Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 5 / / 0
Zanosi się u mnie na 3 op. ksalolu galenika, ktoś miał styczność z tymi tabsami? :D I co zrobić żeby nie zeżreć wszystkiego na raz? :D :D Ogólnie chcę poczuć ten godmode, zawsze byłem wycofany społecznie, przy dziewczynach ani słowa, ogólnie masakra. Ostatnio sie troszeczkę polepszyło, no ale jak jest okazja na tanią alpre o której myślałem już od dłuższego czasu, to czemu nie? ;] Jakie dawki na początek zalecacie? I czy ten ksalol różni się od afobamów i xanaxów?
  • 1342 / 48 / 0
Na wiki przeczytałem, że nikotyna obniza działanie uspokajające alpry. Prawda to? Może odnosi się to też do innych benzosów?
SESH
  • 609 / 16 / 0
Nikotyna połączona z alprą powoduje pobudzenie.
Uwaga! Użytkownik punk6 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1342 / 48 / 0
A no właśnie... Dałaś mi domyślenia. Chyba rzeczywiście tak jest, zanim przyjarałem dziś po alprze to miałem taki czysty umysł, a potem się zaczęły jakieś cuda na kiju w głowie. Ale też przyjemne.
SESH
  • 4807 / 266 / 0
Kwestia osobnicza, mi nikotyna z alprą rozstraja nerwy co jest kompletnym dysonansem. Chujowe połączenie imo. Może komuś daje pozytywnego kopa, ja się czuję jakbym zaraz miał dostać wpierdol.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 1342 / 48 / 0
A po innych benzosach też tak masz? Kiepska sprawa, bo w sumie bardzo przyjemnie się pali po tych substancjach.
SESH
  • 343 / 3 / 0
Zgadzam się Strangle Cat

Czytałem pozytywne opinie na temat Alprox'u... łatwo go dostać raczej.
Jeżeli nie miałem styczności z Alprą (kiedyś afobam),a mam jakąś tolerkę na klony,to lepiej odczekać/zbić tolerkę i dopiero testować Alprox ?
Sweet dreams are made of this
Who am I to disagree?
Travel the world and the seven seas
Everybody's looking for something
  • 1889 / 72 / 3
Musiałbyś rozkminić czy krzyżowa będzie. Ja teraz do tego nie mam głowy. Według mnie poczekać aż tolerka spadnie i dopiero alprę testować. Tylko to ma spory potencjał uzależniacy.
Jeśli możesz przekazać jedną wiadomość ludziom zażywającym narkotyki, powiedz im żeby brali mniejsze dawki.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.

~Michael Linnel
Odpisuję tylko na GG i e-mail.
  • 214 / 4 / 0
No jest krzyżowa, ale jaką masz tolerkę na klony? Sądzę, że właśnie ~2mg alpry by cię porobiło dobrze :-D
  • 4807 / 266 / 0
Ja się nie urabiam i 3 miligramami Alpry, na mnie to działa od dupy strony, stawia mnie na nogi lepiej niż kawa, poprawia koncentrację, mogę się skupić na jednym, nie na stu rzeczach jak to mam w darze od natury. Poza tym jest to jedyna benzodiazepina której działanie w ogóle czuję, etizolam może trochę ale bardzo słabo, bromazepamu mogę oszamać 60mg i nic. Diazepam jeszcze czuję ale zwyczajowo mnie muli, bez rewelacji. Coś czuję że będę miał coraz większe problemy z dostaniem alpry bo już lekarze widzą błysk w oku, a kto mi uwierzy że ja na tym nie śpię ani nie chodzę bez filmu. Naprawdę spoko benzo, nie wierzę że jest coś lepszego dla mnie.

mój komentrarz do mojego postu - Światło się wjebało i bez wizyty w poradni zdrowia psychicznego się nie obejdzie. Goddamned.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.