Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 214 / 18 / 0
Próbował ktoś miksować alprazolam z kwetiapiną? Wczoraj przyjąłem 1mg alpra + 50mg kwetiapiny i porobiło ładnie, podobnie do upojenia alkoholowego, ale jednak inaczej (bo upojenie alkoholowe niezbyt mi się podoba). Ale ciężko było utrzymać powieki i poszedłem w dobrą kimę (przespałem pół dnia a zwykle nie śpię praktycznie nic, bądź w granicach godziny do trzech). Z tym, że nie wiem czy działanie, które mnie zupełnie wylajtowało zawdzięczam kwetiapinie czy alpra a zostało mi jeszcze po kilka sztuk zomirenu i ketipinoru i chciałbym się dowiedzieć czy któraś z w/w substancji działa wtedy bardziej? Jak tak to która?
Uwaga! Użytkownik cancerous nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 181 / 4 / 0
dzonty pisze:
bedac napizgany feta i 4cmc po paru jointach wieczorem na sen wziolem 2tsbs 0,5mg xanaxu tak mnie scieło, że dnia następnego czułem się tak jakbym dostał czymś w głowe
Bez tolerki 1mg alprazolamu to sporo :D Ale te negatywne uczucia mogly byc tez spowodowane feta i 4cmc bo alpra ma krotki okres poltrwania
  • 46 / / 0
Panowie, zjadlem wczoraj 0.5mg xanaxu, dzisiaj 1mg, jednak działanie w obu przypadkach było na granicy placebo. Ile powinienem zjeść zeby poczuć o co chodzi z tym benzo-szałem? :) dodam ze jadłem pare razy etizolam pod browar i w całkiem mi sie podobało - oprócz tego tolerki brak.

Btw: na pierwszy raz musiałem polać 2.5ml giebla zeby cokolwiek poczuć, sort na pewno ok bo w 2013 nie było złych ;P
Uwaga! Użytkownik devie nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 72 / 1 / 0
Jestem niedoświadczony jeśli chodzi o bezno, mam w domu trochę xanaxu (moja mama używa), i pytanie- ile na pierwszy raz pod rekreacyjne działanie? I na czym ów działanie ma przy tym polegać, do czego można porównać? Ostatnio planuję spróbować czegoś nowego, moje rozważania oscylują głównie wokół xanaxu i kody, co byście polecili? Dla kogoś kto lubi tylko MJ?
Uwaga! Użytkownik DrStrangelowe jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12456 / 2421 / 0
Jeśli jesteś niedoświadczony, to nie interesuj się za bardzo tymi substancjami - potrafią w ogólnym rozrachunku zjebać życie. Poczytaj wątek o uzależnieniu i odstawieniu benzo. Jeśli jednak nadal chcesz spróbować, to weź na początek 0.25 mg - najlepiej wieczorem. Powinieneś poczuć odprężenie, zanik lęku / stresu i generalnie lepsze samopoczucie. Spanie będziesz miał też dużo lepsze.
Jedyną (chyba) znana Ci substancją, do której działanie benzodiazepin można porównać, to alkohol.
Zostań jednak przy MJ - lepiej na tym wyjdziesz :-)
  • 72 / 1 / 0
Trochę gangsterki wiadomo nie ;p Na weekend następny może stestuje, co by jutro nie chodzić zamulonym w robo i głupot nie gadać / robić ;p
Uwaga! Użytkownik DrStrangelowe jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2538 / 215 / 0
Albo kody :D Powiedz mamie że lepsze niż alpra. Ja babci raz podebrałem alprę :D Chciałem też klona bo nigdy nie próbowałem ale pilnuje tego jak oczka w głowie.

Z tych 2 substancji zdecydowanie lepsza koda, dla mnie alpra jest chujowa, Tb może zasmakować ale z dwojga złego łatwiej się chyba wjebać w alprę niż kodę :) Odstawka benzo podobno masakra więc najlepiej zostań przy mj.
  • 141 / 33 / 0
A tymczasem za Wielką Wodą rozpoczęto produkcję ciekawego wynalazku: zwie się Xanax XR 3 mg.

[ external image ]

Najwyższe dawki na polskim rynku - 2 mg - to Xanax SR (Pfizer) i Zomiren SR (KRKA)

Najsłabsze, produkowane w PL chyba tylko dla leszczy zawierają aż 0,25 mg substancji czynnej.
  • 2538 / 215 / 0
0.5 mg afobam :) 1.5 mg pod jęzor + tramiec i alko mmm oj polubiłem alprę.
  • 394 / 5 / 0
Orientuje się ktoś czy alpra brana w ciągu przez pół roku w dawkach 3-6 mg niszczy działanie antydepresantów tzn prawdopodobnie tak ale chce jeszcze u innych opinie usłyszeć
,,Niezapomniana faza przed oczami gwiazdy... odpływasz jakbyś wciągnął naraz wiadro Szałwi 5 minut poza światem lecz czas tu nie gra roli miej pewność,że powrót do rzeczywistości napewno zaboli.''
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.

Wysokie Mazowieckie: Matka znalazła narkotyki u 39-letniego syna i powiadomiła policję

67-letnia mieszkanka powiatu wysokomazowieckiego zawiadomiła policję o znalezieniu podejrzanych substancji w pokoju i ubraniach swojego 39-letniego syna. Funkcjonariusze z wydziału kryminalnego zabezpieczyli narkotyki i przedstawili mężczyźnie zarzuty.

Nowy gatunek grzyba produkującego alkaloidy sporyszu zidentyfikowany na WVU

Studentka mikrobiologii z Uniwersytetu Zachodniej Wirginii (WVU) dokonała przełomowego odkrycia, które może zrewolucjonizować rozwój farmaceutyków. Corinne Hazel, stypendystka programu Goldwater i specjalistka mikrobiologii środowiskowej, zidentyfikowała nieznany wcześniej gatunek grzyba, który produkuje związki chemiczne o działaniu zbliżonym do LSD – substancji wykorzystywanej w terapii depresji, zespołu stresu pourazowego (PTSD) i uzależnień.