Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 85 / 3 / 0
w moim przypadku benzodiazepiny sprowadzają się do jednej paczki afobamu na kwartał
(nie zawsze nawet 1mg, raz zdarzyło się nawet 0.25 co mnie uraziło)

a najepsze że w trakcie jednej paczki tolerka rośnie jak wartość bitcoina po uprzednim spadku
Uwaga! Użytkownik viktoreg jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 149 / 101 / 0
Żarłam będąc w ciagu clonazepamum.Nowy internista przepisala mi oryginalny Xanax o przedłużonym działaniu.I co?Usypiał z początku.Ogólnie szału nie było.Początkowa senność,zmulenie nic wiecej.Po opiniach znajomych spodziewalam sie,ze bede gory przenosic.Mega pewna siebie,wyluzowana i wygadana z uśmiechem na twarzy a tu pstro.Przereklamowany jak dla mnie jest xanax.
Uwaga! Użytkownik trufla1989 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 85 / 3 / 0
Nie przereklamowany, po prostu wersja SR jest słabsza pod względem "rekreacji" - nawet krusząc efekt jest spowolniony w stosunku do normaniaka. Rozkłada się w czasie, nie czujesz tego wejścia- charakterystycznego dla alprazolamu, przez wielu określanego "ujebaniem", pozostaje efekt anksjolityczny.

Nie polecam, a odnośnie generyków- raczej nie widzę różnicy, ale mój ulubiony to afobam.
Dla mnie fajniejszy od xanaxu, a różnica w cenie ok 7 zł tylko :finger:
Uwaga! Użytkownik viktoreg jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 25 / / 0
Ma ktoś pomysł jak namówić lekarza na alpre? Tzn. Jak go przekonać, że nie jebany xanax, nic innego, tylko alprazolam? I nie wprost
  • 440 / 32 / 0
mow, ze bierzesz na stałe chlorprothixen bo miewasz czesciej lub rzadziej lęki, ale on zbyt bardzo cie otumania i ogranicza możliwości umysłowe. i kiedys od cioci dostałeś tabletke 1mg afobamu i bardzo pomogło tzn nie miałeś leków i zachowałeś jasność umysłu. mow ze bedziesz brał rzadko to, na specjalne okazje.
  • 8103 / 906 / 0
23 stycznia 2018Wuam pisze:
że nie jebany xanax, nic innego
Wiekszosc wlasnie chwali xanax, jestes jakims wyjatkiem :retarded:
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 47 / 3 / 0
Ile średnio płacicie za 1mg alpry? W najtańszej i najdroższe wersji (pewnie xanax) na czarnym rynku. W aptece mogę sobie sprawdzić.
Jestem ciekaw jak to wychodzi w porównaniu do kupna alpry w proszku na gramy.
bartoszbu@protonmail.com
  • 130 / 6 / 0
23 stycznia 2018Wuam pisze:
Ma ktoś pomysł jak namówić lekarza na alpre? Tzn. Jak go przekonać, że nie jebany xanax, nic innego, tylko alprazolam? I nie wprost
Nie rozumiem o co Ci chodzi. Przecież Xanax to właśnie Alprazolam :nuts:
  • 128 / 6 / 0
Chodziło mu zapewne o Afobam, lub inny zamiennik. Też nie wiem czemu nie chce orginału(Xanaxu)- najpewniejszy IMO.
Uwaga! Użytkownik Klonik2mg nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 274 / 22 / 0
Ale wiecie że leki z tą samą substancją aktywną możecie sobie w aptece wybierać? Na receptę na Xanax można wziąć Afobam i odwrotnie. Można nawet wziąć odpowiednio więcej opakowań leku mniejszej dawki o ile zalecona jest jej wielokrotnością.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.