Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 425 / 21 / 0
Chodziło mi o to żeby(jeśli chce się ćpać a nie leczyć) wymieniać konkretne objawy na które lekarz musi przepisać benzo.Nie można się dać wciągnąć w te ich sztuczki typu:może brał pan kiedyś relanium, albo-może popala pan czasem trawke, bo wtedy dupa zbita.Szczegóły z życia osobistego też zachować dla siebie, bo chuj to obchodzi lekarza.
Natomiast jeśli chcemy się leczyć, to należy odpowiadać szczerze na wszystkie pytania i stosować się bezwzględnie do zaleceń lekarza.
Ja bogu dziękować nie mam problemów na tle nerwowym (poza tym, że jestem nieźle popierdolony) i idę do psychiatry w konkretnym celu: wyłudzić interesujący mnie lek.
Jeśli się zastosuje do tych rad i poda odpowiednie objawy to nie ma opcji żeby nie dostać benzodiazepin.Jak ktoś dajmy na to wzywa karetkę w ataku paniki, bo myśli że ma zawał to nawet najbardziej popierdolony psychiatra nie będzie go leczył samymi ssri/snri.
  • 1492 / 23 / 0
No i sprawdziłem całą paczkę Zomka 0,5 mg. 2 tygodnie mi to zajęło, ale powiem szczerze - nie zachwyciło mnie. Na początku brałem 1,5 mg na raz. Odczuwałem ciężkość ciała, łatwiej mi się rozmawiało ze znajomymi w wirtualu i w realu. Ale zawsze musiałem do tego wypić ze 3 browarki. Później jadłem 3 mg dziennie i też bez fajerwerków - ot, nogi ważą 100 kilogramów, łeb ciąży, a myśli w nim zupełny brak... i wieczorem znów alko do tego, żeby poczuć jakąś 'przyjemność' .
Później miksowałem z kodą - tylko zwiększenie sedacji, nic więcej (dopijałem jeszcze do tego krople żołądkowe z allobarbitalem i walerianą). Na koniec miks z alko i thc - alpra niesamowicie zmniejsza głębię działania thc. Tak jak działa na na emocje, hamująco, tak samo działa na MJ! Nie wiem, czy Wy macie tak samo, ale to sa moje odczucia. 2 tygodnie eksperymentów i sądzę, że alpra to nie jest jakiś mega wypas. Teraz mam w planie wysępić od lekarza Rolki. Może to będzie TO. Aha - odstawienie? Zero efektów ubocznych. Może 15 G alpry to za mało, żeby się przekonać, co to namiastka uzależnienia od alpry...
  • 1743 / 25 / 0
Może sąsiad przesadził z nadwrażliwością na nieufność do ludzi, też tak miałem na odstawkach z alko + alpry i w ten nieszczęsny dzień majaków, co mnie zgarnęli do psychiatryka ;-)
Swoją drogą masz spore lajty jak Ci jednorazowo po 120mg alpry wypisują ja tam 30 max 60, nie będę przecież latał po prywatnych magikach po bibułki. Leczą nas leki, a nie lekarze, oni tylko diagnozują :-p
  • 1709 / 11 / 0
nutella-cole pisze:
Może sąsiad przesadził z nadwrażliwością na nieufność do ludzi, też tak miałem na odstawkach z alko + alpry i w ten nieszczęsny dzień majaków, co mnie zgarnęli do psychiatryka ;-)
Swoją drogą masz spore lajty jak Ci jednorazowo po 120mg alpry wypisują ja tam 30 max 60, nie będę przecież latał po prywatnych magikach po bibułki. Leczą nas leki, a nie lekarze, oni tylko diagnozują :-p
Sąsiad z tego co mówił pracownik pogotowia to często delikwent w kaftanie jest tak zabierany.
Pisze sąsiad bo mieszka blok dalej i znam z widzenia.

Majaki na alkoholu to wredna sprawa, niby spisz a jakby na jawie Ci latają trole po pokoju ;-)

Mam spore lajty z alprazolamem (żadna inna benzo mnie nie interesuje) bo źródełka i dobra ściema + prezenzja i gadka, kumple np. mnie proszą by za nich dzwonić do nowo poznanej dziewczyny eh..
  • 16 / 1 / 0
Siema
Biorę dziennie 5 mg Alprazolamu, jednak dzisiaj w aptece go nie było .. !!!!! Dopiero na jutro mi zamówi. Ale mam całą paczke rolek 5 mg. Ile muszę wziąć rolek, żebym czuł się jak na alprie
Uwaga! Użytkownik milano3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1743 / 25 / 0
50mg i wyżej ;-)
  • 1709 / 11 / 0
50 do 100 mg doba czyli całe opakowanie, tak robiłem na delirze po alko :)
Nie sugeruj się zbytnio moim doświadczeniem bo mam tolerancje wyższą od wieży Eiffla %-D
  • 341 / 55 / 0
milano3 pisze:
Siema
Biorę dziennie 5 mg Alprazolamu, jednak dzisiaj w aptece go nie było .. !!!!! Dopiero na jutro mi zamówi. Ale mam całą paczke rolek 5 mg. Ile muszę wziąć rolek, żebym czuł się jak na alprie

Po 5 rolkach 5mg nie poczułam nic tylko zamulenie, biorac 1 zomiren (1mg) czułam za pierwszym razem calkiem niezle pierdolniecie :P Teraz nie wyobrazam sobie bez nich życia zwlaszcza jak zabraknie Clonów :D Benzo benzie nie równe...

Nie wiem czy to tylko moje odczucie czy rzeczywiscie Xanaxy mocniej działaja niż Zomiren.a przeciez to ta sama substancja.
Codzień mówisz słodko weź mnie lub się skręć
nie chciałam rozstania przez miłość do ciebie
odkryłam druga twarz ma na imie śmierć
duszy ci nie oddam, w narkomańskim niebie

by kometh
  • 886 / 9 / 0
milano3 poczytaj to http://www.doz.pl/newsy/a3514-Tansze_zamienniki_lekow

Są to leki generyczne (http://pl.wikipedia.org/wiki/Lek_generyczny)Ta sama substancja czynna nie może być mowy o innym działaniu albo słabszym. Leki oryginalne i generyczne różnią się przeważnie zawartością substancji pomocniczych, które nie mogą zmieniać właściwości leku itd

nutella-cole jak to mówią każdy lubi to co lubi :P
Ostatnio zmieniony 25 października 2010 przez tinos, łącznie zmieniany 6 razy.
  • 3732 / 45 / 0
Jak wyglada tolerancja po 2 miesiacach przerwy od alpry? Wczesniej bralam 3mg i bylo jakos, jesli w ogole bylo. Teraz mam Alprox 1mg i nie wiem jak go zagospodarowac. Tzn mala czesc juz zagospodarowalam... :-D Nie wiem jednak, czego sie spodziewac i jak szybko opada tolerancja na benzo.
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.