Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 7 / / 0
Czemu alpragen właściwie nie działa? Wzięłam 1mg i nic, nie czuję się bardziej wyluzowana, nadal czuję taki lekki stres. Czy jest sens zwiększać dawkę?
Czy alprox działa lepiej? Są jakieś szanse, że jeśli pójdę z pudełkiem alpragenu do lekarza rodzinnego i powiem, że wcześniej miałam przepisany alprox i działał na mnie lepiej, to dostanę receptę na alprox?
  • 373 / 149 / 0
@Morgothreron - możesz zarzucać spokojnie, raczej nie odczujesz dużej różnicy w działaniu.
@sunnysunflower -Jak zarzuciłam raz alprę sama to nie czułam także działania, dopiero po konfrontacji z ludźmi (przy dużo mniejszej dawce) odczułam...
Co do lekarza to powinien wypisać jak dasz opakowanie i odpowiednio to rozegrasz.
  • 158 / 7 / 0
Jak wyćpam 60 mg w ciagu to poczuję się słabo na odstawce? Alprę mam raz w miesiącu, zazwyczaj 30 mg, czasem rozdam z tego parę mg. Takie opakowanie zazwyczaj leci w tydzień. Ostatnio po tych 25 raczej było spoko.
Kurwa, to się żre jak cukierki! :o
  • 108 / 5 / 0
04 maja 2017Morgotheron pisze:
Czy Xanax, którego data ważności skończyła się we wrześniu 2016 roku się do czegoś nadaje?

Nie. Możesz się zatruć. Oddaj go mnie, bo mi wszystko jedno. Podać Ci adres do wysyłki? Pokryję jej koszt.
Uwaga! Użytkownik jhg80 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 546 / 13 / 0
jeszcze nie dane mi bylo sprobowac alprazolamu ( raz kiedys chyba na sen babci podebralem Zomiren) - bralem klony i rolki i najczesciej mnie tylko usypiaja (a juz bez energetyka to chodze jak snieta ryba) Klona maksymalnie bralem 8 mg , rolek 40-50 mg- warto spróbowac alpre? Jest szansa ze zadziala bardziej euforycznie, prospolecznie?
  • 607 / 25 / 0
@up

Prospołecznie na pewno, ale euforii bym tutaj nie szukał. Ja przyjmuje w dawkach 1mg doraźnie i to można nazwać dawką terapeutyczną (mam zalecone 0,5mg). Na pewno lęki odchodzą i dzięki temu pewność siebie wzrasta, ja akurat nie mam z tym problemu, ale od lęków uwalniam się w chwilę moment. Jest pewne, że spróbuje dawki rekreacyjnej, ale o takich obecnie się nie wypowiem.
75mg wenlafaksyna + 100mg hydroksyzyna + 2-3mg alprazolam + 100mg kwetiapina

grenseal@tutanota.com

ŻADNYCH RELACJI INTERPERSONALNYCH!!!
  • 45 / 2 / 0
@up

1mg to całkiem sporo. Próbowałeś 0.25mg? Mi 0.25mg pomaga przy stosowaniu doraźnym. Czasami zdarza się, że kolejne 0.25mg stosuje po 4h od przyjęcia poprzedniej dawki. Zależnie od sytuacji/planu dnia.
  • 607 / 25 / 0
@up

Tak, próbowałem na początku 0,25mg. Przy początkach brania wenlafaksyny gdy dosłownie mnie rozszarpywała, nawet 0,5mg nie dawało efektu. Nie mam dużej tolerki, ale 1mg sprawdza się idealnie i nie potrzebuje poprawiać już w danym dniu.

Doktorzyca nie będzie pocieszona, ale nakłonię ją do zgody na dalsze korzystanie i zgodę na 1mg doraźnie i basta w danym dniu. Dopóki nie walę benzo codziennie i umiem nad tym panować, pozostanę przy swoim stanowisku. Nawet planuje rekreacyjne przebadać etizolam w któryś z weekendów bo dostałem testa. %-D Pożyjemy, zobaczymy.
75mg wenlafaksyna + 100mg hydroksyzyna + 2-3mg alprazolam + 100mg kwetiapina

grenseal@tutanota.com

ŻADNYCH RELACJI INTERPERSONALNYCH!!!
  • 158 / 7 / 0
hej, spotkał się ktoś z Was z innym okpakowaniem xanaxu? tzn nie jest takie klasyczne tylko jakby mający brzydszy design. zaznaczam, że na opakowaniu oraz blistrach z tyłu widnieją greckie znaki, a na opakowaniu widnieje napis, iż zostały przepakowane w Warszawie. jedno opakowanie 1mg kosztowalo niecale 37 złotych.
mimo wszystko produkcja pfeizer we włoszech jak oryginał, natomiast dystrubucja grecka.
spotkał się ktoś z tak niską ceną i dziwnym opakowaniem tego leku? upjohn90 wyglądał identycznie btw.
czy jest to to samo gówno?
  • 1456 / 19 / 0
@up, raczej podróbka. A działa w ogóle? Miałem kiedyś podróbki klonów z Indii, ale działały prawidłowo.
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.