Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 24 / 2 / 0
Dzisiaj zarzuciłam sobie pierwszy raz Alpre - mój lekarz medycyny estetycznej zapytany nieśmiało o wypisanie recept (byłam pewna, ze odmówi) zapisał mi z entuzjazmem i to jeszcze od razu 2 paczki, teraz żałuje, ze wzięłam 1mg a nie 4. No i wzięłam 1mg, przyjemny stan, zero leku i dorzuciłam jeszcze połówkę, mam wrażenie, ze bardzo szybko schodzi :/ słyszałam o czymś takim jak xan SR - czy faza po nim rzeczywiście dłużej się utrzymuje?
  • 1277 / 129 / 0
Kofeina to lekki stymulant , alprazolam depresant , aczkolwiek nasilenie euforii po kofeinie jest jak najbardziej możliwe.
Sam na clono wypijałem 3 kawy na dobę bez cukru białe.
  • 24 / 2 / 0
A jak szybko xan uzależnia i w jakim tempie rośnie tolerka? Wiem, ze to zależy od organizmu, tego jakie leki się bierze (jem Stilnox 10mg na noc) ale tak mniej-więcej? Bo chcę ustalić sobie co ile będę go wrzucać, żeby było ok. Szkoda by było od razu zmaksymalizować tolerancje na tak fajną sprawę. Czy jak rośnie mi tolerancja na xan to wzrośnie tez na zolpiego i odwrotnie? Czy to nie ma związku.
  • 24 / 2 / 0
A, i Zoloft 100mg jeszcze biorę codziennie, ale ssri to chyba nie mają znaczenia w tej sytuacji
  • 12456 / 2421 / 0
@Oniri

Nie ma tabletek 4 mg. 2 mg to maks (a i tak trudno dostać w aptece).
Tak, Xanax SR działa zdecydowanie dłużej (w końcu to tabletki o spowolnionym uwalnianiu), ale mniej intensywnie.

Nie wpie***l się w Alprazolam : )
  • 1211 / 615 / 0
31 maja 2018Oniri pisze:
A jak szybko xan uzależnia i w jakim tempie rośnie tolerka? Wiem, ze to zależy od organizmu, tego jakie leki się bierze (jem Stilnox 10mg na noc) ale tak mniej-więcej? Bo chcę ustalić sobie co ile będę go wrzucać, żeby było ok. Szkoda by było od razu zmaksymalizować tolerancje na tak fajną sprawę. Czy jak rośnie mi tolerancja na xan to wzrośnie tez na zolpiego i odwrotnie? Czy to nie ma związku.
Alprazolam uzależnia kurewsko szybko, są znane przypadki gdzie po tygodniu ciągu wystąpiły już objawy odstawienne. Tolerka to zależy jak będziesz to łykał, trzymaj się określonej dawki która na Ciebie działa zadowalająco i nie podbijaj jej z byle powodu, a powinno być ok. No i najważniejsza kwestia - unikaj ciągów. Bierz co 3-4 dni, nie częściej bo szybko się wpierdolisz!

A tolerancja krzyżowa między benzo a z-drugs istnieje.
Uwaga! Użytkownik Vratislav nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1277 / 129 / 0
Alprazolam daje już efekty uzależniające pomiędzy dawkami to moje pierwsze benzo jak lekarz zalecił mi branie 0,25mg dwa razy na dobę sam zwiększyłem do 0,25 trzy razy na dobę to i tak miałem chęć na dorzucenie. Nie brałem alpry rekreacyjnie tylko na zaburzenia lękowe. Potem dostałem bromazepam i dawka 18-24mg nie działała tak dobrze na mnie jak alpra 0,75mg na dobę.

Podsumowując jak już ktoś musi brać benzo to po pierwsze krótko do 3-4 miesięcy góra , po drugie lepiej wybierać słabszą długo-dziajałającą benzo
jak - diazepam, klorozepat, bromozepam nitrazepam.
  • 12456 / 2421 / 0
Bromazepam jest raczej krótko działającą benzo - na mnie działał jak coś pomiędzy diazepamem a alprazolamem (cholernie przyjemnie).
  • 2194 / 365 / 0
Up
u mnie podobnie, no fajne benzo.

Ja bym zaczął właśnie o niego.
Alpra wypierdoli tolerkę, nie potrzeba takiego mocnego benzo.

Bromek jest lżejszy, przyjemniejszy i dłużej działa
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 8103 / 907 / 0
Ale co z tego jak niektórzy uprą sie na alprazolam i nie chca sluchac rady bardziej doświadczonych i nie zaczynają od słabszych benzodiazepin tylko wala od razu alpre i to w kosmicznych ilosciach a pozniej sie dziwia gdzie tabletki zniknely i co sie na odpierdalalo
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Zablokowany
Newsy
Londyn: Ostrzeżenie przed supermocnym narkotykiem. Może być 500 razy silniejszy niż heroina

Londyńskie kluby nocne ostrzegają swoich bywalców przed niebezpiecznymi niebieskimi i zielonymi tabletkami sprzedawanymi jako ecstasy po tym, jak dwie osoby zmarły w zeszłym miesiącu po zażyciu tej substancji. Groźny syntetyczny opioid jest niezwykle silny i może być śmiertelny.

Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).

Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.