójka, a gaz to wsteczny.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.