Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 886 / 9 / 0
wiedziałem , że piwka pomogą drugie w trakcie i teraz to już jest to ;) jeszcze 4 w zapasie
  • 286 / 5 / 0
to jak to jest z tymi różnicami między xanaxem, afobamem, zomirenem?
xanax działa najfajniej?
;)
  • 1180 / 5 / 0
Nie wiem jak z Olanzapiną, ale łączyłem z chlorprothixenem i było całkiem spoko, jeszcze większy spokój itd. Olanzapina może być zbyt muląca, ale spróbuj wrzucić niedużą jej dawkę do alpry, a sie przekonasz.

Dzisiejszy wrzut 0,5mg Afobamu mnie bardzo zaskoczył. Wczoraj na sen zjadłem 100mg chlorprothixenu tak więc od rana czułem się jeszcze od tego senny, ale nękał mnie jakis niepokój i wogóle ciśnienie na wrzut czegoś (możliwe, że to od samej świadomości posiadania Afobamu w szafce;) I jak już wspomniałem 0,5mg pod język i tym razem Afobam zadziałał ekstra. W miejsce niepokoju pojawiła się miła chęć do działania, nastrój świetny, działanie antydepresyjne BARDZO wyraźnie zaznaczone, znikła senność. Słuchanie muzyki sprawia mi dużą przyjemność. Tym razem Afobam zadzialał praktycznie tak samo jak Xanax.
  • 886 / 9 / 0
melon27 pisze:
to jak to jest z tymi różnicami między xanaxem, afobamem, zomirenem?
xanax działa najfajniej?
kurwa nie ma różnić ta sama substancja aktywna a odczucia poszczególnych ludzi to tylko wymysł, że wpierdalają xanax. Czy tak trudno zrozumieć, że nasza psychika taka jest ?! cheftować mi się chce ja po raz setny słysze takie głupie pytania. Są to leki generyczne o takiej samej substancji aktywnej jedynie mogą mieć inne wypełniacze. Xanax jest dlatego taki drogi bo wprowadził na rynek alpre ponosił koszty badań itd itd itd itd itd ! Czy to tak trudno zakumać ? Po iluś latach dopiero firma innym firmą możesz sprzedać licencje na wyrabianie leku. Tak samo jak byś wymyślił pigułke na wieczne życie. Później byś sprzedał recepture inny firmom, które już nie muszą ponosić kosztów badań nad daną substancją, reklamy, sztaby ludzi. Te firmy z racji tego nie muszą ponosić już tych kosztów tylko klepią te tablety według wzoru, a produkt właściwy jako, że był pierwszy jest najdroższy. Alprazolam ma największą biodostępność po podaniu doustnym ponad 90% i żadne wypełniacze zawarte czy to afobamie,xanaxie,zomirenie,neurolu,alproxie nie spowalniają jego wchłaniania i ile tego leku się wchłonie z przewodu pokarmowego. Skończę bo zadajecie pytania zadawane stro razy sto razy były na nie odpowiedzi.

kowalskii jest to chwilowy ekekt, a na dłuższą mete uzależnienie i zdecydowanie paro jak sie rozkreci to ma bardzo dobre działanie przeciwlękowe
Ostatnio zmieniony 12 lutego 2011 przez tinos, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 325 / 3 / 0
Potwierdzam. Doszedłem do wniosku, że jeżeli zażywając Xanax czułem się lepiej, to po prostu przez zbieg okoliczności. Benzo ma tendencję do tego, że czasami działa trochę inaczej.
Uwaga! Użytkownik Kleryk Lubi Dzieci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 983 / 15 / 0
IMO Xanax 2mg, ten w kostkach/sztabkach rozpuszcza się w chuj szybciej niż zwykły albo Afobam.
Taka tylko obserwacja, wsadziłem do pyska, zamyśliłem się na chwilę i została tylko gorzka piana.
Różnicy w działaniu nie czuję, zomirenu nigdy nie jadłem, jest niekoszerny, bo nie w słoiku, alpra nie w słoiku jest zła, nie ma dobrej energii której nabiera przez noszenie w kieszeni przy jajach, nabiera mocy...
  • 886 / 9 / 0
Wczoraj przesadziłem panowie. Normalna imprezka u mnie kilka osób. Po 3 browarze mówie a zarzuce sobie tak z 1mg. Dopiłem te piwo to mówie to może jeszcze 2 mg i dalej piłem piwa 6 w sumie obaliłem. Rano się obudziłem odziwo przebrany w piżamie. Ide zobaczyć ile tej alpry zostało i co okazało sie. Jeden blister razem z opakowaniem leżał w koszu na śmieci w kiblu oczywiście pusty. Drugi znalazłem gdzieś w ubraniach heheeh i też pusty. Czyli wjebałem 15 mg alpry+6 piwek w jeden wieczór i skończyło się amnezją. Najgorsze we wszystkim jest to, że podobno chciałem siostre pobić <LOL> Do tego w szafce brakuje mi parogenu. Nie wiem czy też go wpierdoliłem albo mi ktoś go zajumał albo gdzieś schowałem. Biore się za szukanie bo jak faktycznie wpierdoliłem to paro a w opakowaniu gdzie było jakieś 20 tabletek to moze byc nie ciekawie ze mną :P

Nigdy alpry z alko
Ostatnio zmieniony 13 lutego 2011 przez tinos, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 1743 / 25 / 0
Tinos niezła impreza, alpre pewno zeżarłeś %-D , ale paro na bank nie po ok. 20tab = 400mg paro już dawno byś od zespołów serotoninowych i zatruć rzygał dalej niż widzisz i psychodele by się włączyły :cheesy:
  • 1709 / 11 / 0
tinos pisze:
(...)Nigdy alpry z alko
Nie bredź, fajny miks :cheesy: z konsekwencjami jednak bywa różnie o czym sie przekonałeś :)
Sam wczoraj wypiłem 8 bro + 10mg Alproxu :) ...czy przedwczoraj, nieważne, podbiłem do szpitala (wypisał mi alprox 3 dni wcześniej jakoś) ze ściemą, że mi lekarz złą recke wypisał... odpowiedź? "lekarz będzie w poniedziałek" : OOOOOO co kurwa? szpital i brak lekarza? kpiny, no ale huj tinos zaszalał :cheesy:
  • 325 / 3 / 0
Tak naprawdę kto nie opierdolił na nieświadomce przynajmniej paczki połówek okraszając to alkoholem, ten nie może się nazwać starym wyjadaczem :finger: Najlepsze są te ranne pobudki i kontrola pustych blistrów. A później: "co ja kurwa robiłem? Aby obeszło się bez wstydu..."
Uwaga! Użytkownik Kleryk Lubi Dzieci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.